1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
15.2.16 14:03

Holky jsem z toho cela nesva, místo toho abych byla v klidu pri stimulaci, jsem nervozni. Moje gyndr kdyz jsem ji rekla ze jsem volala do brna a zacala se stimulaci byla nasrana proc jsem nebrala ty prasky na oddaleni, ja na to ze jsem se potrebovala poradit. Kontrolu mi napsala na čtvrtek, no popravde se mi tam vůbec nechce, radši bych jezdila jen do Brna, a nasla si noveho gyndr. Porad přemýšlím jestli v ten čtvrtek tam mam jit. Ale nevim jestli by me v Brně vzali na první kontrolu, kdyz nemam zadny výsledky co delala gyndr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 14:04

@kliki podle mě je repromeda pouze v Brně a ty města co ti holky poslaly tak jsou lékaři(obyčejný gynekolog) kteří s nimi spolupracují. Tak jak jsem to měla já, a Adri. Zavolej si do Brna a tam se jich zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.2.16 14:05

@kratjana a ty uz taky jezdis jen do Brna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 14:05

@Kikuška90 promiň, hromadova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 14:07

@Katjus Téééda holka vůbec Ti to nezávidím :hug: :hug: Celkově všem, kteří musí chodit ke své Dr. a do Repro jezdí jen na transfery, OPU atd… Nemáte to vůbec lehký. Na tu kontrolu bych ve čtvrtek normálně šla a uvidíš co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 14:07

@Katjus ode dneška :) jedu tam večer na půl osmou. Už jsem se definitivně rozhodla minulý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 14:12
@kratjana píše:
@Katjus ode dneška :) jedu tam večer na půl osmou. Už jsem se definitivně rozhodla minulý týden

Dobře děláš :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 14:14

@Katjus zavolej do repromedy a domluv se. S nimi. Uvidíš. Mě moje dr taky Vysočina na začátku stimulace. Byla nás. ana neprávem. Ptala se mě v pátek jestli mám všechny léky, říkám že ano. A v neděli jsem zjistila že mi došel snášel, sprej do nosu, už ani nevím k čemu to bylo, asi aby nepopraskaly folikuly. Volala jsem do repromedy jestli je to problém. Moje lékařka totiž neodpovídal na maily. No a repromeda ji pak volala(v neděli) a moje dr mi volala a jak byla nás. ana že musí do ordinace v neděli. Chápu ji ale háček byl v tom že prázdná flasticka s plnou flastickou byly nerozeznatelny. Já nevěděl že to dochází protože do toho nebylo vidět a na váhu to nešlo poznat. Chovala se ke mně jako k decku… :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
15.2.16 14:15

@kratjana diky moc.uz jsem tam volala a jsou jen v Brne a na 1.konzultaci musis stejne tam. Tak uz jsme i s manzelem obj.ns 25.2.a vemou nam i vsechny. vzorky. Tak nevim co vsechno nas ceka. Diky holky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 14:16

@Kikuška90 že? Adrianka byla mou velkou oporou když jsem se rozhodovala jestli zvednout tel a volat. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 14:17

@kliki proč si nenajdeš bližší car k Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 14:59

@kratjana Vidis,jeste ze jsi tam zavolala. Nechapu jak ta tva gynekolozka muze spolupracovat s repromedou, kfyz neni ochotna a nasrana. O tom bych se v repromede zminila.Kazi jim reputaci! Vecer dej vedet co ti rekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.2.16 15:05

@adrusenkaaa každý má svůj den. Říkala mi ze měli jet někam na cyklo závod. A já to narušila. Já to řešit už nebudu. Je to rok a půl zpět… No to je hrozný. Rok a půl… A pořád nic. Vůbec nevím na co se ptát. Spíš uvidíme asi podle situace. Jestli bude nebo nebude ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 16:34

Devcata zitra me drzte palce jedu si pro holcicku :D :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
15.2.16 17:11

@marenkaF Tak moc držím pěsti, ať se holčička pěkně zavrtá :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.