1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
29.2.16 15:59
@T.martasek píše:
@kratjana Kolik je to dní od transferu? A proč na krev, proč ne test? :kytka:

Nene to jsou jen moje blbý myšlenky. Myslela jsem to tqk že yo by bylo jisté.
Jsem 6.den po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 15:59

@irci2 No to je masakr, vůbec to nemáš jednoduché, tak držím palce, ať se i přes veškeré potíže vše podaří jak má… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 16:01

@kratjana To čekání na něco se strašně táhne že? Tý jo, já bych řekla, že už to je déle… 8o Držím palečky a mysli pozitivně :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.2.16 16:13

@kratjana Jj to mě taky vadilo že mě padaly ruce mají to tam blbý. Uvidím co vše vyřídím ale doufám že další mrazení platit nebudem uvidíme co řeknou až zavolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 16:14

@marenkaF Jedeš zítra na kontrolu? S tím testem mě to mrzí, pitomé je, že se to nedaří a člověk neví proč, z toho mám taky strašný strach… :? Držím palce, moc ti přeju, aby to vyšlo… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.2.16 17:08

@T.martasek ne nejedu zajdu si k nám na polikliniku vzít krev zaplatím za to dvě stovky ale nemusím jet tak daleko a za moc peněz. Do repromedy už nepůjdu nechám převézt děti jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 17:22

@marenkaF A kolikrát jsi to v Repromedě zkoušela a kolik máš embryjek? Ach jo, tak přeju hodně moc štěstíčka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.2.16 17:33

@T.martasek tet mám za sebou 5 pokus a mám ještě dvě mimca a pozdě to nevyjde tak možná půjdeme do přímé adopce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 18:07

@marenkaF Hmmm, tak to už máš za sebou spoustu pokusů :think: Tak ti je nejvyšší čas na změnu, třeba bude k lepšímu… :srdce: Přeju ti štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.2.16 18:47

@T.martasek děkuji snad to pak dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 18:52

Holky tak kontrola dopadla dobře, příští pondělí KET. :dance: :dance:
Jinak pro tvojí informaci @kratjana ve čtvrtek jsem byla 14 DC a dneska 18 DC, 14 DC sliznice 7,4mm a 18 DC 8,5mm a folikul 13mm a dneska 19mm. Takže si myslím, že ten tvůj folikul možná ještě dorostl :)

Jinak s tím zavedením dvou embryjek - žádná změna, jak kdybych mluvila do zdi. Tokareva prostě ne ne a ne. Prý už jsem za poslední týden třetí co chce zavést dvě. Ona je razantně proti… ale co si budeme povídat, nemůžou nic, poslední slovo je na nás. Napsala to tam, ač nerada, do papírů k KETu a až mi budou volat v pátek v kolik přesně mám v pondělí přijít, tak tam jim to mám nahlásit. Ale prosila mě snad třikrát ať to nedělám. I přesto, že jsem jí řekla, že nemáme na to jít ještě další 4 pokusy ( né finančně, ale psychicky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 20:23

@Kikuška90 Tak to už se jen párkrát vyspinkáš… ;-) Tak ať ti to dobře dopadne a dvě chceš zavést prvně? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 20:27
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Tak to už se jen párkrát vyspinkáš… ;-) Tak ať ti to dobře dopadne a dvě chceš zavést prvně? :kytka:

Ano poprvé :) A už teď vím, že mi všichni doktoři v Repromedě nebudou držet palce aby to vyšlo :oops: :roll: Ale já to prostě chci zkusit, vůbec nevěřím tomu, že by se chytla obě, budu nejšťastnější za jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.2.16 21:02

@marenkaF maru ale zůstaň nám tu. Doufám že nás budeš informovat. Já nad tím taky přemýšlím. Já jsem si tikala že uskladnění abys neplatila.to se platí i v repromede každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 21:07

@Kikuška90 Ale tak oni tě spíš odrazují ohledně zdravotních komplikací než aby si přáli, aby vám to nevyšlo, ne? :think: Furt se asi opakuji, ale budu držet palce… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.