Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha já u embryologa nebyla. Tam se chodí proč?
Nechápu proč berou krev. Jela jsi tam řešit jestli můžeš ještě na ivf ne? Kdyby náhodou tak se poptej i na jiné klinice. Jestli je možný udělat teď honem.ivf
@kratjana píše:
Aha já u embryologa nebyla. Tam se chodí proč?
Nechápu proč berou krev. Jela jsi tam řešit jestli můžeš ještě na ivf ne? Kdyby náhodou tak se poptej i na jiné klinice. Jestli je možný udělat teď honem.ivf
U genetičky byly, né u embryologa ![]()
@Kikuška90 Genetiku jsme měli, ale už dřív a to jsme ještě nevěděli, že se ze strany manžela se vyskytne ta nemoc motýlých křídel…
Tady jsme byli poprvé v říjnu a říkali jsme to a proto jsem trvala na PGD, ale to je málo buněk a musíme mít i testy my a to nám nikdo neřekl, až dnes genetička… ![]()
Jinak tu stimulaci mi udělají v březnu, tak aspoň, že tak… Ale jak mi to projde v práci nevím…
@T.martasek píše:
Jinak tu stimulaci mi udělají v březnu, tak aspoň, že tak… Ale jak mi to projde v práci nevím…
A u koho jste byli?? Tak to je supeeeer
Však ty testy nevadí, ne? Můžeš jít do dalšího cyklus mezitím a pak se akorát stavíte pro výsledky nebo vám je zavolají ![]()
@T.martasek @Kikuška90 nebyla jsem tam ani tam. Já myslela Že se na genetiku chodí automaticky před ivf. Byli jsme na veveří.. Co teď? Tskze to už nestíháte?
@Kikuška90 @kratjana Ještě furt cekáme
Kikuško, tak my se tady snad potkáme, ve 14 hod. se nám má věnovat MUDr. Hromadová, na tu jsem zatím nenarazila… Aspoň, že ta stimulace bude… ![]()
@T.martasek píše:
@Kikuška90 @kratjana Ještě furt cekámeKikuško, tak my se tady snad potkáme, ve 14 hod. se nám má věnovat MUDr. Hromadová, na tu jsem zatím nenarazila… Aspoň, že ta stimulace bude…
No já jdu na 15:00 tak uvidíme
.. A slíbili mi na recepci Kafku, tak doufám, že narazím na něj ![]()
@kratjana píše:
@T.martasek @Kikuška90 nebyla jsem tam ani tam. Já myslela Že se na genetiku chodí automaticky před ivf. Byli jsme na veveří.. Co teď? Tskze to už nestíháte?
Krajčo? Jeden z nich mě vyšetřoval u stimulace, tak toho jednoho jsem tu zahlédla, na recepci v civilu a odcházel, ale nevím který je který… Ale on taky mohl jít na oběd… ![]()
@kratjana ahááá, to mě nenapadlo, já jsem tupec…
Tak Kafka tu byl… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.