Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Kristova noho, to fakt zvalíš všechno jo???
Tak to je masakr, to bych já nedala…
Kdybys chtěla domácí chilli, tak ti můžu poslat, manžel si ho loni vypěstoval lán a různých druhů… ![]()
@T.martasek píše:
@kratjana Kristova noho, to fakt zvalíš všechno jo???![]()
Tak to je masakr, to bych já nedala…
Kdybys chtěla domácí chilli, tak ti můžu poslat, manžel si ho loni vypěstoval lán a různých druhů…
A vy to jíte? Dáváte do jídla nebo na co je to dobrý?
Mě dal jednou ochutnat kamarád mikro kousíček prý moc nepálivé chilli papričky a od té doby je to pro mě sprosté slovo
![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90no uvidíme… Nikdy mi to zatím nepomohlo
A tohle ty do sebe láduješ po každém KETu?? ![]()
Holky tak normálka, čaj s ciyronem mám na vely den. Víno mi nechutná ale dám si ho ať mám sliznici. A ananas chutovka. Chili byla jen lžička
@kratjana píše:
Holku za jak dlouho se zavrta embryo?
Prý 2-3 dny
@Kikuška90 Manžel je maniak, on jo, tak mi vždycky dá něco, co zvládnu i já… Mám ráda pikantní, ale poleptání sliznici teda nemusím… Ale minule si půjčil prkýnko a nůž, a i když to umyl, tak když jsem pak na tom dělala já tak jsem ječela, že mě pálí tlama po jablku…
![]()
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Manžel je maniak, on jo, tak mi vždycky dá něco, co zvládnu i já… Mám ráda pikantní, ale poleptání sliznici teda nemusím… Ale minule si půjčil prkýnko a nůž, a i když to umyl, tak když jsem pak na tom dělala já tak jsem ječela, že mě pálí tlama po jablku…![]()
@marenkaF teď jsem vetla u 5denního a 6denního 1-2dny. Já mám takovej pocit že mi máme sestidenni embrya
@T.martasek no měli ksme mít PGS a od pojišťovny si nechali zaplatit pgd. Tak nevím. Jedno z toho jo ![]()
@kratjana píše:Říkám, že jsi profííík, beztak máte oboje
@T.martasek no měli ksme mít PGS a od pojišťovny si nechali zaplatit pgd. Tak nevím. Jedno z toho jo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.