Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to já si nemyslím, že jim je to jedno. Ti kterým to vyjde dávají doporučení dál. Kdyby neměly výsledky asi by si po nějakém čase ani neškrtli.
@kelynka ahoj Kelousku. Tak folikul byl jen 10mm a sliznice 9mm. Takže příští cKlus. Teď přemýšlím o tom jestli jít do stimulovanyho ketu. Protože s ovu mám v posledních mesicich problém. zas na to nechci tlačit.
@kratjana urcite na to netlac. Pokud mas ted problem s ovulaci tak bych se nebranila stymulovanemu ketu. Budu ti moc drzet pesti, aby to uz brzy vyslo ![]()
@montty @Kikuška90 holky drzim pesti, aby se miminka krasne zabydlely
![]()
@montty
Tak co?? Cítíš něco??
… Já mám pocit, že to zas nevyšlo - vím, že je brzy, ale zase vůbec nic. V to pondělí mě pobolíval podbřišek, ale včera a dneska prostě nic, je mi skvěle, jak kdyby se nic nestalo
Leze mi to asi na mozek ![]()
Navíc jsem včera hledala papíry z minulého KETu a v tom září jsme zaváděli blastocystu, tedka to byla hatchující blastocysta - což je podle mě lepší, takže jestli to nevyjde, tak už nevím ![]()
@kelynka píše:
@montty @Kikuška90 holky drzim pesti, aby se miminka krasne zabydlely![]()
Děkujeme
![]()
@Kikuška90 kikunoooo
nestresuj dopředu sakra… Stačí že tady stresují ja
držím palecky a moooc.
@kratjana píše:
@Kikuška90 kikunoooonestresuj dopředu sakra… Stačí že tady stresují ja
držím palecky a moooc.
Nééé néé já Tě v tom stresování nenechám
A rozhodla jsem se dneska, že vážně nebudu testovat, prostě to vydržím ![]()
A co ty? Stimulace X nativ? Co vede? ![]()
@Kikuška90 děvče rada bych počkala až bude ovu ale čekat se mi taky nechce. Chlapovi to nevadí. Pac by raději abych šla až na jaře až se začne probouzet příroda
myslím že by to na mě fakt mohlo mítppozitivní vliv. Ale čekat se mi nechce věčné. V létě jsou zase dovoleny…
@kratjana Jestli tohle nevyjde, tak jdu příště zase do nativu, budu to střídat
![]()
@Kikuška90 Ale kruci nál!!!Nestresuj. Myslím si, že to vůbec nemůžeš tušit, zda se to uchytilo! Ale určitě se se mrnousek uchytil, a ty zbytečně stresuješ! Uvidiš za 10 dní!!
Holky připadá Vám normální, že když se chystám na ivf, tak mám zřejmě nějaký zánět?
koupila jsem si gynocaps dvě tabletky(obsahují lactobacilly, prospěšné pro pochvu), jedna ma působit 4 dny a nepomohlo mi to! Myslíte si, že by mi pomohl bílý jogurt? Příští týden jdu na stěry a pak se rozhodne, kdy půjdu na ivf.Jsem zoufalá, před pár tydny jsem se cítila skvěle na duši, žádný zánět. A tedka jak se blíží ivf, tak je to spíše naopak. Já jsem už opravdu smutná, začíná mě opouštět naděje. ![]()
@adrusenkaaa Tak uvidíš jak dopadnou stěry příští týden… Já Ti s tímhle asi neporadím, netuším co by mohlo pomoct
.. Ale držím palce ať jsi brzy fit a můžeš jít do dalšího IVF
![]()
@Kikuška90 ja se taky cítím dobře. Dneska ráno na toaletaku Troška krve(spis taková nitka),tak snad je to zahnizdeni. ![]()
@montty píše:
@Kikuška90 ja se taky cítím dobře. Dneska ráno na toaletaku Troška krve(spis taková nitka),tak snad je to zahnizdeni.
Jééé tak to Ti závidím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.