1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
29.2.16 09:02

@adrusenkaaa tak to je super gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 09:04

@adrusenkaaa Držím palce, ať jich je co nejvíce :kytka:

@marenkaF Jak jsi na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.2.16 09:12

@Kikuška90 dneska jsem 13 den a test negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 09:13

@marenkaF Mrzí mě to :hug: :hug:.. Takže přejdete do jiného CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.2.16 09:16

@Kikuška90 určitě uvidím ještě co mě řekne má gyndarka zda by mě operativně prohlídla slohu jestli tam nemám třeba výrustky a mám v plánu volat asi do heliosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.2.16 10:02

Tak uz vím taky výsledek :D nám jich zůstalo 10 :D Ale ještě je čeká PGS a v pátek zavolaji konečný stav. Snad to bobanci zvládnou :-) jsem tak ráda, i když vyhráno není, to vím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.2.16 10:05

@adrusenkaaa
Gratuluju :-),to určitě tím smichem na pokoji a optimismem jaký jsme měly :-) doporučujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.2.16 10:58

@Jamike @adrusenkaaa holky paráda! Adri a ty nemáš PGS?
@marenkaF a jak se zjistí že tam jsou vyrustky? Taky bych ráda věděla zda tam nemam něco co brání těhotenství. Já budu testovat v neděli. Bojím se. Vzala jsem si k nám na prázdniny neteř. Jsem víc klidnější. Pořád se sleduju jestli nemam příznaky. Už mi z toho hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 11:03

@kratjana Jooo to znám, mě začíná hrabat většinou den po KETu, kdy sedím v práci a přemýšlím, jestli něco cítím :mrgreen: :mrgreen: Už se na to zase těším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.2.16 11:22

@Kikuška90 kdybys věděla co mě napadlo. Přemýšlela jsem nad tím že bych zajela do laboratore na krev :) jenže to zklamání potom… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.2.16 11:24

Já si ani dovedu představit že budu těhotná. Jako bych měla dejave :cert: jako by mi to nebylo souzeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 11:29
@kratjana píše:
@Kikuška90 kdybys věděla co mě napadlo. Přemýšlela jsem nad tím že bych zajela do laboratore na krev :) jenže to zklamání potom… :zed:

Tak to já bych radši udělala test, než vyhazovala peníze za krev :D

Dneska mám další kontrolu, jestli je vše OK na KET. A bude to boj, protože jsme se s manželem dohodli, že půjdeme do dvou, zkusíme 2× 2 embryjka a kašleme na to. Do dalšího IVF ani jeden z nás jít nechce a platit ještě další 4 pokusy se nám taky nechce. Na recepci mě na dnešek objednali k Tokarevě, tak jsem zvědavá jak moc bude proti a co si zase vyslechnut skrz dvojčata :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.2.16 11:34

@Kikuška90 ale Joo zkus too…yreba to vyjde. Věřím že jo. Musí. Kolik ti jich zbývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 11:35
@kratjana píše:
@Kikuška90 ale Joo zkus too…yreba to vyjde. Věřím že jo. Musí. Kolik ti jich zbývá?

Právě ještě 4 embryjka. Takže z toho uděláme 2 pokusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.2.16 11:36

@Kikuška90 hele nemůže se atat že např 14.dc sliznice 8mm a vajíčka jen 9mm a že by třeba vajíčka dozraly později? Chápeš jak to myslím? Ale to by byla sliznice moc vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.