Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka píše:
Ja posilam ty nase cacorky
Ty jsou dokonalý
Úžasný ![]()
@montty píše:
Tak to je naše bublina.Vse v pořádku a jsem prerazena ke své gyndarce
Super, gratuluji ![]()
@marenkaF Huh aha… čekala jsem od Tokarevy něco… něco víc. Ta jejich základní imunologie co dělají je stejně prakticky na nic. A to vyšetření stěny mi přijde zbytečné.. aaach jo..
A kdy jdeš tedy na KET? ![]()
@pajinkapajinka Ahoj, jsem moc ráda, že Tě zatím (a myslím, že už to tak zůstane) míjí nevolnosti a problémy… Budu držet pěsti ať jsou holky v pořádku i nadále a máš takový hladký průběh celé těhotenství… Ty jo, takže ty už takhle dopředu víš, že bude císař? Oni asi ví co dělají a rozhodně to nechtějí podcenit… což je skvělé
. No a už začínáš s nějakou výbavičkou? ![]()
@adrusenkaaa Ty jo, to mě vůbec nenapadlo zkusit něco takového
. Já jsem vážně zvědavá, protože jestli mi zakážou sladké tak to bude asi teror
A jak jsi na tom ty? čekání?
@oskárek59 Ty jo, ten je… a žádné strie, tiše závidím ![]()
@montty Moc Ti gratuluju, ani se nenadějeme a bude tu 3D fotečka
. Bublinka je nádherná ![]()
@pajinkapajinka Ty jo, to je úžasný je takhle vidět… To je moc povedená fotka… Jak si tam holky hoví společně ![]()
@Peťka26 obávám se jestli teprve komplikace nenastanou. Ale budu myslet pozitivně. No o tom císaři mi řekla už Hromadová v Repromedě, když mě propouštěla k mé gyndařce. No a jelikož se furt dohadují o té přepážce mezi holkama - jestli je nebo není, tak je to jasný. Buď v 33 nebo v 35 týdnu bude císař. No už nějaké věcičky mám. Nic nového všechno poděděné, ale už vyprané a uložené. Něco víc nakupovat se zatím bráním - člověk nikdy neví…
no a co ty a bříško?? Vylezl pupík ještě víc?? Já mám pocit, že já mám jen takovej špekatej. No určo si spíš lidi řeknou, že jsem přibrala než že jsem těhotná
tak se zatím drž a pak dej vědět jak bylo na screeningu. Já ani nevím jestli mi to vyšetření ve 20 tém týdnu udělají na Obilňáku - četla jsem, že to tam taky dělají nebo se budu muset zase nahlásit na Veveří. Jak furt chodím jinam, tak jsem z toho úplně vedle všeho. No příští týden jdu zas na Obilňák tak se zeptám
Je ale fakt, že tam teď jak jsem byla měla úplně stejný utz jako Vlašín. Holkám kostičky měřila atd. no jako při tom velkém utz. Jenomže se u toho dělá i krev. Tak nevím jestli mě pošle na Veveří ![]()
@montty Bože mám z toho slzy v očích. Skvělé, užásné…nový život se ti klube v bříšku. Ze srdce ti to moc přeji, a hlavně zdravíčko pro Vás oba.
Jo a měli jste embryjko po pgs? SE mi zda, že u tebe ne, ale nejsem si jista. ![]()
Příspěvek upraven 26.01.16 v 09:31
@pajinkapajinka Bobánci jak jsou pěkně u sebe. Krááása. Jsou spojeny na celý život. Takže holčičky jsou jednovaječná??Takže budou stejne? A ty jsi si pokud si dobře pamatuji zaváděla jedno embryko a to se rozdvojilo že? Zdravíčko pro Vás tři.
![]()
@Peťka26 No nápodobně. Já celý život jím sladké každý den!!!Dočetlaj jsem se, že to je stejná závilost jako na drogách. Kolikrát jsem zkoušela být bez sladkého a nejde to. Je to horší než přestat kouřit. Přestat kouřit mi šlo krásně.
Jo jo zkus takové sušenky a uvidíš, že ti budou chutnat.
Jak jsme na tom? Konečně dobraná atb, kvůli těch chlamydiím. Ve čtvrtek jdu k doktorovi se domluvit na dalším postupu. Další měsíčky čekam za 19 dní. Tak uvídíme, zda se začne se stimulaci.JSem z toho všeho nervozní. ![]()
Příspěvek upraven 26.01.16 v 09:28
@adrusenkaaa jj zavádělo se jedno, takže jednovaječné holčičky. No a je mi 35 tak si asi řeklo embryjko na staré kolena ať mají dvojitou radost
.. alespoň si to odbudu při jednom
jj měli by být úplně stejné. Pročítám diskuze a bavím se nad tím, jak holky co mají jednovajky před porodem řeší jak je poznají
to já si zrovna teď přeji aby byly zdravé a zvládly celý vývoj bez problémů.
@pajinkapajinka Neboj holčičky určitě všechno zvládnou. No to si zřejmě řekly, a proto se rozdvojily. ASpon už nemusíš řešit další ivf, pokud teda nechceš třetí miminko
A embryjko bylo po pgs???
@adrusenkaaa ještě jedno máme v úschově v Repromědě, ale když se to tak stalo, tak tři děti je moc
a při představě, že by i toto mělo náběh se rozdvojit
jj po PGS
@pajinkapajinka Já bych tři děti brala, ale je to nereálně, jelikož to je finančně náročné. Sice máme dům, ale jedno patrový, a ja při třech dětech bych chtěla dvou-patrový s pěti pokoji. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.