1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
1.3.16 11:55

@Katjus Já být tebou, tak si nenechám zavést dvě embrya, jelikož příjdeš o čtvrtý pokus. Dvě embrya je lepší zavést při Ketu, tím se o čtvrtý pokus nepřipraviš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 11:56

@missy-m Děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 11:58
@adrusenkaaa píše:
Holky moje zitra mi drtže palečky kolem 10h. Budou mi vkladat miniaturní zázrak, pro Nás největší zázrak. DNEska jsem byla i u fyzioterapeutky, odblokovala a uvolnila pánevní dno. Všechno mám pěkné a připravené. Mám z toho dobrý pocit. Cítím, že to vyjde. :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Budu držet všechno co mám, aby se embryjko chytlo a nepustilo. :kytka: Jsi na to skvěle připravená :potlesk: :palec: Tentokrát už to určitě vyjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 12:12

@Kikuška90 Děkuji za krásné slova, to potěší. Doma se směju, přítel si myslí, že jsem s fyzioteraputkou hulila trávu, že se tak směju. :P :P :P :P My říká si zhulená nebo co. Pocit štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.3.16 14:25

@adrusenkaaa tyyy jo tak to nudu na tebe moc myslet. Určitě to vyjde, je to et :) věřím tomu. Pozdravuj chlapa :mrgreen: :P :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.3.16 14:25

@adrusenkaaa jak se dělá to odblokování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.3.16 14:55
@adrusenkaaa píše:
@Jamike děkuji.tfuj, tfuj, tfuj i ja na tebe. :hug:

A myslíš, ze jak nám nahlasili ten počet embryí, tak ze to je uz po te prodloužené kultivaci? Budeš si nechávat 1 embryo zavádět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 15:00
@Jamike píše:
A myslíš, ze jak nám nahlasili ten počet embryí, tak ze to je uz po te prodloužené kultivaci? Budeš si nechávat 1 embryo zavádět?

Ahoj, né né, to ještě nebylo po PK. Vy jste měli odběr v pátek? PK je 5 (někdy 6) dní takže zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.3.16 15:44

@oskárek59
Děkuji. No, já pořád doufám, že se otočí. Ještě několik týdnů na to má…

@adrusenkaaa
Tak zítra moc držím pěsti. :palec:

@Kikuška90
A Tobě v pondělí! :palec: Předpokládám, že dáte teď ty dvě „áčkový“ embrya a zbyde vám jedno „áčkové“ a jedna mozaika, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 15:48

@Lalunta Děkuji :hug: :hug: No nakonec ne, až včera jsem se dozvěděla, že máme ještě 4 plně zdravá embryjka + tu jednu mozaiku. Takže ve finále nám PGS prošlo 7 z 8 embryí. S tím, že až včera Tokareva mi dokázala vysvětlit, co u nás přesně ta mozaika znamená a měla pravdu v tom, že tyto embrya zavádějí, ale opravdu jen v krajním případě… no upřímně, já bych do toho asi nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 15:49

@Lalunta Držím palce ať se chlapeček ještě otočí, znáš chlapy, mají na všechno času dooost :mrgreen: :mrgreen: Jak se vlastně bude jmenovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.3.16 16:01

@Kikuška90
No právě my máme 4 mozaiky a taky nám bylo řečeno, že je to ta nejposlednější možnost. Zatím jsou zmražená, ale co s něma uděláme po roce, to teda ale fakt nevím. Asi si taky nechám detailně vysvětlit, co to znamená u nás, protože je prý k tomu pak vhodná konzultace s genetikem. Krajčo mi zase říkala, že je tam velká šance, že se to embryo samo opraví, protože ty diagnostické metody jsou velmi citlivé, tak objeví i tu sebenepatrnější odchylku.
No, on se pořád snaží, už ho cítím úplně pod prsama, jak se tam pořád mele, tak se mu to snad jednou podaří. :) Holka, ale řeknu Ti, neumím si představit, že by se tam mleli dva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.3.16 16:03

@Katjus vím, že jsi zklamaná, ale má druhou stranu dvě je lepší jak jedno, jako to máme my a ještě furt čekáme na PGD… Uvidíš, bude to dobrý… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.3.16 16:06

@Kikuška90 Tak to je krásný výsledek, tak v pondělí? Budu na tebe moc myslet… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.3.16 16:08

@adrusenkaaa Tobě budu držet všechno co mam, bude to určitě dobré, když jsi všechno tak krásně a zodpovědně přichystala… :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.