1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.2.16 17:13

@marenkaF drzim pesticky a posilam tehu hormony :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 17:35

@missy-m @pajinkapajinka dekuji :D tet jsem si navarila a naklidila tak muzu byt 3 dny v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.2.16 18:00

@marenkaF Držím všechno co mám, aby to vyšlo :kytka:.. a máš nativ nebo stimulaci?? Nezapomeň nám zítra napsat koho jsi měla a jak to probíhalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 18:08

@Kikuška90 mam stimulaci, dekuji zitra hned napisu podle vseho tu akupunkturu mam asi jenom pred zavedenim podle toho casu jak to mam naplanovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.2.16 20:49

Ahoj holky, přečetla jsem si tady pár příspěvků a koukám na ty vaše dávky Gonalu, já začala na 300, teď si píchám 350. Před chvilkou mi psali z Repromedy, ať nezapomenu na injekce ve 21 hod. si píchám 2 x Ovitrelle, zítra den klid a v 8 ráno odběr… Začíná být celkem nervózní… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
15.2.16 20:53

@marenkaF
Tfuj, tfuj držíme palečky aby se holčička zavrtalo a držela se dalších 9.měsíců…
Já už budu těhu končit tak ty přebereš štafetu :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
15.2.16 20:57

@T.martasek
Nic se neboj v Repromedě jsou profíci..
Než se naděješ odběr budeš mít za sebou..bolest je minimální a druhý den budeš v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 21:11

@oskárek59 dekuji doufam ze uz budu psat jen pozitivni zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 21:13

@marenkaF Posilam srdicko pro novy zivot. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.2.16 21:16

@T.martasek Ahoj.No teda to mas teda davky.Jsem zvedava na urodu.Dej pak vedet kolik jsi mela vajicek. Niceho se neboj odber je v pohode.Trva to 10 minut. Drzim palecky. Hormony ti vysly na pojistovnu nebo jsi si musela kupovat ze sveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
15.2.16 21:16

@marenkaF na dálku posílám těhotenské bacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.2.16 21:19

@oskárek59 Celou stimulaci mě ukrutně bolí hlava neskutečný způsobem, břicho mám jak cedník a nafouklé jak balón… Jsem unavená, do Brna to máme celkem z ruky… Jen doufám, že to vyjde… Bylo mi řečeno, že to po odběru hodně boli, a že nebudu schopná jít další den do práce. Závisí to na počtu odebraných vajíček? Já do té práce prostě musím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 21:19

@adrusenkaaa @montty ste strasne hodny :hug: :hug: tet jsem dostala kazani i od pritele at se neopovazuju nekam chodit ze radi chripky uz asi zacina s tou prehnanou peci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.2.16 21:21

@T.martasek ahoj prosim te kdo te tak strasi??? a i kdyby to bolelo tak druhej den muzes jit do prace ja kdyz jsem byla na druhem odberu tak jsem mela mooc vajicek tak jsem mela i bolesti ale hned me dali kapacku a za chvilu to bylo ok a popripade jsem si brala brufen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.2.16 21:27

@adrusenkaaa No nevyšly, protože dávky byly vysoké, abych pravdu řekla, tak nevím, platíme pokaždé pár tisícovek, ale to je v manželově režii, tak částku celkem nevím… Hlavně, aby to stalo za to, potřebujeme PGD, takže placení zdaleka není u konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.