Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
@pajinkapajinka A jak se daří holčičkám?
To mě taky zajímá ![]()
Víte co holky, já vám napíšu do zprávy adresu, vy mi dáte číslo účtu a já vám pošlu peníze. Když se to nepovede posunout, tak ho stejně po odběru budu zase potřebovat… Byly byste tak hodné? @pajinkapajinka @Kikuška90
@Kikuška90 noo kopinkají, kopinkají.. před čtrnácti dnama měly 250 a 260 g, chodíme každých čtrnáct dní na kontrolu na o zatím vše ok. Teď nás čeká velký utz tak mám nerva, no ale snad když bylo na nt screeningu všechno ok, tak bude i teď. Jinak už jsme od zítřka 22 týden ![]()
@T.martasek píše:
Víte co holky, já vám napíšu do zprávy adresu, vy mi dáte číslo účtu a já vám pošlu peníze. Když se to nepovede posunout, tak ho stejně po odběru budu zase potřebovat… Byly byste tak hodné? @pajinkapajinka @Kikuška90
To víš že jo
Já mám doma Utroušu, že bych ho mohla prodávat
![]()
@Kikuška90 píše:
A Tobě chodí MS přesně na čas??
No nechodí, tak dva tři dny + - Já nevím, může barvit ten utroš? To špinění je nějaké oranžové… Ach jo… Tak já fakt nevím…
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 noo kopinkají, kopinkají.. před čtrnácti dnama měly 250 a 260 g, chodíme každých čtrnáct dní na kontrolu na o zatím vše ok. Teď nás čeká velký utz tak mám nerva, no ale snad když bylo na nt screeningu všechno ok, tak bude i teď. Jinak už jsme od zítřka 22 týden
Wooow, to letí
… To je moc dobře, že je všechno v pořádku
..
@T.martasek píše:
No nechodí, tak dva tři dny + - Já nevím, může barvit ten utroš? To špinění je nějaké oranžové… Ach jo… Tak já fakt nevím…
Oranžové??
To jsou věci
… Né né, mě nebarví. Jinak můžeš zkusit trochu zvýšit dávku, to by mohlo MS zastavit, ale aby sis tím nerozhodila zase celý cyklus ![]()
@Kikuška90 jj je to mazec. onehdá jsem tu schízovala, že mi po ketu nic není. Pak sem dávala foto testíků, pak holek po nt screeningu a první foto z obilňáku a už jsme za půlkou. U nás teda víc jak za půlkou, protože když půjde všechno tak jak má půjdou holky do světa 35 týden císařem.
@pajinkapajinka Hele a co Ti na ně vlastně říkali v Repromedě? Když jsou tam tak proti dvojčatům, museli docela koukat ![]()
Jooo všechny těhotné říkají jak to utíká… doufám, že to taky jednou řeknu
![]()
@T.martasek děkuji moc, snad to doklepem. No jak píše kikuška.. měla bych strach z celkového rozhození. Se špiněním po utrogestanu taky nemám zkušenosti. Vždycky čisto ![]()
@Kikuška90 jj četla jsem tvé příspěvky ohledně dvou embryek. No mi zaváděli jedno embryjko, které se rozdělilo - čekám jednovajky. A když to Hromadová zjistila tak se nadšení nekonalo ![]()
@Kikuška90 Oranžové… No právě, taky jsem na to čuměla…
No já to zkusím, pohledem na netu nějaké bezpečné dávky, do Repromedy se mi volat zase nechce…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.