Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Chtěla jsem si posunout MS, protože pokud ji dostanu, tak jak mám, tak mi vyjde odběr vajíček přesně v den, kdy máme zaplacený pobyt v lázních… Odběr je v Brně, lázně v Bechyni. A doktory mám v Opavě a to je odsud asi 70 km… Tak jsem to chtěla posunout, ať jsem v té Bechyni na stimulaci a odběr vyšel až po ní… Je to trochu srozumitelné?![]()
Počkej, a co ti řekli ti doktoři? Něco ze je pozdě jsi psala
@T.martasek Ahááá tak to chápu. A o kolik to potřebuješ posunout?? Jinak bych zašla za svojí Dr… jinak to asi nepůjde ![]()
@kratjana no, protože ho beru jen večer (měla jsem ho brát 10 dní po odběru) a další večer jsem si ho už nevzala, tak to bylo víc jak 24 hodin, tak mi Kafka řekl, že můžu zkusit pokračovat, ale že hormony klesly a už to asi neposunu… No a asi ne, bo už špiním…
@Kikuška90 Já nedostanou volno v práci a na otočku to nestihnu, manžel odjel, takže mě do Opavy nemá kdo odvézt. Měla jsem jet s mamkou do té Bechyně, už je to zaplacené od srpna, takze jsem na to stihla zapomenout. Teď ona vůbec neví, že podnikám IVF, těší se tam a já nevím co dělat… Říct o IVF ji nechci, tak jsem se do toho zamotala, že nevím jak z toho ven… ![]()
@T.martasek A o kolik dní to potřebuješ posunout??
Edit - A kdy odjíždíte??
@Kikuška90 Stačily by tři až čtyři dny, prostě jsem taková smolařka, no nic, nějak to dopadne… ![]()
@Kikuška90 ja ho mamdoma asi krabku dohromady. Pokud chces zaslu. Dokdy to potrebujes??
@Kikuška90 ja ho mamdoma asi krabku dohromady. Pokud chces zaslu. Dokdy to potrebujes??
@pajinkapajinka píše:
Právě mám doma taky nějaký navíc.. otázka je jak rychle to potřebuje ![]()
@pajinkapajinka píše:
Mám ho do soboty, ale začala jsem špinit, bolí mě břicho, tak asi se nepovedlo to posunout…
Moc děkuju ![]()
@T.martasek píše:
Mám ho do soboty, ale začala jsem špinit, bolí mě břicho, tak asi se nepovedlo to posunout…Moc děkuju
A Tobě chodí MS přesně na čas?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.