1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
2.3.16 11:32
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Chtěla jsem si posunout MS, protože pokud ji dostanu, tak jak mám, tak mi vyjde odběr vajíček přesně v den, kdy máme zaplacený pobyt v lázních… Odběr je v Brně, lázně v Bechyni. A doktory mám v Opavě a to je odsud asi 70 km… Tak jsem to chtěla posunout, ať jsem v té Bechyni na stimulaci a odběr vyšel až po ní… Je to trochu srozumitelné? :think: :nevim:

Počkej, a co ti řekli ti doktoři? Něco ze je pozdě jsi psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 11:33

@T.martasek Ahááá tak to chápu. A o kolik to potřebuješ posunout?? Jinak bych zašla za svojí Dr… jinak to asi nepůjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:38

@kratjana no, protože ho beru jen večer (měla jsem ho brát 10 dní po odběru) a další večer jsem si ho už nevzala, tak to bylo víc jak 24 hodin, tak mi Kafka řekl, že můžu zkusit pokračovat, ale že hormony klesly a už to asi neposunu… No a asi ne, bo už špiním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:43

@Kikuška90 Já nedostanou volno v práci a na otočku to nestihnu, manžel odjel, takže mě do Opavy nemá kdo odvézt. Měla jsem jet s mamkou do té Bechyně, už je to zaplacené od srpna, takze jsem na to stihla zapomenout. Teď ona vůbec neví, že podnikám IVF, těší se tam a já nevím co dělat… Říct o IVF ji nechci, tak jsem se do toho zamotala, že nevím jak z toho ven… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 11:44

@T.martasek A o kolik dní to potřebuješ posunout??

Edit - A kdy odjíždíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:46

@Kikuška90 Stačily by tři až čtyři dny, prostě jsem taková smolařka, no nic, nějak to dopadne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 11:47

@Kikuška90 ja ho mamdoma asi krabku dohromady. Pokud chces zaslu. Dokdy to potrebujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 11:47

@Kikuška90 ja ho mamdoma asi krabku dohromady. Pokud chces zaslu. Dokdy to potrebujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:48

@Kikuška90 Nástup je ve středu 17.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 11:49
@pajinkapajinka píše:

Právě mám doma taky nějaký navíc.. otázka je jak rychle to potřebuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:51
@pajinkapajinka píše:

Mám ho do soboty, ale začala jsem špinit, bolí mě břicho, tak asi se nepovedlo to posunout… :zed: Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 11:51

Juj spletla jsem se :-D mělo to být pro martaska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 11:52
@T.martasek píše:
Mám ho do soboty, ale začala jsem špinit, bolí mě břicho, tak asi se nepovedlo to posunout… :zed: Moc děkuju :kytka:

A Tobě chodí MS přesně na čas?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 11:52

@T.martasek tak to je škoda, mohly jsme zachránit situaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 11:53

@pajinkapajinka A jak se daří holčičkám? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.