Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katjus Já být tebou, tak si nenechám zavést dvě embrya, jelikož příjdeš o čtvrtý pokus. Dvě embrya je lepší zavést při Ketu, tím se o čtvrtý pokus nepřipraviš.
@adrusenkaaa píše:
Holky moje zitra mi drtže palečky kolem 10h. Budou mi vkladat miniaturní zázrak, pro Nás největší zázrak. DNEska jsem byla i u fyzioterapeutky, odblokovala a uvolnila pánevní dno. Všechno mám pěkné a připravené. Mám z toho dobrý pocit. Cítím, že to vyjde.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Budu držet všechno co mám, aby se embryjko chytlo a nepustilo.
Jsi na to skvěle připravená
Tentokrát už to určitě vyjde
![]()
@Kikuška90 Děkuji za krásné slova, to potěší. Doma se směju, přítel si myslí, že jsem s fyzioteraputkou hulila trávu, že se tak směju.
My říká si zhulená nebo co. Pocit štěstí.
@adrusenkaaa tyyy jo tak to nudu na tebe moc myslet. Určitě to vyjde, je to et
věřím tomu. Pozdravuj chlapa
![]()
@adrusenkaaa píše:
@Jamike děkuji.tfuj, tfuj, tfuj i ja na tebe.
A myslíš, ze jak nám nahlasili ten počet embryí, tak ze to je uz po te prodloužené kultivaci? Budeš si nechávat 1 embryo zavádět?
@Jamike píše:
A myslíš, ze jak nám nahlasili ten počet embryí, tak ze to je uz po te prodloužené kultivaci? Budeš si nechávat 1 embryo zavádět?
Ahoj, né né, to ještě nebylo po PK. Vy jste měli odběr v pátek? PK je 5 (někdy 6) dní takže zítra.
@oskárek59
Děkuji. No, já pořád doufám, že se otočí. Ještě několik týdnů na to má…
@adrusenkaaa
Tak zítra moc držím pěsti. ![]()
@Kikuška90
A Tobě v pondělí!
Předpokládám, že dáte teď ty dvě „áčkový“ embrya a zbyde vám jedno „áčkové“ a jedna mozaika, že?
@Lalunta Děkuji
No nakonec ne, až včera jsem se dozvěděla, že máme ještě 4 plně zdravá embryjka + tu jednu mozaiku. Takže ve finále nám PGS prošlo 7 z 8 embryí. S tím, že až včera Tokareva mi dokázala vysvětlit, co u nás přesně ta mozaika znamená a měla pravdu v tom, že tyto embrya zavádějí, ale opravdu jen v krajním případě… no upřímně, já bych do toho asi nešla ![]()
@Lalunta Držím palce ať se chlapeček ještě otočí, znáš chlapy, mají na všechno času dooost
Jak se vlastně bude jmenovat? ![]()
@Kikuška90
No právě my máme 4 mozaiky a taky nám bylo řečeno, že je to ta nejposlednější možnost. Zatím jsou zmražená, ale co s něma uděláme po roce, to teda ale fakt nevím. Asi si taky nechám detailně vysvětlit, co to znamená u nás, protože je prý k tomu pak vhodná konzultace s genetikem. Krajčo mi zase říkala, že je tam velká šance, že se to embryo samo opraví, protože ty diagnostické metody jsou velmi citlivé, tak objeví i tu sebenepatrnější odchylku.
No, on se pořád snaží, už ho cítím úplně pod prsama, jak se tam pořád mele, tak se mu to snad jednou podaří.
Holka, ale řeknu Ti, neumím si představit, že by se tam mleli dva. ![]()
@Katjus vím, že jsi zklamaná, ale má druhou stranu dvě je lepší jak jedno, jako to máme my a ještě furt čekáme na PGD… Uvidíš, bude to dobrý… ![]()
@Kikuška90 Tak to je krásný výsledek, tak v pondělí? Budu na tebe moc myslet… ![]()
@adrusenkaaa Tobě budu držet všechno co mam, bude to určitě dobré, když jsi všechno tak krásně a zodpovědně přichystala…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.