1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
4.3.16 11:05
@kratjana píše:
@adrusenkaaa ne, další test dnes odpo :D s jinou značkou. A zítra a v neděli oficiálně s Lukášem :D

Jooo to já znám, jak jednou začne člověk testovat, tak nejde přestat :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
4.3.16 11:05

@kratjana Taky tam vidim ducha, pust si serial a testuj az zitra rano :) Budu držet palečky at sili :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 11:21

@adrusenkaaa Prosímtě v kolik Ti volali, aby Ti řekli kdy přesně máš přijít na KET??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.3.16 12:18

No, tak já si nebudu píchat večer úplně pozdě, ale v 18 hod. A už dnes píchám, tak jsem to ráno prošvihla… A přeci naposledy si pícháš dva dny před odběrem, tak by to nemělo mít až takový vliv, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 12:18

Tak už mi volali, v pondělí v 10:45 KET. Každopádně je to můj poslední KET v Repromedě, protože to co si dovolila ta koordinátorka mi říct do telefonu kvůli tomu, že chceme zavést dvě embrya je konečná… pěkně mi zkazili náladu a vůbec se tam v pondělí netěším. A jsem fakt ráda, že tam jdu s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.16 12:33

@Kikuška90 Volali den předem. A co ti proboha řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.16 12:34

@kratjana ten test clear blue bych zkusila ale až později ten 14 den. A nevíš kolik stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 12:39

@adrusenkaaa Na začátku byla hrozně milá, vyloženě se do toho telefonu smála a na konci, že prý tu má zprávu o tom, že chceme zavést dvě embrya, že tohle oni NIKDY neřeší, tak se musí zeptat, jestli to tak opravdu chceme. Když jsem řekla, že na tom trváme, tak začala - jestli jsem si o tom vůbec něco přečetla, že zdaleka nevím do čeho jdu a oni jako zdravotníci to ví moc dobře. Jestli chci porodit mrtvá dvojčátka ve 20. týdnu nebo postižená, třeba hluchá a slepá ve 24. týdnu a když se něco takovýhohle stane, tak jestli si uvědomuji, že to bude jen a jen moje zodpovědnost, moje rozhodnutí, které jsem udělala. Že o tom opravdu nic nevím. Řekla jsem jí, že vím, co se může stát a i přes to chceme jít od dvou. Na to mi dost naštvaně řekla, že OK, jak chceme, tak v pondělí v 10:45, nashle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.16 12:43

@Kikuška90 Oni až moc řeší! Ale zase tak trvdě ti to nemusela říkat a vůbec se už nemusela s tebou o tom bavit, když jsi už mluvila předtím s doktorem.By mě zajímalo, zda straší nebo mají nějakou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 12:45

@adrusenkaaa A mě je to upřímně jedno, až tam dojdu za 14 dní a budu čekat opravdu dvojčata, tak se můžeme bavit. Ale tohle je můj 4. transfer a oni dělají jak kdyby si byli 100% jistí, že teď se chytnou obě. :zed:… Jestli se nechytne ani jedno, tak si ode mě něco vyslechnou :cert:

EDIT - nemluvě o tom, že podle těch jejich statistik bych už měl být 2× těhotná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.16 12:48

@kratjana http://diagnosticke-testy.heureka.cz/…specifikace/#…

Jani to vypadá dobře, píšou že až o 4 dny dříve dokáže odhalit těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.3.16 12:53

@Kikuška90 Ahoj, nenech si zkazit náladu. Opravdu nechápu proč to až takhle hrotí… je to přece Tvoje věc a Tvoje embryjka, takže fakt nechápu. Jasně, je tam riziko, které asi musí zmínit, ale dá se to říct v rámci slušnosti a ne hned takhle. Vůbec se Ti nedivím, že Tě to tak rozhodilo, protože tohle je fakt mazec. Hlavně to není váš první transfer… kdyby byl tak ještě možná. V tom případě nechápu proč nás se třeba ptali jestli necháme zavést jedno embryjko… A kolikrát se stane, že žena čeká dvojčata spontálně, nebo má takové štěstí jako Pájinka ;). Opravdu si nemyslím, že by dvojčátka z umělého oplodnění bylo o tolik rizikovější jako dvojčátka z přirozeného otěhotnění… hele vykašli se na ně. Užijte si ještě pořádně víkend a v pondělí budu držet všechno co mám ať Tě tam moc psychicky netrápí a provedou bezproblémový transfer obou dětiček (holčiček tuším, že? ;) ). Moc Ti to přeju, už se to štěstí musí obrátit i na Tebe :jazyk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.3.16 12:55

@kratjana Na jedné fotce vidím taky ducha… a nikdy se mi nestalo, že by Dr.Max dělal falešňáky. Asi není co poradit než počkat a sledovat jestli čárka sílí nebo ne. Ale dle dušíka to vypadá nadějně… budu držet pěsti ať je to miminko :pankac:

Holky a kdo dál a kdy testujete? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 12:58

@Peťka26 Děkuji Ti moooc :hug: :hug:… Přesně jak píšeš, je to naše věc, naše odpovědnost a my si poneseme případné následky. Mě jenom udivuje, kde berou tu jistotu, že teď vyjdou určitě obě :zed: Fakt mě to rozhodilo, čekala jsem, že to mám už za sebou po tom pondělí s Tokarevou, která mimochodem taky mluvila o úmrtí novorozenců a postižení…
A ano, mám ještě v mrazáku 4 holčičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.3.16 13:19

@Kikuška90 I mě to teda překvapilo, že do vás šli až takhle… Schválně by mě zajímalo jestli je nějaká statistika toho kolik případů má takhle katastrofální následky při transferu dvou embryjek. Mě to přijde, že je to jak když člověk jednou slyší případ, že se něco stalo a všichni to hned odsoudí jako by to byla 50% jistota, že to tak dopadne… jako určitě tam riziko je, ale že by bylo tak hrozně velké? nemyslím si… a nedivím se Ti, kdybych měla za sebou už tolik nezdařených pokusů, tak bych do toho asi taky šla… Fakt se zkus hodit do klidu ať tam v pondělí jdeš dobře naladěná a připravená na holky :hug:. To by bylo aby to mimčo/mimča už konečně nevyšlo/a :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.