1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
4.3.16 03:07

Já pichala ramo v osm že prý je to lepsu :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.3.16 07:14
@T.martasek píše:
Holky, pícháte nebo píchaly jste si některá Gonal večer? Nechci to dělat v práci, mám ranní, tak můžu večer? Minule jsem si pichala ráno… :think:

Ja pichala večer v 18 hod, ptz nikdo nic nerekl. akorát se pak jeden Dr divil, ze je to nestandardní. ale i v 1.iv jsem to tak pichala (na jiné klinice) a to me řekli, ze je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 09:02

Holky predchvili jsem dojela z lékárny. Koupila jsem maxe a testla jsem. Na papírku hodně slabej duch. Když jsem měla biochemicky tehu tak čárka byla o krapet víc vidět týž den. Zkrátka dala se vyfotit. Dnes to nejde ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 09:03
@kratjana píše:
Holky predchvili jsem dojela z lékárny. Koupila jsem maxe a testla jsem. Na papírku hodně slabej duch. Když jsem měla biochemicky tehu tak čárka byla o krapet víc vidět týž den. Zkrátka dala se vyfotit. Dnes to nejde ;(

Stejně nám to vyfoť, šup šup :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 09:07

@Kikuška90 fakt to ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 09:10

Mám na dvou testech stejnyho ducha. Když jsem odjizdela tak jsem se vycurala a nechala stát. Zkusila jsem i po příjezdu z čerstvé moči. Já v noci chodím víckrát na wc byla to moje 3.a4.moc. Ale i tak by mohl být duch silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 09:12

@kratjana Jestli tam máš ducha, tak by měl být vidět :think:.. Max je spolehlivej, jen nemá tolik barviva, tak možná nemáš hodnotu ještě tak vysokou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 09:15

@kratjana Důležité je, že tam máš ducha :hug:, jsi taky teprve 10. den, uvidíš další dny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 09:20

Teď jak to schne tak to nejde skoro vunec vidět. Odpo pojedu asi pro další. Zkusím jiný druh. Hm? Už zase silim ;( @Kikuška90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 09:21

Clear blue digi tak ten funguje jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 09:22

@kratjana Klííííd, jestli jsi tam ducha měla, tak je důležitý, že tam byl ještě za mokra. Nechala bych to testování na zítra ráno zase, ono to tak rychle neroste. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 09:23
@kratjana píše:
Clear blue digi tak ten funguje jak?

Za ten bych nevyhazovala peníze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 09:33

Já tě tedy zavalim fotkama. Řekla bych že to jde zase vidět víc. Asi záleží jak moc cucim do mobilu a pak na test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 09:37

Na 4.jde něco vidět. Já to ve svým albu v mobilu vidím lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
4.3.16 09:38

@kratjana ja testovala na 2 různých testech.Na jednom pididuch a na jiném silnější čárka. Jasné viditelnou jsem měla 12.den. I tak byla o dost slabší než kontrolní. Ja bych to viděla, ze se to povedlo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.