Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Janicko myslim na tebe! Dneska je uplnek. Dobre to dopadne!
Holky jste nejlepší. A Adri u tebe je vždy dubod pric to musí vyjít. Jdi optimista. To já ne. Ale budu myslet na ten úplněk
trochu se bojím ty Krajci.
@Kikuška90 ahoj no test si zkusim zitra to bych mela byt 8 den tak by tam mohlo byt neco videt ![]()
@kratjana píše:
Holky jste nejlepší. A Adri u tebe je vždy dubod pric to musí vyjít. Jdi optimista. To já ne. Ale budu myslet na ten úplněktrochu se bojím ty Krajci.
Hele já jí u KETu měla a byl skvělá, působila strašně pozitivně. Takže žádný strach
![]()
@kratjana neboj se u konzultace me prisla taky takova neprijemna zvlast kdyz se me zeptala jestli je pravda ze jsem si vyzadala holcicku moc se ji to nelibilo ale u transferu byla uplne jina ![]()
@Kikuška90 já právě potřebuji pozitivního lékaře jinak jsem v pytli.
Holky jsem nervozni… Trepou se mi ruce. Až dojedu tak dám ananas ![]()
@kratjana bude to v poradku ja byla taky nervozni zvlast kdyz jsem sla na tu akupunkturu ze jsem nevedela do ceho jdu ale bude to v poradku fakt se neboj
@kratjana píše:
@Kikuška90 já právě potřebuji pozitivního lékaře jinak jsem v pytli.Holky jsem nervozni… Trepou se mi ruce. Až dojedu tak dám ananas
Fááákt?? Já měla 3 transfery a všichni 3 doktoři byli pozitivní a mě ta jejich pozitivita hrozně štvala.
Třeba ted naposledy v prosinci - Kafka, říkal že, embryo je hatchující blastocysta - nejlepší embryo, že teď už to určitě vyjde… a mě vždycky tady při těch řečech v hlavě běží bla bla bla to znám ![]()
@marenkaF píše:
@kratjana neboj se u konzultace me prisla taky takova neprijemna zvlast kdyz se me zeptala jestli je pravda ze jsem si vyzadala holcicku moc se ji to nelibilo ale u transferu byla uplne jina
Vidíš a my jsme si na první KET zase vyžádali chlapečka a vůbec jí to nevadilo. Jen nám říkala - jééé koukám, že jste si vyžádali jediného chlapečka, tak snad zabojuje. ![]()
@Kikuška90 tak asi byla unavena jak jsem byla na ketu tak tam litaly asi toho meli hodne
@marenkaF Těším se na zítra… věřím, že nám ukážeš aspoň malinkaté //
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.