1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
20.2.16 16:16

@Kikuška90 munuly tyden tam byla v sobotu Tokareva když jsem tam volala. Snad na me udela lepsi dojem, kdybych ji mela příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.2.16 16:25

@adrusenkaaa to ja jen chtela zkusit jdem 5 den.vim ze se teprve obevy tak di z toho nic nedelam jeste jsem si rikala ze bych asi mela dok kdybych tam ducha videla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 16:25

@Katjus Ahoj, Krajčovičovou neznám ji jsem nezažila. TY jo tak to se nepotkáme, jelikož mám kontrolu v pondělí a gonal také do pondělí a doktor říkal, že se ještě uvidí, zda ještě v utery budu píchat gonal. To je opravdu škoda, mohly jsem si pokecat a podpořit se. Ale i tak budeme na tom podobně, o jeden maximálně dva dny. Prosím tě a na co je ten Dekapeptyl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.16 16:27
@marenkaF píše:
@adrusenkaaa to ja jen chtela zkusit jdem 5 den.vim ze se teprve obevy tak di z toho nic nedelam jeste jsem si rikala ze bych asi mela dok kdybych tam ducha videla :D :D

Dneska 4. den dokonce, den KETu se nepočítá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 16:30

@marenkaF Tak to je teda hodně brzy. Ale aspon podle tebe budu vědět, že 5 den už nebudou působit hormony na těhotenský test. Počkej tak 4 dny a bude duch. Držím ti moc palečky. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.16 16:31
@adrusenkaaa píše:
@marenkaF Tak to je teda hodně brzy. Ale aspon podle tebe budu vědět, že 5 den už nebudou působit hormony na těhotenský test. Počkej tak 4 dny a bude duch. Držím ti moc palečky. :*

Jenže ona měla stimulaci, takže žádné HCG ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 16:35

@Kikuška90 Asi jsi chtěla napsat, že neměla stimulaci. Vlastně jo měla ket. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.2.16 16:36

@Kikuška90 ha vidis to. jeste ze me to nerozhodilo ale uz se tesim na ten 9-10 den az si testnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.16 16:37
@marenkaF píše:
@Kikuška90 ha vidis to. jeste ze me to nerozhodilo ale uz se tesim na ten 9-10 den az si testnu :)

To věřím, určitě to dopadně dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.2.16 16:38
@Kikuška90 píše:
Jenže ona měla stimulaci, takže žádné HCG ;)

@adrusenkaaa @adrusenkaaa no ja di myslim ze by ani falesna carka nemela byt kdyz jsem nestimulovala na punkci hormoni mam na sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.2.16 16:39

@Kikuška90 doufam a taky si preji at to tu rozjedem a vsem uz nam to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.16 16:42

Holky všem se Nám to tady povede. Budeme se radovat z těhotenství to mi věrte. A na jaře si dáme sraz a budeme probírat miminkovské záležitosti, dáme si zákuzky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.2.16 16:54

Holky já už v tom mám bordel. Takže už od prvního dne mám chodit abych byla dobře prokrvena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.2.16 17:24
@kratjana píše:
Holky já už v tom mám bordel. Takže už od prvního dne mám chodit abych byla dobře prokrvena?
:hug: :hug: :hug: Dej si trochu pohov zlato. Víš jak to je, můžeš skákat i po hlavě a stejně to nebude záruka. Zkus se uvolnit a neřešit tolik :kytka:.. A neboj, já víc jak moc těžké to je :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.2.16 17:28

@adrusenkaaa jee tak to je opravdu škoda :( Ten dekapeptyl je neco na vajucha, nebo tak, ani poradne nevim ale je pry dulezity. Budou me psat sms abych nezapomněla. Je to kvuli tomu ze nejdu na ET ale pak az na KET protoze nam proplati PGS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.