1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
5.1.16 07:26

@Kikuška90 presne to si rikam taky. Zy by treba nedosly az do pateho dne a jeste o tomu pgs. Taky to nechapu. A taky se bojim dalsiho transferu. Ted jsem byla na wc a jako bych mela ovulacni vytok. Mam molry spodary. A to jsem dnes asi 29.dc. udelam si asi test az vylezu z postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 07:28
@kratjana píše:
@Kikuška90 presne to si rikam taky. Zy by treba nedosly az do pateho dne a jeste o tomu pgs. Taky to nechapu. A taky se bojim dalsiho transferu. Ted jsem byla na wc a jako bych mela ovulacni vytok. Mam molry spodary. A to jsem dnes asi 29.dc. udelam si asi test az vylezu z postele

Já tohle mívám před každou MS. :)… Dám Ti pak vědět co mi k tomu řekli, doufám, že narazím na někoho kdo si o tom bude chtít se mnou popovídat :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 07:33

@kratjana no nas to vyslo cca na 65. 000 i s llekama. Cca 50.000 vajicka a 6000 spermie a zbytek leky do 12 tydne. Asi tak plus minus. Ale rekla jsem dr. Vesele ze 120, 000 jak chteli jim nedam a nabidla mi ze leky a odmenu pro darkyni si podelime napul s jinou pacientkou. Takze jsme byly na jednu darkyni dve. Ale kdovi jak to je. U prvni darkyne mi napsali, ze nemela vajicek tolik aby nas mohli podelit. Tak jsem vybirala z dalsich dvou vhodnych darkyn - podle barvy vlasu oci vzdelani zalib a vysky atd. No a vajicek osm pro me, tri oplodnene a dve zbyle embryjka po pgs a jedno jeste zbylo v mrazaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.1.16 08:23

@Kikuška90 Držím moc pěsti, aby se čárka objevila. 8. den je ještě brzo na to házet flintu do žita. A kdyby teda jako fakt náhodou ne, tak prostě neodejdi z ordinace dřív, než z nich něco nedostaneš. Mně při posledním KETu prodloužili o jeden den před transferem braní utrogestanu a asi nikdy nezjistím, jestli to tím bylo, ale zítřkem vstupuji do 25tt. Tak tfuj tfuj tfuj, ať to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 08:26

@missy-m Wooow už 25tt 8o :potlesk: :palec:.. Děkuji moc :hug: :hug: No chci to probrat, nechci to vzdávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.1.16 11:16

@Kikuška90
Jejdamane neeeee :,( :,( :,( Jako 8.den je fakt brzy, ale zkus to prosím ještě zítra nebo za dva dny, ať máš jistotu. Ach jo :cert: :cert: :cert:
My už byli na Veveří a vše dobré, ale ani se mi o tom moc nechce psát, jak jsem teď zklamaná. :,( :,( :,(
Mimochodem i já jsem naposledy měla delší přípravu utroušem, asi o 1-2 dny.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 11:18

@Lalunta Jenom povídej, jak se má ten váš prcek?? :)
Testovat už určitě nebudu, prostě tak nějak nechci už :nevim:.. Na ten Utrouš se zkusím zeptat - jako spíš tak nějak všeobecně jestli jde něco udělat jinak. Díky za zmínku :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.16 11:31

@Lalunta jeee my jdeme na Veveri zitra. Napis prosim jak to probihalo, jak jsi tam dlouha cekala. Jak dlouha to trvalo - vysetreni atd. Mooooooc diky a gratulka, ze je vse v poradku :) jsem z toho zitra cim dal nervnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.1.16 12:25

@Kikuška90
Kikuš já se po dvojím nevydařeném KET-u objednala taky na konzultaci a chtěla jsem vysvětlit co ještě můžeme udělat jinak aby ta šance byla..
no po pravdě jsem byla zklamaná protože Hromadová mi řekla, že nic lepšího už vymyslet nelze..jen to, že mi můžou odebrat sliznici a poslat někam do Španělska na test jestli ji mám v den transferu vhodně připravenou..jenže ten test stojí nějakých 800 euro což jsme s díky odmítly..
a v cyklu kdy jsem otěhotněla jsem já osobně zapomněla užít utrouš takže já zase na rozdíl od holek měla utrouš o den míň a zadařilo se..
a ještě ti řeknu, že i zavedení v nativu jsem měla místo obvyklém 19.DC už 18.DC
každopádně neházej flintu do žita ještě máš 4.kousky u ledu a věř že to miminko tam na tebe čeká..nám se podařil až 3.KET z 2.IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.1.16 12:26

Ahoj holky, jen hlásím, že vás pořád sleduju a držím všem palce. Kikus, ještě je brzo na házení flinty do žita. :-) Jinak já jsem v 23. týdnů, po 2. Veveří je všechno OK, příští týden mě čeká test na cukrovku. :-! Nakonec jsem před svátky nastoupila na neschopenku, v práci mě často bolela hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.1.16 12:27

@Netaneta
super zprávy, že jste OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.1.16 12:31

@Kikuška90 s tim utrogestanem by me to zajimalo taky :) dej vedet. A kdy jste ho zacaly brat? Ja uz si yi nepamatuji. Zkusim kouknout do kalendare jestli to mam napsane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.1.16 12:32

Holky ja včera večer nevydržela, těšila a přijde mi tam pidimidi duch. Davam foto negativního a snad pozitivního testu. Vecer při zavádění čerstvá krev, dnes nic. Dneska bych to měla dostat, tak uvidime

Příspěvek upraven 05.01.16 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 12:33

@oskárek59 No já doufám, že tam v to pondělí Hromadová nebude, protože by se mnou udělala rychlej proces :mrgreen: Ta by mi vmetla, že jsem si vymrčela stimulaci tak tady mám výsledek :D Ještě teď si pamatuju jak se tvářila, když jsem jí nativ odmítla. :think:
Mě právě taky nenapadá co víc (nebo jinak) by šlo udělat. Příště jdu určitě zase do Nativu, minule byl transfer až 24DC, protože mám dlouhé cykly a ovulaci pozdě.
Už ted vím jaký z toho zase budu mít nervy jestli ovulace bude a jestli sliznice naroste :roll: Jsem teď rozhodnutá jít ještě do jednoho KETu a pak si dát třeba 3-4 měsíce pauzu a zkusit to v létě.
Máme ještě 4 - to je pravda, ale předpokládám, že berou embryjka od nejlepších, takže… :) Musím se přeptat na tu kvalitu zbývajících. A navíc jedno to embryjko jim vyšlo jako mozaika po genetice - což teda nevím co znamená, ale nic extra super to asi nebude.
Jééé holky a kolik se platí za prodloužení mrazáčků?? To se platí každý rok, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.1.16 12:36

@montty Na spodním vidím :hug: A to je test ze včera večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.