1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.3.16 15:17

@adrusenkaaa a víš co jste zaváděli.. holčinku nebo chlapíka?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.16 15:47

@adrusenkaaa když jsme dojeli tak jsem byla v klidu. Natáhla jsem se a muž uvařil večeři. Myslím že jsem i vysala. Máme dlažbu a pořídila jsem si tucni vysavač. Je lehký. Takže žádná námaha. Jak máme ty dvě stekaci smudle tak je yo hrozný s tím bordelem. Vysajes a můžeš vysat znovu :)
Druhý den jsem.nic nedělala jen vysavala. Vysavam několikrát denně. Jsem tak trošku nemocná :D asi od třetího dne jsem normqlka vařila. Nechtěla ksem jen sedět. Každý den jsem byla venku se projít. I když yreba jen jeden km. Někdy víc někdy min. Od pátého dne jsem si vzala neteř abych dokazalq trochu vypnout. Zítra budu devátý den a vracím ji. Doufám že to pak ještě tři dny vydržím. Dřív testovat nesmím. Četla jsi v druhý skupině? Hacilka je těhotná. Je to fakt paráda. Chudák holka už toho má zasebou…

Jo a první dva dny jsem snědla jeden ananas a vodu s citronem.

Adry a co ten ultrazvuk před? Jak to dopadlo? A ležela jsi tam ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.3.16 18:25

@kratjana Jo o halčině vím, jsem ji gratulovana, krásná zprava, jsem ráda i za ni. :mrgreen: Jj ležela jsem tam 15 minut, tak jak jsem jim řekla, neměli s tím žádný problém. Utz nakonec nedělali, ptali se mě jenom jak se cítim, a zda mám ještě bricho nafoukle, a ja řekla, že už je vše v pořádku. TAk v te euforii, jsem už chtěla hned Et. :mrgreen: Ja budu fungovat normálně, pár hodin jen ležím a nudim se :mrgreen: DNeska jsem řídiala tam i zpátky a přítel mi říká, tak a můžeš jet na srez do Brna s holkama s fora, cestu zvladnes. :mrgreen:Každý je na něco nemocný, já jsem nemocná zase na záchod. :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.03.16 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.3.16 18:26

@pajinkapajinka Pohlaví nevíme, jelikož jsme neměli PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 18:34

@adrusenkaaa Jé, tak to jsi měla takový bezva relax, tak to držím palečky ať to vyjde. Je fajn, že máš v pozitivní myšlenky… :hug: Mělas u transferu přítele? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.3.16 18:50

@T.martasek On to nějak neprožívá, neměla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.16 19:36
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek On to nějak neprožívá, neměla. :roll:

Lukáš se mnou chodí pokaždé a ani si o to neříkám. Jde automaticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.3.16 20:10

@kratjana Tak to mas fajneho chlapa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.3.16 21:13

Holky ja jsem asi blazen, mam bolesti jako pri ovulaci.Nic si nenalhavam, nejde to prehlednout. :roll: Ten utrous zacina pekne pusobit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 21:35

@adrusenkaaa @kratjana Holky v jaké jste skupině? Hacilku si pamatuju, taky jsem s ním byla dřív v jedné skupince. Takže jí to konečně vyšlo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 21:37

@adrusenkaaa To je skvělýýýý :dance: :dance: :dance: Parádní výsledek :palec: :palec: To 2. IVF fakt vychází lépe než první. Závidím Ti Tokarevu při KETu :) Držím palečky ať se brouček pěkně zavrtá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.3.16 21:39

@Kikuška90 Parta z ivf se jmenuje forum.Ano pred par dny objedvila // na testu.Moc ji to preji.Moc dekuji. Tokarevu je skvela lekarka.Mela jsem z ni dobry pocit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.3.16 21:48

@adrusenkaaa To je skvela zpravička, že to proběhlo tak skvele. Držím palečky at se tam zabydlí na devet mesicu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.3.16 09:11

@Katjus Děkuji moc. :* :hug: NEboj taky se dočkáš, dostaneš ms a hura připrava na ket. Budu ti přát doktorku Tokarevu je fakt skvělá. :mrgreen: Kdy se dozvíš nějaké vysledky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.3.16 10:16

@adrusenkaaa Děkuji :) Výsledky pgs bych měla vědět snad příští týden, snad jsou oba broučci v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.