1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
26.1.16 09:46
@adrusenkaaa píše:
@montty Máte pgs jo.Tak kdo tady otěhotněl bez pgs :think:

Třeba @missy-m… na nikoho dalšího si teď nemůžu vzpomenout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 09:46

@adrusenkaaa no právě. Je to postavené na hlavu, ale člověk opravdu musí nad těma penízkama přemýšlet, jestli je to reálné nebo ne mít víc dětí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.1.16 10:12

@adrusenkaaa;)
Kikuška byla rychlejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.1.16 11:13

@adrusenkaaa No a možná my… ale já si pořád pletu PGS a PGD, takže nevím co z toho jsme měli… prostě jen to základní genetické vyšetření :)

@pajinkapajinka Ty jo, to bude pecka když budou úplně stejné… budeš je i stejně oblékat? Fakt si to holky pěkně načasovaly, že? Vzhledem k věku je to úplně ideální řešení… A neboj, holky to určitě zvládnou. To já bych taky chtěla dvě, možná tři dítka… (ale to říkám teď před porodem - pak už možná nebude žádné :mrgreen: ), mě je 28, takže to snad nějak rozumně stihneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 11:20

@Peťka26 jj pecička to je. moooc se na holky těšíme. Nevím, jak to budu zvládat, ale když to zvládlo tolik mamin s dvojčátkama tak určitě nebudu vyjímka. Pořád si říkám, že stačí si po příchodu z porodnice udělat systém a ono to půjde :-D.. a nebo nebudeme rok vylízat z baráku a po roce už snad bude dobře :-D :-D :-D :-D :-D jj načasovaly si to holky parádně. No já když se nám to povedlo tak jsem taky říkala. Super… ještě jedno máme v zásobě.. tak cca do dvou let - to mi bude 37-38 jedeme pro brášku nebo pro ségru. No ale s dvojčátkama :-D :-D :-D.. jj ty v 28 to bude rodinka jak vyšitá :-D :-D porod určitě zvládnem. Zase - zvládlo to tolik ženský - musíme taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.1.16 17:43

Holky děkuji..pupík už je opět o 2.týdny větší :mrgreen:
Termín už se blíží a dle doktora budeme rodit asi dřív..
Dnešní odhad váhy je 3080 kg :pankac:

@pajinkapajinka
Strie už se objevily potvory… :roll: zatím jen 2.ale jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 18:12

@oskárek59 juj tak to už je krááásnááá váááha :-D přes tři kilča :-D :-D :-D.. na strie prď.. hlavně, že budeme mít krásné zdravé mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.1.16 11:44

Holky já mám dneska takovou radost.Po operaci se domnívám, že jsem neměla ovulaci, neměla jsem žádný hlen nic. Začala jsem od 1 dc pít kontryhelový čaj. A dneska jsem 12 DC a mám uplně ukázkový ovulační hlen. Bylo toho uplně hodně to jsem nikdy neměla!!TAkže jsem štastná, že mi tělo pracuje tak jak ma :dance: :dance: Ráno jsem si říkala, že mě bolí spodek, že na mě jde asi zánět, ale ono to jsou ovu bolesti. Měsíčky pravidelné, ovulace nakosčila tak huráá na ivf. :mrgreen: :mrgreen: jj jak málo stačí k lidské radosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 11:49

@adrusenkaaa super a co nejdriv pro mimi :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.1.16 11:52

@pajinkapajinka včera jsem byla i fyzioterapeutky, pochvala, že mám všechno v pořádku. TAkže už jenom krůček k miminku. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.1.16 16:25

@adrusenkaaa Tak moc Ti to přeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 16:42

@adrusenkaaa moc Ti drzim pesti a moc moc Ti preju, aby bylo uz vse jen dobre a miminko na ceste co nejdriv :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.1.16 17:51

@pajinkapajinka @Peťka26 Holky moooc Vám děkuji, určitě mě to potěšilo. :* :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.1.16 15:32

@Kikuška90 uz cekam na mesicky tak pocitam ze koncem unora :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.1.16 18:56

Asi uz blaznim tet jsem vycetla ze bych nemela mit doma papouska ze brani otehotneni tak premyslim zda ho nenecham po ketu chvilu u rodicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.