Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Držím palce, ať jich je co nejvíce ![]()
@marenkaF Jak jsi na tom? ![]()
@Kikuška90 určitě uvidím ještě co mě řekne má gyndarka zda by mě operativně prohlídla slohu jestli tam nemám třeba výrustky a mám v plánu volat asi do heliosu
Tak uz vím taky výsledek
nám jich zůstalo 10
Ale ještě je čeká PGS a v pátek zavolaji konečný stav. Snad to bobanci zvládnou
jsem tak ráda, i když vyhráno není, to vím ![]()
@adrusenkaaa
Gratuluju
,to určitě tím smichem na pokoji a optimismem jaký jsme měly
doporučujeme ![]()
@Jamike @adrusenkaaa holky paráda! Adri a ty nemáš PGS?
@marenkaF a jak se zjistí že tam jsou vyrustky? Taky bych ráda věděla zda tam nemam něco co brání těhotenství. Já budu testovat v neděli. Bojím se. Vzala jsem si k nám na prázdniny neteř. Jsem víc klidnější. Pořád se sleduju jestli nemam příznaky. Už mi z toho hrabe.
@kratjana Jooo to znám, mě začíná hrabat většinou den po KETu, kdy sedím v práci a přemýšlím, jestli něco cítím
Už se na to zase těším ![]()
@Kikuška90 kdybys věděla co mě napadlo. Přemýšlela jsem nad tím že bych zajela do laboratore na krev
jenže to zklamání potom… ![]()
Já si ani dovedu představit že budu těhotná. Jako bych měla dejave
jako by mi to nebylo souzeny.
@kratjana píše:
@Kikuška90 kdybys věděla co mě napadlo. Přemýšlela jsem nad tím že bych zajela do laboratore na krevjenže to zklamání potom…
Tak to já bych radši udělala test, než vyhazovala peníze za krev
…
Dneska mám další kontrolu, jestli je vše OK na KET. A bude to boj, protože jsme se s manželem dohodli, že půjdeme do dvou, zkusíme 2× 2 embryjka a kašleme na to. Do dalšího IVF ani jeden z nás jít nechce a platit ještě další 4 pokusy se nám taky nechce. Na recepci mě na dnešek objednali k Tokarevě, tak jsem zvědavá jak moc bude proti a co si zase vyslechnut skrz dvojčata ![]()
@Kikuška90 ale Joo zkus too…yreba to vyjde. Věřím že jo. Musí. Kolik ti jich zbývá?
@kratjana píše:
@Kikuška90 ale Joo zkus too…yreba to vyjde. Věřím že jo. Musí. Kolik ti jich zbývá?
Právě ještě 4 embryjka. Takže z toho uděláme 2 pokusy ![]()
@Kikuška90 hele nemůže se atat že např 14.dc sliznice 8mm a vajíčka jen 9mm a že by třeba vajíčka dozraly později? Chápeš jak to myslím? Ale to by byla sliznice moc vysoká.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.