1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
26.2.16 14:09

@Kikuška90
To už by bylo, aby to nevyšlo! To už by snad nebylo ani možný! :think:

@oskárek59
Gratuluji k narození miminka. :kytka: A tak trochu i závidím, že už to máš za sebou. Proč nakonec šel císařem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.2.16 14:19

@kratjana
S tím přibíráním - to můžou být i nervy. Já ze stresu z IVF přes léto přibrala asi 5 kg. Jakmile jsem otěhotněla, váha šla dolů, přestože jsem se válela doma. A doposud mám jen 2kg nahoře. A to si pěkně dávám. :mrgreen: Mám to tak vždycky. Jsem v pohodě - hubnu. Jsem v p.deli - tloustnu. Takže Tebe teď taky čeká hubnutí, jasný? ;) Jsem moc zvědavá na ten Tvůj test, kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.16 15:59

@Kikuška90 Štěpánek se má fajnově..je to miláček..teď nás začali trápit prdíky a bolavé bříško ale tak co naděláme..v noci chudinka nemohl zabrat 2,5 hodiny…
Tak si to vynahrazuje teď přes den..hezky papá kojíme co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.16 16:05
@Lalunta píše:
@Kikuška90
To už by bylo, aby to nevyšlo! To už by snad nebylo ani možný! :think:@oskárek59
Gratuluji k narození miminka. :kytka: A tak trochu i závidím, že už to máš za sebou. Proč nakonec šel císařem?

Děkuju :kytka:
Já už jsem taky ráda že to mám za sebou..poslední 2.týdny byli těžké..
Začal mě zlobit tlak, ležela jsem i v nemocnici, taky mi brněli prsty na rukách což mi mimochodem i zůstalo-zatím no a v neposlední řadě jsem měla objemnou dělohu a doktor nechtěl riskovat. navíc ředím krev celé těhu i šestinedělí.. Tak si mě i můj pan doktor odrodil císařem..za což jsem mu hrozně vděčná protože mu plně důvěřuji..
No a to co jsi přibrala v těhu je teda malinko..já nabrala 12,5kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 16:23

@Lalunta testovat budu asi příští neděli. To budu 13.dc. Priyel nechce abych testovala dřív. Nechce aby toohlo ovlivnit vysledek-mysli tím že když by byl negativní abych se nestresovala předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.16 16:25

Ahojte holky uz jsme doma.Opu mam za sebou mam 6 kvalitnich vajicek. Zitra dopoledne mi budiu volat. Personal skveli, byli noc mili.Na pokoji byly se mnou jeste 2 zenske, takze jsme si fajne pokecali a podporili.Ja jsem ska na radu az posledni, byla jsem pak nervozni, ze to na ne i poznali :mrgreen: Mam pocit, ze opu delal Kafka pote i s nim konzultace.Jsem trosku zklamana z poctu vyjicek, ale dulezite je, ze nejake jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 16:29

Šest je taky dobrý výsledek. Teď jen zase čekání. Budu na tebe myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.16 16:42

@kratjana Dekuji. Cekani je masakr.Jsem naptuna jako struna.Budu se modlit k Bohu aby se vsechny oplodnily! :hug: Ani jsem v tom stresu nepochopila jdy se to bude oplodnovat zda dnes nebo zitra.Ale nejspise dnes, kdyz mi zitra maji volat co a jak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.2.16 17:51

@adrusenkaaa
Nazdarek, zdravím do Karvine :-) tak zde čtu, ze se taky zadaril odběr :-) tak ještě aby se podaril i Klarce :-) doufám, ze píší té správné osobě, ale věřím, ze ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.16 17:56

@Jamike jee ahoj jsem rada, ze jsi se ozvala. Vitej v nasi skupine. A kolik jsi mela vajicek? Zitra Nam maji volat…Vam urcite taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.2.16 18:03

@adrusenkaaa
Ja měla 13. Jj, taky mají dopoledne volat.asi jsem byla ještě trochu omamena, tak me to Kafka musel opakovat :-) ale pořád moc dobře netuším, co me to budou volat, jestli je oplodnili? Jinak na me působil dost arogantne Kafka, co na vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.16 18:08

@Jamike Tak to mas krasny pocet. :) No na me pusobil normalne, ale moc me nezaujal zase. Radeji tam Hromasovou a Tokarevu. Z toho si nic nedelej ja take nevim kdy se bude oplodnovat. Myslim, ze dnes, kdyz zitra maji volat :think: A co bricho citis? Ja mam mirne bolesti, da se to zvladnou zatim bez leku a jsem nafoukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.2.16 18:14

@adrusenkaaa
Jsem jak nafukovací balónek, jenom špendlík mít po ruce. Břicho mě bolí taktéž jen mírně. Už jsem si prášky nebrala.Tak jsem zvědavá co mi zítra zavolají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 18:35

@Jamike ahojky. Vítám tě v naší rodině :D

Kafka na mě působí přesně jako na tebe. Nejlepší je tokareva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.2.16 18:42

@kratjana
Dekuji za přijetí do rodiny :-) Říkala jsem si, jestli mám ten pocit jenom já. Vždy když jsem se ho na neco zeptala, tak se na me díval jak na blbce.No možná to pro něj byly blbé otázky, ale mel by pochopit, ze ja jako laik to vnímám jinak.No ale co uz, na tom vlastně vůbec nezáleží :D hlavně aby všechno ostatní bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.