1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.2.16 13:27

@Peťka26.. ahaaa. Tak to si asi vsugerovávám. Ale já sem tam opravdu něco cítím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.2.16 13:35

@pajinkapajinka Tak jsou tam berušky dvě, takže mají méně místa… myslím, že by to pohyby být mohly… navíc u mě měl brouček ještě problém s tím prokopnout moji vrstvu tuku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.16 13:39

@Peťka26 tak s tim holky maji taky problem. Nejsem zadnej hubenour. Spis naopak. Ale je fakt, ze jsem si taky rikala ze kdyz jsou dve ze by to i mohlo byt. No budu se pozorovat dal :):):):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.2.16 15:32

Holky, zrovna jsem na čt2 narazila na dokument Uvnitř lidského těla:zrození… moc pěkný dokument a určitě doporučuji ke shlédnutí… spoustu věcí jsem ani nevěděla. Kdo chcete, tak tady jsem našla odkaz na uložto, ale možná by bylo i v archivu ČT2

http://www.ulozto.cz/…h264-mp3-mp4

@pajinkapajinka V tomto dokumentu je toho hodně i o dvojčatech - jednovaječných… ale i o siamských dvojčatech, tak ať se nenech kdyžtak vyděsit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
3.2.16 15:38

@Peťka26 Díky za optání, máme se fajn. Dnes jsem začala 29tt, strašně to letí. Postupně doděláváme pokojíček, kočárek objednaný. Ještě vyplenit lékárnu a snad budeme mít všechno. Už se na toho našeho chlapečka moc těšíme. A za 14 dní poslední screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.16 16:06

@Peťka26 no kdyby to byly siamský tak už by mi to řekly. To jediné jsem v klídku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.2.16 11:50

AHojte holky. DNeska jsem šla k doktorovi na další kontrolu. Minulý tyden mi bral krev a dneska nebyly výysledky. ALe vůbec jsem nepochopila doktora na co mi to zval, jenom jsem si zapamatovala, že podle těch vysledku se uvidí, zda mi pak nasadi prednison. :think: Příště se ho musím zase zeptat. A příští tyden dostanu i hormony.Jsem z toho nervozní, to budou zase nervičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.2.16 11:58

@adrusenkaaa Hormony? Takže jdete už do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.2.16 11:59

@Kikuška90 Myslím, že hormony to nebyly.Zda se mi, že něco z imunologie. Jj jak dostanu měsíčky, jdeme na to. Bojím se hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.2.16 12:03

@adrusenkaaa Ty jsi psala, že dostaneš hormony :mrgreen:…Já byla vždycky natěšená, před oběma IVF i před každým KETem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.2.16 12:04

@adrusenkaaa Jinak jo, prednison je na imuno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.2.16 12:04

@adrusenkaaa neboj to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
4.2.16 14:13

Ahojky děvčata, dneska jsme byli na podepsani papiru pred IVF, a jak dostanu ms mužem zacit asi příští týden. Uz jsem dostala gonal, ale jsem z toho takova divoká, bylo toho na me najednou moc, s vysvětlením jal si to mam pichat atd. Jsem poradny kus zensky q nevedela kolik mi ma napsat jednotek, prvni dva dny mam 300 a pak 250 jednotek, a k tomu mi napsala pul tablety anopyrinu, je to normalni když mam srážlivost v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
4.2.16 14:21

@Katjus Já mám srážlivost taky v pohodě a půl anopyrinu jsem brala až do konce 12tt. Ani jsem vlastně moc nepátrala proč, ale psali mi to při každém pokusu, tak asi to k něčemu bylo. Tak moc držím pěsti, aby šlo všechno na jedničku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
4.2.16 16:48

@missy-m děkuj ;) a muzu se zeptat když jste jezdily na kontrolní utz při stimulaci, museli jste chodit jeste rano na krev???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.