Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26.. ahaaa. Tak to si asi vsugerovávám. Ale já sem tam opravdu něco cítím
…
@pajinkapajinka Tak jsou tam berušky dvě, takže mají méně místa… myslím, že by to pohyby být mohly… navíc u mě měl brouček ještě problém s tím prokopnout moji vrstvu tuku ![]()
@Peťka26 tak s tim holky maji taky problem. Nejsem zadnej hubenour. Spis naopak. Ale je fakt, ze jsem si taky rikala ze kdyz jsou dve ze by to i mohlo byt. No budu se pozorovat dal ![]()
![]()
![]()
![]()
Holky, zrovna jsem na čt2 narazila na dokument Uvnitř lidského těla:zrození… moc pěkný dokument a určitě doporučuji ke shlédnutí… spoustu věcí jsem ani nevěděla. Kdo chcete, tak tady jsem našla odkaz na uložto, ale možná by bylo i v archivu ČT2
http://www.ulozto.cz/…h264-mp3-mp4
@pajinkapajinka V tomto dokumentu je toho hodně i o dvojčatech - jednovaječných… ale i o siamských dvojčatech, tak ať se nenech kdyžtak vyděsit ![]()
@Peťka26 Díky za optání, máme se fajn. Dnes jsem začala 29tt, strašně to letí. Postupně doděláváme pokojíček, kočárek objednaný. Ještě vyplenit lékárnu a snad budeme mít všechno. Už se na toho našeho chlapečka moc těšíme. A za 14 dní poslední screening.
@Peťka26 no kdyby to byly siamský tak už by mi to řekly. To jediné jsem v klídku ![]()
AHojte holky. DNeska jsem šla k doktorovi na další kontrolu. Minulý tyden mi bral krev a dneska nebyly výysledky. ALe vůbec jsem nepochopila doktora na co mi to zval, jenom jsem si zapamatovala, že podle těch vysledku se uvidí, zda mi pak nasadi prednison.
Příště se ho musím zase zeptat. A příští tyden dostanu i hormony.Jsem z toho nervozní, to budou zase nervičky. ![]()
@Kikuška90 Myslím, že hormony to nebyly.Zda se mi, že něco z imunologie. Jj jak dostanu měsíčky, jdeme na to. Bojím se hrozně.
@adrusenkaaa Ty jsi psala, že dostaneš hormony
…Já byla vždycky natěšená, před oběma IVF i před každým KETem ![]()
Ahojky děvčata, dneska jsme byli na podepsani papiru pred IVF, a jak dostanu ms mužem zacit asi příští týden. Uz jsem dostala gonal, ale jsem z toho takova divoká, bylo toho na me najednou moc, s vysvětlením jal si to mam pichat atd. Jsem poradny kus zensky q nevedela kolik mi ma napsat jednotek, prvni dva dny mam 300 a pak 250 jednotek, a k tomu mi napsala pul tablety anopyrinu, je to normalni když mam srážlivost v pohodě?
@Katjus Já mám srážlivost taky v pohodě a půl anopyrinu jsem brala až do konce 12tt. Ani jsem vlastně moc nepátrala proč, ale psali mi to při každém pokusu, tak asi to k něčemu bylo. Tak moc držím pěsti, aby šlo všechno na jedničku ![]()
@missy-m děkuj
a muzu se zeptat když jste jezdily na kontrolní utz při stimulaci, museli jste chodit jeste rano na krev???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.