1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
4.12.15 17:37

@adrusenkaaa Hromadová je moc fajn lékařka. Zažili jsme s ní radost i smutek. Někdy bylo na ni vidět, že má toho opravdu moc. Díky ní a lékařce Tokarevě máme na Repromedu jen ty nejlepší vzpomínky. Ale to nejdůležitější, co nám Repromeda dala, je našich 5 zdravých dětí a jedno z nich mi těd dává o sobě pěkně vědět ;)
Takže Ti přeji, aby všechny překážky bránící miminku byly již minulostí a aby ses brzy dočkala a stala se maminkou :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.12.15 17:50

@oskárek59 Už 29tt 8o 8o 8o! To je neuvěřitelný, jak ten čas letí! To bude opravdu velký screening ;). Natáčeli jste si, nebo si bedete natáčet, 3D a 4D UTZ? Jdete na Veveří? Škoda, že se nepotkáme. My jdeme 23.12.. Tak at vše dobře dopadne a pak dej vědět, ju? Bude to pro obě velmi hezký předvánoční dáreček. Opravdu zážitkový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.12.15 21:43

@Lilly15 jsi moc hodna.ty jo tak to teda budete mit luxusni dovolenou na Karibiku.My byli blizko na Miami :D a kolik pak mas uz deti? a ty mas taky z ivf? hlavne se v letadle casto prochazej at se ti prokrvuji nohy, bude to dlouhy let. A krasne uzivej s rodinou luxusni dovolenou a prijt se obcas na nas podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.12.15 22:48

@adrusenkaaa ptam se na totéž :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.12.15 08:30

Holky měla nebo mate tu některá dlouhý cyklus? Ja ho mám normálně30dnu. Dnes uuž jsem 37.DC ale myslím že užto kkonečně dostanu. Jde mi o to že ovulaci asi budu mít později že? Kolikrat mi nenašla vajíčko tak si říkám jestli patnáctý den na ko taky není brzy. Aby mi neřekla že tento měsíc ovulace nebude a přitom třeba bude později. Ovulacni testy jsou podle ní prý k ničemu. To že týden před menses zakrvacím- může znamenat poruchu sliznice ktra se prý srovná utrogestanem. Tak snad to nebude problém. A stačí brát1×1×1? NNení to třeba problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.12.15 08:35

@kratjana Já jsem dneska 31 DC a modlím se, abych to do pátku nedostala :mrgreen: Jdu na konzultaci v pátek a potřebuju od nich stimulační protokol a náplasti od 1DC, tak snad mi to vyjde :mrgreen:… já mívám cykly 33-37 dní většinou a ovulace bývá okolo 20 DC, takže ovulaci budeš mít později nejspíš. Já jsem tam byla na UTZ 14 DC - to nic neviděla a 18 DC už krásnej folikul. Musíš říct, že máš dlouhé cykly a oni Tě případně objednají ještě na později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.12.15 08:44

To jsem ji vždy říkala taky ale nikdy jsem nebyla na kontrole třeba 18.DC.. Nechapu. Přitom to k dr mám 8km tak mi častý ko nevadí. Ale teď mi jde o to že když se podívat do kalendáře a kdyby se mi to dnes rozjelo tak mi 21.DC vychází na neděli. 20.DC na sobotu a problém je že na takové ko chodim ke své dr. a ta mě posílá až na zákrok. Říkám si že bych třeba o těch svátcích zkratka šla na ko do repro. Jestli by to nebylo blbýkkdyžbych ttřeba 12.DC šla k mě dr a třeba 18.DC do repro- protože v repro budou i svátky. za to moje dr ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.12.15 08:47

@kratjana Jo jo, jak jsem tam v pátek volala, tak mi říkala, že jsou tam pořád Vánoce-nevánoce, take být Tebou, tak si zajedu do Repromedy třeba okolo toho 18 DC. Nám ten transfer bude vycházet přesně někdy kolem Vánoc asi :nevim: Právě nevím jak to při tom stimulovaným KETu chodí, 10 DC je kontrola a netuším za jak dlouho KET :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.12.15 08:56

@Kikuška90 ja byla na stim. jednou a už si to nepamatuji. Ale myslím že jsem měla ten transfer dřívhjak stimulovany. Kiki jde mi o to co oni že jsem na kontrolu chodila ke své a na další do repro. Podle všeho tak oni tam nemají žádné mě výsledky co mi dělala moje dr. Jako horm. profil.,imuno… Zase kdybych tam teď jezdila na každou prohlídku tak by chlap musel se mnou protože se do Brna bojím(že Znojma). Vím e bych trefila podle GPS ale ten provoz. To bych musela jet v nočním klidu :-D a bylo by to určité spousta kontrol :-( a ty moje směny nejsou ideální :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.12.15 09:06

@kratjana A ty výsledky by jim nemohla poslat? Já bych se totiž bála, že tvoje Dr. tam přes svátky nebude a ty příjdeš o další cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.12.15 09:11

@Kikuška90 to je právě jasný že tam nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.12.15 09:12
@kratjana píše:
@Kikuška90 to je právě jasný že tam nebude

Takže být Tebou, tak se domluvím s DR. ať jim pošle výsledky a na UTZ bych jezdila rovnou do Repromedy. Stejně pojedeš 2× - jednou dřív, pak Tě objednají třeba kolem toho 18 DC a pak už jen na trasnfer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.12.15 09:22

@Kikuška90 a to mi je blbý že když chodim ke své dr že bych najednou šla přímo do repro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.12.15 09:23

@kratjana A myslíš, že to nepochopí?? No jinak jestli jsi to ještě nedostala, tak si myslím, že to v prosinci nestihneš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.12.15 09:26

Když jsi měla nativ tak jsi chodila na poslední prohlídku kolikaty den? Ja kdyžbych to dnes dostala tak 23.12.budu 18dc. JJenže to by mi mohla říct že vajíčko je malé že ovulace nebude a přitom by třeba právě teprav dorůstalo zže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.