1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
26.1.16 07:28
@pajinkapajinka píše:
Ja posilam ty nase cacorky :)

Ty jsou dokonalý :kytka: Úžasný :hug:

@montty píše:
Tak to je naše bublina.Vse v pořádku a jsem prerazena ke své gyndarce

Super, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.1.16 07:29

@marenkaF Huh aha… čekala jsem od Tokarevy něco… něco víc. Ta jejich základní imunologie co dělají je stejně prakticky na nic. A to vyšetření stěny mi přijde zbytečné.. aaach jo..
A kdy jdeš tedy na KET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.1.16 08:10

@pajinkapajinka Ahoj, jsem moc ráda, že Tě zatím (a myslím, že už to tak zůstane) míjí nevolnosti a problémy… Budu držet pěsti ať jsou holky v pořádku i nadále a máš takový hladký průběh celé těhotenství… Ty jo, takže ty už takhle dopředu víš, že bude císař? Oni asi ví co dělají a rozhodně to nechtějí podcenit… což je skvělé ;). No a už začínáš s nějakou výbavičkou? :kytka:

@adrusenkaaa Ty jo, to mě vůbec nenapadlo zkusit něco takového ;). Já jsem vážně zvědavá, protože jestli mi zakážou sladké tak to bude asi teror :mrgreen: A jak jsi na tom ty? čekání?

@oskárek59 Ty jo, ten je… a žádné strie, tiše závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.1.16 08:13

@montty Moc Ti gratuluju, ani se nenadějeme a bude tu 3D fotečka :mrgreen:. Bublinka je nádherná :pankac:

@pajinkapajinka Ty jo, to je úžasný je takhle vidět… To je moc povedená fotka… Jak si tam holky hoví společně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 08:20

@Peťka26 obávám se jestli teprve komplikace nenastanou. Ale budu myslet pozitivně. No o tom císaři mi řekla už Hromadová v Repromedě, když mě propouštěla k mé gyndařce. No a jelikož se furt dohadují o té přepážce mezi holkama - jestli je nebo není, tak je to jasný. Buď v 33 nebo v 35 týdnu bude císař. No už nějaké věcičky mám. Nic nového všechno poděděné, ale už vyprané a uložené. Něco víc nakupovat se zatím bráním - člověk nikdy neví… :-( no a co ty a bříško?? Vylezl pupík ještě víc?? Já mám pocit, že já mám jen takovej špekatej. No určo si spíš lidi řeknou, že jsem přibrala než že jsem těhotná :-D tak se zatím drž a pak dej vědět jak bylo na screeningu. Já ani nevím jestli mi to vyšetření ve 20 tém týdnu udělají na Obilňáku - četla jsem, že to tam taky dělají nebo se budu muset zase nahlásit na Veveří. Jak furt chodím jinam, tak jsem z toho úplně vedle všeho. No příští týden jdu zas na Obilňák tak se zeptám :nevim: Je ale fakt, že tam teď jak jsem byla měla úplně stejný utz jako Vlašín. Holkám kostičky měřila atd. no jako při tom velkém utz. Jenomže se u toho dělá i krev. Tak nevím jestli mě pošle na Veveří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 08:21

@Peťka26 jj vypadají spokojeně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.1.16 09:20

@montty Bože mám z toho slzy v očích. Skvělé, užásné…nový život se ti klube v bříšku. Ze srdce ti to moc přeji, a hlavně zdravíčko pro Vás oba. :* :srdce: Jo a měli jste embryjko po pgs? SE mi zda, že u tebe ne, ale nejsem si jista. :think:

Příspěvek upraven 26.01.16 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.1.16 09:23

@pajinkapajinka Bobánci jak jsou pěkně u sebe. Krááása. Jsou spojeny na celý život. Takže holčičky jsou jednovaječná??Takže budou stejne? A ty jsi si pokud si dobře pamatuji zaváděla jedno embryko a to se rozdvojilo že? Zdravíčko pro Vás tři. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.1.16 09:25

@Peťka26 No nápodobně. Já celý život jím sladké každý den!!!Dočetlaj jsem se, že to je stejná závilost jako na drogách. Kolikrát jsem zkoušela být bez sladkého a nejde to. Je to horší než přestat kouřit. Přestat kouřit mi šlo krásně. :D Jo jo zkus takové sušenky a uvidíš, že ti budou chutnat. :mrgreen:Jak jsme na tom? Konečně dobraná atb, kvůli těch chlamydiím. Ve čtvrtek jdu k doktorovi se domluvit na dalším postupu. Další měsíčky čekam za 19 dní. Tak uvídíme, zda se začne se stimulaci.JSem z toho všeho nervozní. :roll:

Příspěvek upraven 26.01.16 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 09:27

@adrusenkaaa jj zavádělo se jedno, takže jednovaječné holčičky. No a je mi 35 tak si asi řeklo embryjko na staré kolena ať mají dvojitou radost :D.. alespoň si to odbudu při jednom :-D jj měli by být úplně stejné. Pročítám diskuze a bavím se nad tím, jak holky co mají jednovajky před porodem řeší jak je poznají :-D to já si zrovna teď přeji aby byly zdravé a zvládly celý vývoj bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.1.16 09:30

@pajinkapajinka Neboj holčičky určitě všechno zvládnou. No to si zřejmě řekly, a proto se rozdvojily. ASpon už nemusíš řešit další ivf, pokud teda nechceš třetí miminko :mrgreen: A embryjko bylo po pgs???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 09:33

@adrusenkaaa ještě jedno máme v úschově v Repromědě, ale když se to tak stalo, tak tři děti je moc :-D a při představě, že by i toto mělo náběh se rozdvojit :-D :-D :-D :-D jj po PGS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.1.16 09:40

@pajinkapajinka Já bych tři děti brala, ale je to nereálně, jelikož to je finančně náročné. Sice máme dům, ale jedno patrový, a ja při třech dětech bych chtěla dvou-patrový s pěti pokoji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
26.1.16 09:40

@adrusenkaaa jojo,mame genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.1.16 09:43

@montty Máte pgs jo.Tak kdo tady otěhotněl bez pgs :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.