Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Kikuško, teď té čeká druhé IVF? A měla jsi předtím prodlouženou kultivaci a PGD?
@T.martasek Né né, já už mám 2.IVF za sebou právě s výsledkem 6 embryí po PGS(to je skoro stejné jako PGD). PK jsme měli u obou cyklů.
Holky všem přeji ať brzy mate mimca u sebe.Ja dnes na kontrole vše OK a mimous je prý akční.
@Kikuška90 A co znamená PK? A když jste měli 6 embryíí, tak proč jsi byla znovu na odběr vajíček? Nevadí, že se ptám? Já jsem si teď s hrůzou přečetla, že rozmražení embrya je úspěšné v 50 %, tak jsem zase špatná…
@T.martasek To rozmrazení ale neplatí u embryí, které jsou po prodloužené kultivaci, tam je ta šance mnohem mnohem vyšší. Nebyla jsem znovu na odběru, z 1.IVF jsme měli jen jedno embryo - z toho nic nebylo. Tak jsme šli do 2.IVF a z toho jsme měli 6 embryí - mám za sebou 2 KETy a zatím nic
V březnu snad půjdu na další KET. PK = prodloužená kultivace.
Příspěvek upraven 23.02.16 v 20:02
@montty píše:
Holky všem přeji ať brzy mate mimca u sebe.Ja dnes na kontrole vše OK a mimous je prý akční.
Super
A v jaké jsi týdnu?
@T.martasek Ja si myslim, ze to jde.Na jinem foru musela slecne stopnout stimulaci. A tedka stimuluje na dalsi a to hned po sobe.Ja bych do toho sla. Vajecniky jsou nastimulovane takze mozna nebudes potrebovat velke davky.Je to tve telo, takze bych rekla doktorum, ze do toho jdu!
@montty super.Jen mi prosim pripomen. Embryo bylo po pgs? Mela jsi cerstvy et nebo ket?
@Kikuška90 Tak to jsme na tom stejne.My meli v 1 ivf take jen jedno embryo. Doufsm, ze 2 ivf prinese mimi. ![]()
Holky chtelo by udelat tabulku, at mame o kazdem prehled.Je nas tady uz hodne.Co rikate?
@adrusenkaaa píše:
Holky chtelo by udelat tabulku, at mame o kazdem prehled.Je nas tady uz hodne.Co rikate?
Adri souhlasím tak jak jsme to měly v Ivf 2014
@Kikuška90 Já jsem asi nechapavá, necháváš si zavádět embrya po dvou? Těch šest si už mela po PGD?
Holky jsem pozvána 8.3.na krrv a i na ultrazvuk. To mi má dr nedělala, ultrazvuk. Jo a necháváme si udělat nový spermiogram
A mormalne mi nic není. Ani píchání nemám. Večer jsme byli na procházce. Kvůli děloze. Pul ananasu jsem už snědla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.