Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jamike ahoj,myslela jsem na tebe, ze ti jdu napsat.Taky mi nevolali! Jsem ve stresu! Cekam na hovor jako nic! Pockam do 16h, pak zkusim poslat smsku.
@adrusenkaaa Tak co, jsem na tebe myslela, když jsi na tom byla stejně jak já… A já jsem si musela volat, jak to dopadlo…
Držím palce ať jsou všechny ok… ![]()
@adrusenkaaa
To je asi taky nějaká novinka, že volají oni. Já jsem si vždycky musela volat sama a v určitou hodinu.
Já už bych to asi nevydržela.
@Lalunta Minuly rok jsem si taky volala v urcitou hodinu. A dneska mam cekat. A stale nic. Pujdeme s pritelem na pivo.Se opiju. ![]()
@Lalunta píše:
@adrusenkaaa
To je asi taky nějaká novinka, že volají oni. Já jsem si vždycky musela volat sama a v určitou hodinu.Já už bych to asi nevydržela.
Jo jo, já jsem si taky volala sama. Kdybych měla čekat, tak vydržím do oběda a pak bych tam zavolala, jestli na mě nezapomněli
… Teď už tam beztak nikdo není ![]()
Možná proto, že je sobota, já jsem si měla volat minulý týden sama v určitou hodinu… Ale to byl všední den… Takže neozvali se? Nevíš nic? ![]()
@adrusenkaaa
@kratjana
Tak já nic nevím, nezavolali, nezvedli telefon. Nevím co si o tom myslet! ![]()
A co ten telefon má kterým mají být nonstop? To ksou amatéři Teda.
@Jamike píše:
@kratjana
Tak já nic nevím, nezavolali, nezvedli telefon. Nevím co si o tom myslet!
Tak jim tam zavolej zítra, jestli jsi jim volala dneska odpo, tak už tam určo nebyli..
@kratjana
V papírech od Kafku mám uvedeno číslo. Na tom nonstopu je nechci tímto opravovat. To je spíše pro akutky, ne
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.