1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
23.2.16 08:05

Holky dnes vam drzim palce a dejte vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 08:07

@marenkaF Co ty? Testustuješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 08:07

@kratjana Držím palce na dnešek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.2.16 08:10

@kratjana Janicko myslim na tebe! Dneska je uplnek. Dobre to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 08:33

Holky jste nejlepší. A Adri u tebe je vždy dubod pric to musí vyjít. Jdi optimista. To já ne. Ale budu myslet na ten úplněk ;) trochu se bojím ty Krajci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 08:36

@Kikuška90 ahoj no test si zkusim zitra to bych mela byt 8 den tak by tam mohlo byt neco videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 08:37
@kratjana píše:
Holky jste nejlepší. A Adri u tebe je vždy dubod pric to musí vyjít. Jdi optimista. To já ne. Ale budu myslet na ten úplněk ;) trochu se bojím ty Krajci.

Hele já jí u KETu měla a byl skvělá, působila strašně pozitivně. Takže žádný strach :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 08:38

@kratjana neboj se u konzultace me prisla taky takova neprijemna zvlast kdyz se me zeptala jestli je pravda ze jsem si vyzadala holcicku moc se ji to nelibilo ale u transferu byla uplne jina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 08:38

@Kikuška90 já právě potřebuji pozitivního lékaře jinak jsem v pytli.

Holky jsem nervozni… Trepou se mi ruce. Až dojedu tak dám ananas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 08:40

@kratjana bude to v poradku ja byla taky nervozni zvlast kdyz jsem sla na tu akupunkturu ze jsem nevedela do ceho jdu ale bude to v poradku fakt se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 08:46
@kratjana píše:
@Kikuška90 já právě potřebuji pozitivního lékaře jinak jsem v pytli.Holky jsem nervozni… Trepou se mi ruce. Až dojedu tak dám ananas ;)

Fááákt?? Já měla 3 transfery a všichni 3 doktoři byli pozitivní a mě ta jejich pozitivita hrozně štvala. :oops: Třeba ted naposledy v prosinci - Kafka, říkal že, embryo je hatchující blastocysta - nejlepší embryo, že teď už to určitě vyjde… a mě vždycky tady při těch řečech v hlavě běží bla bla bla to znám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 08:47
@marenkaF píše:
@kratjana neboj se u konzultace me prisla taky takova neprijemna zvlast kdyz se me zeptala jestli je pravda ze jsem si vyzadala holcicku moc se ji to nelibilo ale u transferu byla uplne jina :lol:

Vidíš a my jsme si na první KET zase vyžádali chlapečka a vůbec jí to nevadilo. Jen nám říkala - jééé koukám, že jste si vyžádali jediného chlapečka, tak snad zabojuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.2.16 09:17

@Kikuška90 tak asi byla unavena jak jsem byla na ketu tak tam litaly asi toho meli hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 09:20

Ksme na cestě. Ach ta nervozita ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 09:21

@marenkaF Těším se na zítra… věřím, že nám ukážeš aspoň malinkaté // :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.