1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.12.15 15:53

Tak to já si nemyslím, že jim je to jedno. Ti kterým to vyjde dávají doporučení dál. Kdyby neměly výsledky asi by si po nějakém čase ani neškrtli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.12.15 17:33

@kelynka ahoj Kelousku. Tak folikul byl jen 10mm a sliznice 9mm. Takže příští cKlus. Teď přemýšlím o tom jestli jít do stimulovanyho ketu. Protože s ovu mám v posledních mesicich problém. zas na to nechci tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.15 20:15

@kratjana urcite na to netlac. Pokud mas ted problem s ovulaci tak bych se nebranila stymulovanemu ketu. Budu ti moc drzet pesti, aby to uz brzy vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.15 20:16

@montty @Kikuška90 holky drzim pesti, aby se miminka krasne zabydlely :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.12.15 07:50

@montty :mavam: :mavam: Tak co?? Cítíš něco?? :mrgreen:… Já mám pocit, že to zas nevyšlo - vím, že je brzy, ale zase vůbec nic. V to pondělí mě pobolíval podbřišek, ale včera a dneska prostě nic, je mi skvěle, jak kdyby se nic nestalo :zed: :zed: Leze mi to asi na mozek :mrgreen:
Navíc jsem včera hledala papíry z minulého KETu a v tom září jsme zaváděli blastocystu, tedka to byla hatchující blastocysta - což je podle mě lepší, takže jestli to nevyjde, tak už nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.12.15 07:50
@kelynka píše:
@montty @Kikuška90 holky drzim pesti, aby se miminka krasne zabydlely :hug: :andel:

Děkujeme :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.12.15 08:35

@Kikuška90 kikunoooo ;) nestresuj dopředu sakra… Stačí že tady stresují ja :D držím palecky a moooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.12.15 08:38
@kratjana píše:
@Kikuška90 kikunoooo ;) nestresuj dopředu sakra… Stačí že tady stresují ja :D držím palecky a moooc.

Nééé néé já Tě v tom stresování nenechám :pankac: :mrgreen: :mrgreen: A rozhodla jsem se dneska, že vážně nebudu testovat, prostě to vydržím :cert:
A co ty? Stimulace X nativ? Co vede? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.12.15 08:42

@Kikuška90 děvče rada bych počkala až bude ovu ale čekat se mi taky nechce. Chlapovi to nevadí. Pac by raději abych šla až na jaře až se začne probouzet příroda ;) myslím že by to na mě fakt mohlo mítppozitivní vliv. Ale čekat se mi nechce věčné. V létě jsou zase dovoleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.12.15 08:44

@kratjana Jestli tohle nevyjde, tak jdu příště zase do nativu, budu to střídat :pankac: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.12.15 10:13

@Kikuška90 Ale kruci nál!!!Nestresuj. Myslím si, že to vůbec nemůžeš tušit, zda se to uchytilo! Ale určitě se se mrnousek uchytil, a ty zbytečně stresuješ! Uvidiš za 10 dní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.12.15 10:16

Holky připadá Vám normální, že když se chystám na ivf, tak mám zřejmě nějaký zánět? :zed: koupila jsem si gynocaps dvě tabletky(obsahují lactobacilly, prospěšné pro pochvu), jedna ma působit 4 dny a nepomohlo mi to! Myslíte si, že by mi pomohl bílý jogurt? Příští týden jdu na stěry a pak se rozhodne, kdy půjdu na ivf.Jsem zoufalá, před pár tydny jsem se cítila skvěle na duši, žádný zánět. A tedka jak se blíží ivf, tak je to spíše naopak. Já jsem už opravdu smutná, začíná mě opouštět naděje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.12.15 10:21

@adrusenkaaa Tak uvidíš jak dopadnou stěry příští týden… Já Ti s tímhle asi neporadím, netuším co by mohlo pomoct :think:.. Ale držím palce ať jsi brzy fit a můžeš jít do dalšího IVF :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
30.12.15 10:49

@Kikuška90 ja se taky cítím dobře. Dneska ráno na toaletaku Troška krve(spis taková nitka),tak snad je to zahnizdeni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.12.15 10:55
@montty píše:
@Kikuška90 ja se taky cítím dobře. Dneska ráno na toaletaku Troška krve(spis taková nitka),tak snad je to zahnizdeni. :nevim:

Jééé tak to Ti závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.