1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
5.1.16 14:14

@Kikuška90
Za zeptání nic nedáš..já kdyby nedošel dopis bych taky hned volala a ptala se..
přece nenechám svoje „dětičky“ bez péče :srdce:
vidím, že jsi dobrý pozorovatel :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.1.16 14:30

@Kikuška90 Jojo, dveře mám taky vypozorovaný :) Tak budu moc držet pěsti, aby se otevřely ty správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.1.16 16:12

Chlapeček je krásný, byl tam bobeček tak zkroucenej… :) Vyšetření trvá asi 10-15 minut. Teď jsme čekali tak 40 minut po termínu objednání, ale to je asi tím, že jsme tentokrát byli u Vlašína (a byl fajn). Minule jsme šli k jiné dr. +- na čas. Moc držím palce dvojčátkům od @pajinkapajinka (jsem zvědavá na pohlaví) i @montty, aby to konečně klaplo. :hug: A @Kikuška90 - my máme mozaiky 4 a Tokareva mi říkala, že by do toho nešla. Prý je to poslední možnost pro páry, které už mají třeba po 4.IVF apod. Ale ty se tím nezabývej. Ty tam máš ještě 3 prcinky :srdce: :srdce: :srdce: A ať se otevřou dveře jaký chcou, naděje umírá poslední ;)

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.1.16 16:18

@pajinkapajinka
Prvně půjdeš se sestrou na odběr krve a pak si počkáš na dr. Utz klasicky přes břicho, obrazovka před vámi a miminka na monitoru budou na vás koukat ;) A večer si stáhneš výsledky té krve na netu (předtím ti zavolaj). Tak držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 16:26

@Lalunta moooc dekuju za info. Taky jdu k Vlasinovi. No snad bude vsechno jak ma :):).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.1.16 16:36

@Kikuška90 Ale ty prosim tě, 8 den po ketu, to je opravdu brzy. Četla jsem, že když jsou embrya z rozmraženého tak se čárka ukáže později. Je to opravdu brzy.Ve skutečnosti máš ještě tyden čas. Moc ti přeji aby se ti ty čárky ukázaly!!Jak jsi psala čím by jsi mohla zvýšit šanci na uhnizdnění tak mě napadá cvičení podle mojžišovky. Cvicíš na pánevní dno, ze svalů, které jsou ochablé se stanou svaly pevné. A ještě k tomu tě vyšetří fyzioterapeutka, a zkontroluje ti tvé pánevní dno. Já být tebou se k některé objednala a uvidíš když na tebe sáhne jak na tom jsi. Další šancí je aby ti zjistili jak jsou na tom tvé vejcovody.Jak psala Oskarek, jde to pry videt na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.1.16 17:01

@montty Moc ti to přeji at na tebe 14 den vykouknout dvě silné čárečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.1.16 17:03

Holky to je sranda dneska jsem šla pro výsledky a mám chlamydie trachomatis. Už jsem se těšila, že příští týden dorazí měsíčky a půjdu stimulovat, místo toho máme s přítelem antibiotika na 20 dni. Mě z toho pom*da, že jsem už taková! Ale jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré. Máte někdo zkušenosti s chlamydiemi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.1.16 17:13

@adrusenkaaa no ty voleeee. Ty musis mit vse ;( co to vlastne je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.1.16 17:36

@kratjana Je to vir, bakterie, která způsobuje řadu infekčních nemocí. Taky ti na to brali krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.1.16 17:44

Dusin stejný nebo světlejší. Premyslim jestli mi testy nedělají falešný Duchy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 17:49

@montty dej dusikovi cas :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 17:49
@montty píše:
Dusin stejný nebo světlejší. Premyslim jestli mi testy nedělají falešný Duchy :jazyk:

Ukaž :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 17:51

@adrusenkaaa Jéééjda to mě moc mrzí :hug: :hug: Ty si taky musíš vyžrat všechno :roll: Tak začneš stimulovat v únoru a půjdeme do toho spolu :hug: :pankac: :pankac:

Hle a tu Mojžíšovou cvičíš podle nějaké stránky na netu? Hodíš mi sem nějaký odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.1.16 18:11

@Kikuška90 Budu moc držet palce aby se ještě druhá čárka ukázala, respektive jsi nevěřícně koukala na pozitivní krev. Moc ti to přeju, je nefér, že někdo musí projít takovouhle cestu k mimču… a to je vás víc. Nám vyšel první KET, takže si ted připadám jako dítě štěstěny. Každopádně pokud to nevyjde ani teď, tak to nevzdávej, sněhuláčky ještě máte a energie se snad najde taky. To by bylo aby mimčo nebylo :*.

@pajinkapajinka Zítra napiš dojmy z Veveří, nervozní nebuď, bude všechno v pohodě. Držím palce.

@montty Taky se mi zdá, že na spodním je něco vidět. Budu moc držet pěsti ať čárka sílí a je z ní krásné mimčo nebo mimča… taky by sis to už jako zasloužila! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.