1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
18.2.16 21:10

@kratjana jooo cekame na hlaseni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 21:10

Byl tam dr Kafka. Na tu kapacku má vselijaky názor spíš mi doporučil akupunkturu. Maru co si o tom myslíš? Já jsi se cítila?… Ptala jsem se na dávkování utrogestanu a prý ten kdo má ovu tak dávají 1-1-1 a ten kdo nema tak 2-2-2
A yo nejdůležitější V ÚTERÝ MÁM KET! :D i ldyz nemám ovu. Zítra beru utrogestan 2-2-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 21:11

@T.martasek Super drzim palecky at se dobre vyvijeji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 21:13

By mě zajímalo iestli tu někdo podstupoval let bez ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.2.16 21:13

@kratjana Tak tfuj tfuj tfuj, ať se prďolka pěkně zavrtá :srdce: Hlavně pěkně s úsměvem, ať mimiš vidí, že se u tebe bude mít fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 21:14

@adrusenkaaa Já to střídala, vlevo a vpravo, ale já si to nechala píchat v domově důchodců, páč jsem se těch injekcí bála, já s odřenýma ušima zvládla ten gonal a na závěr dvě Ovitrelle… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 21:18

@kratjana co je to ten ket? :think: a voněla jsi? ;) Na co jsem já dostala ten utrogestan? Mám si zavádět jen dva večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 21:21

@T.martasek ket je zavedwni rozmrazeneho embrya kryoembryotransfer.
Hele snad jsem mu voněla :D koupila jsem si vlhceny ubrousky ale jak jsem se s tím umyvala tal to jaksi lepilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 21:32

@kratjana aha, tak to nás bude taky čekat, když se vše povede jak má, ale já teda ještě vůbec netuším kdy… 8o Tak držím palečky, ať se podaří :srdce: Jinak ty vlhčené ubrousky jsou některé hodně napuštěné a já se po nich musím utřít suchým… :) V úterý budu držet palce sobě i tobě… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 21:36

@kratjana Pani.tady bude ale tehulek za chvili :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 21:40

@T.martasek napustene až moc. Utirala jsem se taky papírem a modlila se aby se mi dole jeden neprilepil :D dr nic neříkala že by mi tam něco trcelo :D :nevim: :D dělám si srandu z toho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 21:41

Holky cetla jsem uz zacalo jaro podle nejakeho cinskeho horoskopu. Takze na jare se vse probouzi takze probudime poceti a podzim zima se tady bude rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.2.16 21:41

@adrusenkaaa @adrusenkaaa kéž by a ty budeš jedna z nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.16 21:43

@kratjana Si pis! A vsechny tady. Takze tfuj tfuj tfuj pro vsechny stesti k poceti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.16 21:51

@adrusenkaaa @kratjana My to zvládneme, jsme bojovnice, a když se na nás usměje štěstíčko… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.