Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m @pajinkapajinka dekuji
tet jsem si navarila a naklidila tak muzu byt 3 dny v klidu ![]()
@marenkaF Držím všechno co mám, aby to vyšlo
.. a máš nativ nebo stimulaci?? Nezapomeň nám zítra napsat koho jsi měla a jak to probíhalo ![]()
@Kikuška90 mam stimulaci, dekuji zitra hned napisu podle vseho tu akupunkturu mam asi jenom pred zavedenim podle toho casu jak to mam naplanovane
Ahoj holky, přečetla jsem si tady pár příspěvků a koukám na ty vaše dávky Gonalu, já začala na 300, teď si píchám 350. Před chvilkou mi psali z Repromedy, ať nezapomenu na injekce ve 21 hod. si píchám 2 x Ovitrelle, zítra den klid a v 8 ráno odběr… Začíná být celkem nervózní… ![]()
@marenkaF
Tfuj, tfuj držíme palečky aby se holčička zavrtalo a držela se dalších 9.měsíců…
Já už budu těhu končit tak ty přebereš štafetu
![]()
@T.martasek
Nic se neboj v Repromedě jsou profíci..
Než se naděješ odběr budeš mít za sebou..bolest je minimální a druhý den budeš v pohodě..
@oskárek59 dekuji doufam ze uz budu psat jen pozitivni zpravy
@T.martasek Ahoj.No teda to mas teda davky.Jsem zvedava na urodu.Dej pak vedet kolik jsi mela vajicek. Niceho se neboj odber je v pohode.Trva to 10 minut. Drzim palecky. Hormony ti vysly na pojistovnu nebo jsi si musela kupovat ze sveho?
@oskárek59 Celou stimulaci mě ukrutně bolí hlava neskutečný způsobem, břicho mám jak cedník a nafouklé jak balón… Jsem unavená, do Brna to máme celkem z ruky… Jen doufám, že to vyjde… Bylo mi řečeno, že to po odběru hodně boli, a že nebudu schopná jít další den do práce. Závisí to na počtu odebraných vajíček? Já do té práce prostě musím…
@adrusenkaaa @montty ste strasne hodny
tet jsem dostala kazani i od pritele at se neopovazuju nekam chodit ze radi chripky uz asi zacina s tou prehnanou peci ![]()
@T.martasek ahoj prosim te kdo te tak strasi??? a i kdyby to bolelo tak druhej den muzes jit do prace ja kdyz jsem byla na druhem odberu tak jsem mela mooc vajicek tak jsem mela i bolesti ale hned me dali kapacku a za chvilu to bylo ok a popripade jsem si brala brufen
@adrusenkaaa No nevyšly, protože dávky byly vysoké, abych pravdu řekla, tak nevím, platíme pokaždé pár tisícovek, ale to je v manželově režii, tak částku celkem nevím… Hlavně, aby to stalo za to, potřebujeme PGD, takže placení zdaleka není u konce…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.