Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana tak tet hezky odpocivej at se mimous pekne zakousne ![]()
Máme jenom jedno a navíc musí projít ještě PGD, tak tu v práci bulím jak kráva, jsem z toho úplně nešťastná…
![]()
@T.martasek píše:
Máme jenom jedno a navíc musí projít ještě PGD, tak tu v práci bulím jak kráva, jsem z toho úplně nešťastná…![]()
![]()
Huh mno, upřímně jsem nečekala, že by to zvládly všechny, protože těch 5 dní je nejtěžších a neznám nikoho komu by zůstali všechny embrya. Ale držela jsem Ti moc palce aspoň za 2,3. Máš jedno, ale jedno, který to zvládlo a určitě zvládne i PGD. To PGD je prakticky navíc, spousta lidí tyhle genetický testy ani nepodstupuje, to embryjko už máš zmražené a čeká na Tebe.
Víš moc dobře, že nejde o to mít co nejvíc embryjek, ale o to aby se chytlo. Stačí jedno embryo které se zavrtá a je z něj miminko než 10 embryí z kterých nic není ![]()
Držím palce, ale tohle je určitě bojovníček a dotáhneme to potom i spolu až do konce, uvidíš
![]()
Hlasim dnesni kontrolu. Dostala jsem dalsi gonal 300j.Ale ten uz neni na pojistovnu ten si budu platit sama. Chtel byt klidnejsi, ze budu jeste stimulovat. Jelikoz se vytvorili dalsi vajicka.Tak snad zitra posledni davka hotmonu. Zitra dalsi Ulz uz jsem jak doma.3 krat za sebou ulz.Ale jde vudet, ze doktorovi na to zalezi a to je to nejdulezitejsi!
Nevim jak se to pocita.Od minule nedele. Takze uz tu nedeli pocitam jako jeden den.Tak teda dohromady 11 dni i se zitrkem. A jsem rada, jelikoz Texl z heliosu pise, ze stimulace by mela trvat minimalne 11 dni aby vajicka byla dostatecne zrala.Kdyz neni vajicko dostatecne zrale oplodni se, ale neni z toho tehotenstvi.Ja jsem se modlila abych aspon 10 dni stimulovala.
@adrusenkaaa Vidíš to, já stimulovala přesně 11 dní
Takže ty budeš mít taky splněno ![]()
@Kikuška90 jj to budu. A pocitas uz prvni vpich jako jeden jo? A kolik jednotek jsi mela nevzpomenes si?
@adrusenkaaa Jo jo od prvního vpichu. Já měla malinký dávky, okolo 100, někdy 80, někdy 125. Víc by mě zabilo ![]()
@T.martasek martasku budu ti držet palečky. Já foufam že projde. Můžeš mi připomenout jaký je u vás problém? Kak nemáte podpisky tak se v tom ztrácím. Bídu na tebe moc myslet. ![]()
@Kikuška90 Tak to byly opravdu male davky Ja mam celych 11 dbi 225 j. ![]()
@kratjana Už doma?? Nakrájej si ananas, nalej si červený a relááááááááx
![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Tak to byly opravdu male davky Ja mam celych 11 dbi 225 j.
Jo jo, já bych mohla vajíčka rozdávat
Bylo z toho asi 18 vajíček ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.