Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek a počítá se určitě i 39 plus 365 dní, ne? Doufaaam!!! Budu na tebe musley
@kratjana píše:
@Katjus od kód že jsi?
Mě se Hromadova ptala Vo mám za vyšetření ale já to v podstatě nevím protože jsem nikdy nevěděla na co mi bere krev. Ptala se na štítnou žlázu a prozatím. To by mělo být součástí hormonálního profilu. Řekla mi ať si zavolám doktorce a zjistím to. Na základě tohoto si myslím že od ní míč chtít nebudou.
Já taky na svou dr neslyším samou chválu ;( @marenkaF držím pěsti. My jsme naštěstí oba po angine.
Svitavy… ![]()
@T.martasek Nejsi vubec divna.Jsi skvela
Drzim moooc palecky. Vsechno dobre dopasne
Dej Nam zitra vedet.
@kratjana Aha no uvidim co mi pak reknou v Brne az tam pojedu. Ja bych mela mit vsechno v norme. Ve ctvrtek po kontrole budu vedet kdy pojedu do Brna a pak si zavolam nejspis k novemu dr. Jo malem bych zapomnela, jsem z Poličky u Svitav (pardubicky kraj). Ale je to mazec s tema doktorama!!!
@T.martasek Určitě ne. Když mas moznost je to to nejlepsi reseni ![]()
Holky jak je to s neschopenku z caru? Napíši mi vycházky? Chtěla bych po transferu chodit. Doma toho moc nenachodim i když je barák veliký.
@kratjana Jééé super vědět pro příště - že mám radši držet hubu a dozvím se toho mnohem víc
Fakt jsem na ní zírala a nevěřila, že se to děje, přišla jsem si tam jak kdybych jí otravovala ![]()
@adrusenkaaa @kratjana Děvčátka já jsem v klíídu, mě už asi fakt nic nerozhodí - a přesně jak píše @missy-m asi je fakt lepší nic neřešit, nehledat a nechat to na nich
Doma jsem si šla zaběhat se psem - pročistit hlavu, zacvičit a nalila jsem si dvojku červenýho
Jsem objednaná na příští čtvrtek, to budu 14 DC na UTZ a když to dopadne tak půjdu do nativu. Prakticky jak jsem chtěla, 1. KET nativ, 2. KET stimulace, 3. KET nativ (snad), budem to prostě střídat, třeba to jednou klapne.
A ten příští čtvrtek tam bude Kafka tak se těším ![]()
@Katjus já ti nevím, už si to nepamatuji. Ale zjistím to. Ona je Lajtkepová. Jsou tam tací? Nebo byli?
@adrusenkaaa o ty kapacit jsi někde slyšela nebo ode mě? Já právě o tom vím ode včera
@kratjana píše:
@Kikuška90 zeptej se na tu kapacku
Uvidíme jak dopadne UTZ, ovulaci mívám okolo 18 DC, takže tam pojedu ještě určitě jednou počítám, tak jako posledně u nativu. A Kafku vůbec neznám, nikdy jsem ho na konzultaci neměla, tak uvidíme jak bude výřečný. Měla jsem ho jen u OPU, KETu a jednoho UTZ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.