1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
24.2.16 08:32

@marenkaF Neztrácej naději. Osmý den je brzo. Vydrž :srdce: Já testovala až 11. den a čárka byla stejně taková slabší. Moc držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:34

@missy-m dekuji :hug: ja furt doufam ze se objevy. nerada bych si zvykala zas na jinou kliniku ale furt mam potrebu uz resit jak to zas udelam atd :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 08:34

@marenkaF Tak na obilňák bych nešla ani kdyby mi za to zaplatili :mrgreen: A jinak určitě myslíš Texla z Heliosu, ten už to dělá snad sto let :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.2.16 08:36

@marenkaF obilnaaaak ne. Na to jsem vůbec neslyšela chválu. Ale vůbec ne. Já bych tam rozhodně nešla. Já už teď vím že moje další ivf bude v Heliosu. Taky by mě zajímalo kolik by stál převod a co to obnáši. Ale bojím se aby neřekli že rozmrazeni nic moc a přitom v repro dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:40

@Kikuška90 @kratjana tak pro dnesek asi vim ze to bude Helios :D jo psala jsem si s Texlem, ja doufam ze by ta doprava nestala vic jak 5 tisic a ze tam nebudu muset platit dalsi zmrazeni, a vubec doufam ze to nebudu muset udelat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:46

Teda zeny chystam se jit za neteri tak snad nedojde kontrola z prace ale koukam ven a tam chumelenice jak blazen :D a Lojzik ( papousek) si mysli ze nemam nic jinyho na praci nez za nim chodit a nahanet ho do klicky :D zmetek me ozira omitku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 08:47
@marenkaF píše:
Teda zeny chystam se jit za neteri tak snad nedojde kontrola z prace ale koukam ven a tam chumelenice jak blazen :D a Lojzik ( papousek) si mysli ze nemam nic jinyho na praci nez za nim chodit a nahanet ho do klicky :D zmetek me ozira omitku :lol:

U nás je krásně :pankac: :)… Držím palce ať žádnej převoz vůůůbec řešit nemusíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:50

@Kikuška90 dekuji ja doufam ze se to mu taky vyhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 09:00

Mam to ale rozptyleni hledam papouska a on nikde slysim jen tap tap tap jak utika ale nikde ho nevidim :lol: :lol: tak mu napustim vodu at se muze vklidu vykoupat az tady nebudu a jdu se pomale chystat za neteri se pomazlit :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.2.16 11:53

Devcatka ted mi volali, 11 jich bylo schopnych oplodneni, 7 se oplodnilo. Mame PK a PGS to bude nejdelsi cekani v zivote :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 12:01

@Katjus A kdy Ti budou volat zase? Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
24.2.16 12:08

Holky prosím, poradite? jak dlouho trvaji vysledky genetiky v repromede a platili jste za to neco? kdyz jdete na „zadanku“?dekuji T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.2.16 12:08

@Kikuška90 az v utery, to bude nekonečný. Uz aby to bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 12:09

@Katjus ahoj tak to je dobry nám šlo na Pgs taky 7 a přežily 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 12:13
@marenkaF píše:
@Katjus ahoj tak to je dobry nám šlo na Pgs taky 7 a přežily píše: Více

Nám z 8 zůstalo 6 :pankac:.. Ale jestli to dobře chápu, tak Tobě v úterý budou volat, kolik jich na to PGS půjde, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.