Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka super gratuluji a držímppěstí aťvvše je tak jak má býtaaž do zdárného konce
![]()
@pajinkapajinka supeeer.ja ti to rikala.jsem moc rada, ze jsi stastna. a jeste k tomu dve miminka! se mas ![]()
Ahojte holky, všem moc gratuluji k úspěchům a držím pěsti až do zdárného konce ![]()
Máme za sebou s manželem 2 ivf v jiném centru a přemýšlíme o změně. Objednala jsem nás na konzultaci do Repromedy, tak jsem zvědavá na všechno
mužů se zeptat, jestli si pamatujete, co vše napoprvé vyšetřovali? Samozřejmě imunologii a genetiku už máme hotovou z minulé. Je to jen konzultace a zjištění stavu nebo rovnou některá vyšetření? Ať jsme připraveni
díky moc a budu tajně doufat, že se k vám pridame
Ahoj, vítej
Nám poprvé vzali oboum krev na genetiku a cystickou fibrózu. Manžel spermiogram, který dopadl velmi dobře. Později jsem šla já sama na krev (2.den cyklu) na hormonální profil. Po 2. nepovedeném transferu a před 2.IVF mi udělali ještě imunologii a trombofilní mutace. Všechno bylo v pořádku, tak se stejně na nic nepřišlo
Víc toho nemáme a ani nevím, jestli toho jde ještě víc udělat. Možná nějaká vyšetření ohledně spermií, ale to jsme my neřešili, navíc jsme to vždy obešly ICSI nebo PICSI. Držím palce, v Repromedě jsme byli moc spokojení a i když nám to vyšlo až na 3.transfer a musela jsem 2× na odběr oocytů (každý si vždycky tajně přeje, aby to vyšlo napoprvé, že
), tak už bych jinam nešla. Máme ještě jedno zmrazené embryo, tak doufám, že ho tam pěkně opatrují, my si pro něj určitě ještě přijdeme. ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:44
Taky vsem preji krasny advent a krasny zacatek svatecniho silenstvi a posleze svatecni pohody ![]()
![]()
![]()
Si představte u nás ve Znojmě při rozsvícení stromecku byla hlášena bomba ![]()
Holky zacinam být nervózní. Každým dnem bych to měla dostat a pak 12.DC cyklu na kontrolu jestli je ovulka. Bojím se když půjdu na transfer že nevyjde ;( 3× už to nevyšlo tak proč by teď mělo když mě bolí ty záda a jsem tlustá jak…
@kratjana
Jani mysli pozitivně a nevzdávej to předem!! ![]()
Já při otěhotnění taky nepatřila mezi hubeňourky..to jsem totiž nebyla nikdy…
@kratjana mysli pozitivne, ikdyz i ja vim, ze clovek podleha blbym myslenkam, ale musis verit. A s podporou tady a okoli by v tom byl cert aby to nevyslo ![]()
Holky vy jste nejlepší. Jsem zvědavá jestli proběhne ovulka. Mějte hezkýden. MMusím jít makat ;-(
Dobrý den, dámy mohu se k Vám přidat? S manželem se snažíme o miminko přes rok a nic měla jsem od gynekoložky napsané hormony a nepovedlo se. Minulý pátek jsme byli poprvé posláni do Repromedy do Brna na konzultaci aspermiogram. Spermio nevyšlo úplně v pořádku manžel má líné sermie laicky řečeno. Já mám jít ted jak to dostanu na krev na hormonální profil…Chtěla jsem se zeptat co Vám udělali či jak to pokračovala s podobným příběhem jako naším? děkuji moc.
Ahojkyyyy Peťo. Vitam te. Můj muž má taky line SP. a pomaléspermie. MMěli jsme zamrazeni 6embryi a porad nic. Tři ještě zbývají. Chci jít v prosinci znovu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.