Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Byl tam dr Kafka. Na tu kapacku má vselijaky názor spíš mi doporučil akupunkturu. Maru co si o tom myslíš? Já jsi se cítila?… Ptala jsem se na dávkování utrogestanu a prý ten kdo má ovu tak dávají 1-1-1 a ten kdo nema tak 2-2-2
A yo nejdůležitější V ÚTERÝ MÁM KET!
i ldyz nemám ovu. Zítra beru utrogestan 2-2-2
@kratjana Tak tfuj tfuj tfuj, ať se prďolka pěkně zavrtá
Hlavně pěkně s úsměvem, ať mimiš vidí, že se u tebe bude mít fajn.
@adrusenkaaa Já to střídala, vlevo a vpravo, ale já si to nechala píchat v domově důchodců, páč jsem se těch injekcí bála, já s odřenýma ušima zvládla ten gonal a na závěr dvě Ovitrelle… ![]()
@kratjana co je to ten ket?
a voněla jsi?
Na co jsem já dostala ten utrogestan? Mám si zavádět jen dva večer…
@T.martasek ket je zavedwni rozmrazeneho embrya kryoembryotransfer.
Hele snad jsem mu voněla
koupila jsem si vlhceny ubrousky ale jak jsem se s tím umyvala tal to jaksi lepilo ![]()
@kratjana aha, tak to nás bude taky čekat, když se vše povede jak má, ale já teda ještě vůbec netuším kdy…
Tak držím palečky, ať se podaří
Jinak ty vlhčené ubrousky jsou některé hodně napuštěné a já se po nich musím utřít suchým…
V úterý budu držet palce sobě i tobě… ![]()
@T.martasek napustene až moc. Utirala jsem se taky papírem a modlila se aby se mi dole jeden neprilepil
dr nic neříkala že by mi tam něco trcelo
dělám si srandu z toho. ![]()
Holky cetla jsem uz zacalo jaro podle nejakeho cinskeho horoskopu. Takze na jare se vse probouzi takze probudime poceti a podzim zima se tady bude rodit ![]()
@kratjana Si pis! A vsechny tady. Takze tfuj tfuj tfuj pro vsechny stesti k poceti. ![]()
@adrusenkaaa @kratjana My to zvládneme, jsme bojovnice, a když se na nás usměje štěstíčko… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.