Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF Neztrácej naději. Osmý den je brzo. Vydrž
Já testovala až 11. den a čárka byla stejně taková slabší. Moc držím pěsti ![]()
@missy-m dekuji
ja furt doufam ze se objevy. nerada bych si zvykala zas na jinou kliniku ale furt mam potrebu uz resit jak to zas udelam atd
![]()
@marenkaF Tak na obilňák bych nešla ani kdyby mi za to zaplatili
A jinak určitě myslíš Texla z Heliosu, ten už to dělá snad sto let
![]()
@marenkaF obilnaaaak ne. Na to jsem vůbec neslyšela chválu. Ale vůbec ne. Já bych tam rozhodně nešla. Já už teď vím že moje další ivf bude v Heliosu. Taky by mě zajímalo kolik by stál převod a co to obnáši. Ale bojím se aby neřekli že rozmrazeni nic moc a přitom v repro dobrý.
@Kikuška90 @kratjana tak pro dnesek asi vim ze to bude Helios
jo psala jsem si s Texlem, ja doufam ze by ta doprava nestala vic jak 5 tisic a ze tam nebudu muset platit dalsi zmrazeni, a vubec doufam ze to nebudu muset udelat ![]()
Teda zeny chystam se jit za neteri tak snad nedojde kontrola z prace ale koukam ven a tam chumelenice jak blazen
a Lojzik ( papousek) si mysli ze nemam nic jinyho na praci nez za nim chodit a nahanet ho do klicky
zmetek me ozira omitku ![]()
@marenkaF píše:
Teda zeny chystam se jit za neteri tak snad nedojde kontrola z prace ale koukam ven a tam chumelenice jak blazena Lojzik ( papousek) si mysli ze nemam nic jinyho na praci nez za nim chodit a nahanet ho do klicky
zmetek me ozira omitku
U nás je krásně
… Držím palce ať žádnej převoz vůůůbec řešit nemusíš ![]()
Mam to ale rozptyleni hledam papouska a on nikde slysim jen tap tap tap jak utika ale nikde ho nevidim
tak mu napustim vodu at se muze vklidu vykoupat az tady nebudu a jdu se pomale chystat za neteri se pomazlit
![]()
Devcatka ted mi volali, 11 jich bylo schopnych oplodneni, 7 se oplodnilo. Mame PK a PGS to bude nejdelsi cekani v zivote ![]()
Holky prosím, poradite? jak dlouho trvaji vysledky genetiky v repromede a platili jste za to neco? kdyz jdete na „zadanku“?dekuji T.
@Katjus ahoj tak to je dobry nám šlo na Pgs taky 7 a přežily 4
@marenkaF píše:
@Katjus ahoj tak to je dobry nám šlo na Pgs taky 7 a přežily píše: Více
Nám z 8 zůstalo 6
.. Ale jestli to dobře chápu, tak Tobě v úterý budou volat, kolik jich na to PGS půjde, vid?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.