1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
27.11.15 20:55

@pajinkapajinka super gratuluji a držímppěstí aťvvše je tak jak má býtaaž do zdárného konce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.11.15 21:44

@pajinkapajinka supeeer.ja ti to rikala.jsem moc rada, ze jsi stastna. a jeste k tomu dve miminka! se mas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.11.15 21:53

Ahojte holky, všem moc gratuluji k úspěchům a držím pěsti až do zdárného konce ;-)
Máme za sebou s manželem 2 ivf v jiném centru a přemýšlíme o změně. Objednala jsem nás na konzultaci do Repromedy, tak jsem zvědavá na všechno ;-) mužů se zeptat, jestli si pamatujete, co vše napoprvé vyšetřovali? Samozřejmě imunologii a genetiku už máme hotovou z minulé. Je to jen konzultace a zjištění stavu nebo rovnou některá vyšetření? Ať jsme připraveni 8) díky moc a budu tajně doufat, že se k vám pridame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.11.15 11:13

Ahoj, vítej :mavam: Nám poprvé vzali oboum krev na genetiku a cystickou fibrózu. Manžel spermiogram, který dopadl velmi dobře. Později jsem šla já sama na krev (2.den cyklu) na hormonální profil. Po 2. nepovedeném transferu a před 2.IVF mi udělali ještě imunologii a trombofilní mutace. Všechno bylo v pořádku, tak se stejně na nic nepřišlo :nevim: Víc toho nemáme a ani nevím, jestli toho jde ještě víc udělat. Možná nějaká vyšetření ohledně spermií, ale to jsme my neřešili, navíc jsme to vždy obešly ICSI nebo PICSI. Držím palce, v Repromedě jsme byli moc spokojení a i když nám to vyšlo až na 3.transfer a musela jsem 2× na odběr oocytů (každý si vždycky tajně přeje, aby to vyšlo napoprvé, že :) ), tak už bych jinam nešla. Máme ještě jedno zmrazené embryo, tak doufám, že ho tam pěkně opatrují, my si pro něj určitě ještě přijdeme. :)

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
29.11.15 17:29

Holky, přeji vám všem krásnou první adventní neděli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.15 17:51

Taky vsem preji krasny advent a krasny zacatek svatecniho silenstvi a posleze svatecni pohody :-*:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.11.15 18:39

I já přeji pěknou první adventní neděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.11.15 20:57

Já se přidávám také. Krásnou adventní neděli :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.11.15 20:58

Si představte u nás ve Znojmě při rozsvícení stromecku byla hlášena bomba :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.11.15 21:02

Holky zacinam být nervózní. Každým dnem bych to měla dostat a pak 12.DC cyklu na kontrolu jestli je ovulka. Bojím se když půjdu na transfer že nevyjde ;( 3× už to nevyšlo tak proč by teď mělo když mě bolí ty záda a jsem tlustá jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
30.11.15 05:59

@kratjana
Jani mysli pozitivně a nevzdávej to předem!! :hug:
Já při otěhotnění taky nepatřila mezi hubeňourky..to jsem totiž nebyla nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.15 06:59

@kratjana mysli pozitivne, ikdyz i ja vim, ze clovek podleha blbym myslenkam, ale musis verit. A s podporou tady a okoli by v tom byl cert aby to nevyslo :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.11.15 09:46

Holky vy jste nejlepší. Jsem zvědavá jestli proběhne ovulka. Mějte hezkýden. MMusím jít makat ;-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.15 10:32

Dobrý den, dámy mohu se k Vám přidat? S manželem se snažíme o miminko přes rok a nic měla jsem od gynekoložky napsané hormony a nepovedlo se. Minulý pátek jsme byli poprvé posláni do Repromedy do Brna na konzultaci aspermiogram. Spermio nevyšlo úplně v pořádku manžel má líné sermie laicky řečeno. Já mám jít ted jak to dostanu na krev na hormonální profil…Chtěla jsem se zeptat co Vám udělali či jak to pokračovala s podobným příběhem jako naším? děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.11.15 21:24

Ahojkyyyy Peťo. Vitam te. Můj muž má taky line SP. a pomaléspermie. MMěli jsme zamrazeni 6embryi a porad nic. Tři ještě zbývají. Chci jít v prosinci znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.