Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Byla jsem tam 17 DC a za týden od toho byl transfer. Folikul měl něco okolo 20mm.
Ahojte devcata nejake novinky??? ja furt drzim tu dietu, pritel rikal alespon 10 kg dolu ze si mysli ze to bude lepsi a ze pak bez kecu semnou pojede pro mimi, tak tet po 6 tydnech jsem mu rekla zlato zacni setrit uz zbyva jen 1,5 kg ![]()
@marenkaF No dobrýýý
Co on na to? Tak ať se brzo vydáte na výlet pro mimi ![]()
@missy-m usmal se a rekl ze si toho vsiml ale ze me to nechtel rikat abych nestratila motivaci tak jsem mu rekla ze tu neztratim dokud nebude mimi a ze obcas nejaka pochvala taky potesi
tet budu mit vanocni premie tak doufam ze do 2 mesicu nasetrim at muzeme razit ![]()
@marenkaF 1,5kg? To už je formalita
, tak kdy do toho jdete??
![]()
@Kikuška90 chtela bych nas uz po novem roce objednat
to snad stihnu uz neco nasetrit
@marenkaF
gratuluju jsi fakt šikovnáá ![]()
1,5 kg to už dáš levou zadní a po novém roce šup pro prcka ![]()
Jo uz to jde pomaleji ale jde to, to je hlavni
hodlam v tom pokracovat jeste dalsich 10 by se me hodilo
uz se tesim az si po novem roce zavolam a obednam se snad novy rok bude uspesnejsi
no tak ja frcim do prace vydelavat korunky na mimi
tak se pekne mejte a ja se zas ukazu
![]()
@marenkaF ještě než odejdes mi pověz jak jsi to dokázala. Jsi borec ![]()
Ja si právě nepamatují za bych byla někdy na gynde během menses. Jestli mi to neudělala v nějaký den co jsem tam prostě byla.
@kratjana píše:
Ja si právě nepamatují za bych byla někdy na gynde během menses. Jestli mi to neudělala v nějaký den co jsem tam prostě byla.
Já jsem byla na HP jen jednou a právě si pamatuju, že jsem tam byla v MS. Tuším, že to bude kvůli těm hormonům právě ![]()
Psala jsem me dr a ta mi teď podepsala že mohu přijít kdykoli. Ale právě co jsem kdy četla tak holky chodily na horm. profil 2.DC .
jsem z toho jelen. Tak ja tam tak prostě dojdu až to dostanu. Výsledky budou za jak dlouho?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.