Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa a víš co jste zaváděli.. holčinku nebo chlapíka?? ![]()
@adrusenkaaa když jsme dojeli tak jsem byla v klidu. Natáhla jsem se a muž uvařil večeři. Myslím že jsem i vysala. Máme dlažbu a pořídila jsem si tucni vysavač. Je lehký. Takže žádná námaha. Jak máme ty dvě stekaci smudle tak je yo hrozný s tím bordelem. Vysajes a můžeš vysat znovu ![]()
Druhý den jsem.nic nedělala jen vysavala. Vysavam několikrát denně. Jsem tak trošku nemocná
asi od třetího dne jsem normqlka vařila. Nechtěla ksem jen sedět. Každý den jsem byla venku se projít. I když yreba jen jeden km. Někdy víc někdy min. Od pátého dne jsem si vzala neteř abych dokazalq trochu vypnout. Zítra budu devátý den a vracím ji. Doufám že to pak ještě tři dny vydržím. Dřív testovat nesmím. Četla jsi v druhý skupině? Hacilka je těhotná. Je to fakt paráda. Chudák holka už toho má zasebou…
Jo a první dva dny jsem snědla jeden ananas a vodu s citronem.
Adry a co ten ultrazvuk před? Jak to dopadlo? A ležela jsi tam ještě?
@kratjana Jo o halčině vím, jsem ji gratulovana, krásná zprava, jsem ráda i za ni.
Jj ležela jsem tam 15 minut, tak jak jsem jim řekla, neměli s tím žádný problém. Utz nakonec nedělali, ptali se mě jenom jak se cítim, a zda mám ještě bricho nafoukle, a ja řekla, že už je vše v pořádku. TAk v te euforii, jsem už chtěla hned Et.
Ja budu fungovat normálně, pár hodin jen ležím a nudim se
DNeska jsem řídiala tam i zpátky a přítel mi říká, tak a můžeš jet na srez do Brna s holkama s fora, cestu zvladnes.
Každý je na něco nemocný, já jsem nemocná zase na záchod. ![]()
Příspěvek upraven 02.03.16 v 18:26
@adrusenkaaa Jé, tak to jsi měla takový bezva relax, tak to držím palečky ať to vyjde. Je fajn, že máš v pozitivní myšlenky…
Mělas u transferu přítele? ![]()
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek On to nějak neprožívá, neměla.
Lukáš se mnou chodí pokaždé a ani si o to neříkám. Jde automaticky ![]()
Holky ja jsem asi blazen, mam bolesti jako pri ovulaci.Nic si nenalhavam, nejde to prehlednout.
Ten utrous zacina pekne pusobit!
@adrusenkaaa @kratjana Holky v jaké jste skupině? Hacilku si pamatuju, taky jsem s ním byla dřív v jedné skupince. Takže jí to konečně vyšlo?? ![]()
@adrusenkaaa To je skvělýýýý
Parádní výsledek
To 2. IVF fakt vychází lépe než první. Závidím Ti Tokarevu při KETu
Držím palečky ať se brouček pěkně zavrtá ![]()
@Kikuška90 Parta z ivf se jmenuje forum.Ano pred par dny objedvila // na testu.Moc ji to preji.Moc dekuji. Tokarevu je skvela lekarka.Mela jsem z ni dobry pocit. ![]()
@adrusenkaaa To je skvela zpravička, že to proběhlo tak skvele. Držím palečky at se tam zabydlí na devet mesicu
![]()
@Katjus Děkuji moc.
NEboj taky se dočkáš, dostaneš ms a hura připrava na ket. Budu ti přát doktorku Tokarevu je fakt skvělá.
Kdy se dozvíš nějaké vysledky??
@adrusenkaaa Děkuji
Výsledky pgs bych měla vědět snad příští týden, snad jsou oba broučci v pořádku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.