1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
26.2.16 07:51

@Kikuška90 já si vždy kupovala mamatesty ale tyhle mě koupila sestra tak jsem ji už dneska psala že mě koupila nějaký rozbyty :) zatím ještě nebudu ztrácet hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 07:51

@marenkaF Ještě počkej s testováním, ať se nenervuješ zbytečně… Pořád držím… :hug:

Příspěvek upraven 26.02.16 v 07:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 07:53
@marenkaF píše:
@Kikuška90 já si vždy kupovala mamatesty ale tyhle mě koupila sestra tak jsem ji už dneska psala že mě koupila nějaký rozbyty :) zatím ještě nebudu ztrácet hlavu

No mamatesty taky nejsou moc super, na těch já mám čárku pravidelně pořád :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608

Holky, když potřebuju napsat některému doktorovi do Repromedy, konkrétně na toho lékaře najdu někde kontakt? Našla jsem jen do Repromedy a tam se mi to posílat nechce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303

@T.martasek děkuji zatím ještě nebudu ztrácet hlavu zas to zkusím 12 pak 14 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 08:01

@marenkaF maru já myslím že by to mohlo ještě vylézt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 10:40

Tak mám si ten Femibion objednat? Co myslíte? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 10:45
@T.martasek píše:
Tak mám si ten Femibion objednat? Co myslíte? :jazyk:

Já ten Femibion beru jen proto, že nedokážu štěpit kyselinu listovou a v tom je právě už naštěpená, jinak bych zobala klasickou listovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 11:29

Já bych měla mít mutace ok. Ptala jsem se v repromede ale i přes to mi bylo doporučeno brát femibion nebo chytré miminko. A jestli chodíte na krev jako dárci tak ti to pojišťovna proplati. Ty jsi asi těžko byla. Ale co muž? My dárci jsme ale musíš darovat aspoň jednou v R 2016 a to já ještě nebyla.ale pošlu muze a pak mu řeknu ať skočí na VZP a oni mu pošlou zpět peníze. Najdi si to na www.klubpevnehozdravi.cz teď proplaceji i dentální hygienu ale už dvakrát mají příspěvky vyčerpaný a to to má být do konce roku. Mají to prodloužit. Už máme na VZP paragon že jsme byli na čištění zubů takže hned jak se příspěvek obnoví tak nám pošlou prachy. Dělá to 1800 za oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 11:51

@Kikuška90 @kratjana Já jsem si ho objednala, pro klid duše, i čaj na podporu otěhotnění… ;) Jinak já VZP nemám ani mít nebudu… Jestli listovku štěpit umím nebo ne, to nevím, páč na tu imunitu jsem se včera Hromadové zapomněla zeptat, což mě štve. :zed: Psala jsem do Repromedy, jestli mi na ni dají kontakt, ale nikdo se ještě nezval… Tak nevím, jestli tam zavolat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 11:54

@kratjana Tak mě napadlo s tím tvým spaním, nezkoušelas třeba nějakou zdravotní matraci, dobrá matrace zmůže hodně… Koukala jsem v kolik si byla zase vzhůru… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 11:54

@T.martasek To se nezjišťuje při imunitě, na to mi přišli hnedka ze začátku na vstupních testech, ale to mi brali asi 3 ampulky krve, takže vůbec nevím co to bylo za vyšetření :nevim: Ale klidně ber ten Femibion, on je akorát drahý, ale zase to není jen čistě listovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 12:04

@Kikuška90 Aha, no to mě taky brali hodně krve a nevím na co… A to ti řekli, že neumíš štěpit listovku nebo ses na to ptala? Já ji musím brát, protože neumím zpracovat homocystein a listovka + ostatní vit. B jsou jediná léčba. Krev mi teď teda na ten homocystein mi brali, tak uvidím výsledky. Jinak já mám listovku jen na předpis 10 mg v jedné tabletě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 12:15

@T.martasek Přišli jsme na to vlastně náhodně, Dr. nám říkal ty výsledky a ptá se mě - listovku neberete, že? A já - Jo beru, asi už rok 8o :mrgreen:
Jinak to červené víno piju jen teďka před KETem, před OPU nemusíš nic, to seš napumpovaná těma hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 12:27

@Kikuška90 Tak já mám teď trochu na sebe vztek, protože jsem to braní B komplexu a listovky lajdala… Ale už jsem to napravila, tak uvidíme výsledky… Napumpovaná hormonama teda budu echt, doufám, že to aspoň k něčemu bude… Snad nám to všem dobře dopadne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.