Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Devcatka tak ve čtvrtek jdu na kontrolu k moji gyndr, a uvidim co mi rekne, a pak budu jezdit do Brna. Premyslim i o tom ze zmenim gynekolozku, neslyším na ni moc chvali. Pak podam info jestli mi tam něco roste ![]()
@Kikuška90 přečetla jsem to lukasovi a ten nechápe podle čeho doktorka nabízí pacientům možnosti. Jde o to že my jsme se vyloženě na možnosti nepsali a celou půl hodku nám povídala co si můžeme připlatit a ty když ses vyloženě zeptala tak nic…
A kolikátý jsi den? Jak yo vidíš? Kdy půjdeš?
@Katjus jsi dobrá mne to trvalo strašně dlouho než jsem se rozhoupala k tomu že budu chodit přímo do repromedy
@kratjana diky, snad to pujde tak jak rikam
koukala jsem na net na stránky znamy lekar a nebyly tam na ni moc dobry komenty a rikam si ze kdybych mela byt tehu tak chci abych mela dr kterému mu muzu verit a nic nepodceni. A myslis ze budou chtit v repromede nejake výsledky které ma ona??
Ahoj devcata. Tak dnes me zavedli prý prvotřídní holčičku, furt chválili jak to embryjko je krásné. Jinak akupunktura me nějak neokouzlila ale mela jsem jí dyl než měla být. Omlouvám se za chybky jsem na mobilu a nejak to nedávám. Jinak jsem v izolaci přítel je nemocný tak je v jiném pokoji. Tet je spatnej sel za mnou a ja se hodně lekla tak má strach aby to už nebylo straceno
Já jak to tu pročítám, tak jsem asi úplný neznalec, my jsme do Repromedy napochodovali s tím, že chceme zavést úplně zdravé embryo, kvůli třem potratům. Jsme oba úplně zdraví, manželův spermiogram excelentní, ale já už čtvrtý rok nemůžu otěhotnět, takže jsme se rozhodli pro PGD. To bylo jediné co jsem si našla na netu. To ostatní nechám na doktorech, snad vědí co dělají. Překvapují mě vaše znalosti, já jsem asi divná, ale fakt se po tom tolik pídit nechci… ![]()
@marenkaF Tak to je super
určite to bude bojovnice a zavrta se tam 9 mesicu
![]()
@marenkaF Držím palce, holky jsou bojovnice, bude to určitě všechno v pořádku… ![]()
@T.martasek My když do Repromedy přišli, netušili jsme vůbec nic. Věřili jsme doktorům. Až po třetím neúspěšném transferu jsem se akorát zeptala, jestli by ještě nešlo něco víc udělat. Vyšetřili krev, prodloužili o den přípravu a klaplo to. A doktorka mi před posledním transferech říkala, že má vypozorováno, že ty páry, které tam dojdou a moc se nezajímají o to, co je čeká, že ve valné většině jim to hned vyjde. Tak držím pěsti ![]()
@Kikuška90 Ahoj to je mi lito, ze jsi byla na*srana. A co tedy budes delat, kdy pujdes do dalsiho pokusu? Zkus napsat do heliosu a uvidis co ti poradi.
@Katjus Ja jdu uz zitra na kontrolu.Jsem nervozni, zda je vsechno v poradku.
@marenkaF Super.At se pekne zahnizdni behem vecera
Prosim te ta akupunktura jsou ty jehlicky? kolik to tam stoji? A jeste jsem slysela, ze jsou nejake kapacky na podporu imunity? Na strankach jsem nic nenasla.
@adrusenkaaa neboj určitě to bude dobré, neboj
budu na tebe myslet. Pak dej vedet jak jsi dopadla ![]()
@missy-m Jdu na odběr vajíček zítra, snad jich bude dost a kvalitních, bojím se, ale doufám… Zase to nechci lámat přes koleno, na peníze tolik nehledíme, ale nemáme už moc času, budu mít 39 a manžel je o jestě osm let starší… Prostě buď to vyjde nebo ne, ale když dnes jsou ty možnosti, tak chci ať udělají všechna vyšetření pro to nejlepší embryo… Jsem divná? ![]()
@Katjus od kód že jsi?
Mě se Hromadova ptala Vo mám za vyšetření ale já to v podstatě nevím protože jsem nikdy nevěděla na co mi bere krev. Ptala se na štítnou žlázu a prozatím. To by mělo být součástí hormonálního profilu. Řekla mi ať si zavolám doktorce a zjistím to. Na základě tohoto si myslím že od ní míč chtít nebudou.
Já taky na svou dr neslyším samou chválu ;( @marenkaF držím pěsti. My jsme naštěstí oba po angine.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.