1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
23.2.16 18:00

@kratjana mela jsem rifle a delší pruhovany svetr, poradny kus zensky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.16 18:13

@T.martasek to je mi moc lito :,( budu drzet vse co mam at je to poradny bojovnik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 18:26

@Katjus modrá halenka nebo košile? Tmavě vlasy? Menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 18:37

Holky, moc děkuju, já pořád brečím, prostě jsem tomu dávala větší naději a nemůžu potlačit zklamání… Já vím, že bych měla být ráda za to jedno, ale o to víc se bojím… Ze strany manžela se vyskytla nemoc motýlých křídel, které se chceme vyhnout a navíc já opakovaně potrácím v 7-8 týdnu :,( Nevím jestli nemám jít ještě jednou na stimulaci, protože je to poslední cyklus, který můžu mít na pojišťovnu. 4.4. mám 39 a s PGD by se nám cena vyšplhala do závratných výšin… Děkuji vám všem za slova povzbuzení a moc vám všem držím palečky ať se daří…Ve :hug: :srdce: čtvrtek jedeme do Repromedy, tak budu doufat, že se někam posuneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.2.16 18:48

@T.martasek Tak to bych nevahala a sla do dalsi stimulace, dokud nemas narozeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.16 18:48

@kratjana Ne to byla pani co jsem s ni byla na pokoji. Chvilku jsem s nema sedela u stolu :-) my jsme sli prvni pryc myslim kolem jedenácty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.2.16 18:49

@Katjus Tak to jsem rada, ze ti nic nebylo. Takze kosilku, papuce ti tam pujcili, nemusim si nic brat? Jinak jeste zitra picham gonal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 18:51

@T.martasek Pokud máte peníze a dovolí vám to, tak bych rychle šla do další stimulace. Víš proč? Protože nám z 1. IVF zbylo taky jedno jediný embryjko (takže moc dobře vím jak se cítíš) a z 2. IVF jsme měli 6 embryí po PGS. Každý ten cyklus je jiný, takže bych šla být Tebou rovnou do další. Jen nevím, jestli to jde takhle rychle, ale vy teoreticky můžete klidně ještě měsíc počkat :think: Ta stimulace musí začít před 39. narozeninami, ne? OPU atd. může být až po nich asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 18:55

@T.martasek no jo ale do další stimulace můžeš až po třech měsících ne? Nebo se to počítá od schválení tě předešlé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 18:58

@Katjus já jsem asi v 11.03 došla z akupunktury. Tak skodaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 19:00

@adrusenkaaa @Kikuška90 Já bych musela na stimulaci hned, protože začíná po menstruaci, kterou já v dubnu dostanu až po narozeninách… Peníze jsou, sice ne na rozhazování, ale jsou. Vyčítám si, že jsem do toho nešla o pár měsíců dřív, nevím co jsem si naivně myslela… :zed: Uvidím, co mi řekne manžel, ještě není doma a co ve čtvrtek v Repromedě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 19:02

@kratjana To já právě nevím, myslela jsem, že můžu hned, tak já teď nevím… :? Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 19:05

@T.martasek @kratjana No já jsem taky slyšela něco o třech měsících, tak si právě nejsem jistá :? Zkuste se na to ve čtvrtek zeptat, moc Ti přeji aby to šlo :hug: :hug:… Nic si nevyčítej, já jsem šla naivně do 1. IVF taky s tím, že budu za měsíc odcházet těhotná, nepřipouštěla jsem si vůbec, že by to mohlo dopadnout jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.2.16 19:10

@Kikuška90 Kikuško, teď té čeká druhé IVF? A měla jsi předtím prodlouženou kultivaci a PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.2.16 19:28

@T.martasek Né né, já už mám 2.IVF za sebou právě s výsledkem 6 embryí po PGS(to je skoro stejné jako PGD). PK jsme měli u obou cyklů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.