Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek píše:
Holky, pícháte nebo píchaly jste si některá Gonal večer? Nechci to dělat v práci, mám ranní, tak můžu večer? Minule jsem si pichala ráno…
Ja pichala večer v 18 hod, ptz nikdo nic nerekl. akorát se pak jeden Dr divil, ze je to nestandardní. ale i v 1.iv jsem to tak pichala (na jiné klinice) a to me řekli, ze je to jedno
Holky predchvili jsem dojela z lékárny. Koupila jsem maxe a testla jsem. Na papírku hodně slabej duch. Když jsem měla biochemicky tehu tak čárka byla o krapet víc vidět týž den. Zkrátka dala se vyfotit. Dnes to nejde ;(
@kratjana píše:
Holky predchvili jsem dojela z lékárny. Koupila jsem maxe a testla jsem. Na papírku hodně slabej duch. Když jsem měla biochemicky tehu tak čárka byla o krapet víc vidět týž den. Zkrátka dala se vyfotit. Dnes to nejde ;(
Stejně nám to vyfoť, šup šup
![]()
Mám na dvou testech stejnyho ducha. Když jsem odjizdela tak jsem se vycurala a nechala stát. Zkusila jsem i po příjezdu z čerstvé moči. Já v noci chodím víckrát na wc byla to moje 3.a4.moc. Ale i tak by mohl být duch silnější.
@kratjana Jestli tam máš ducha, tak by měl být vidět
.. Max je spolehlivej, jen nemá tolik barviva, tak možná nemáš hodnotu ještě tak vysokou ![]()
@kratjana Důležité je, že tam máš ducha
, jsi taky teprve 10. den, uvidíš další dny ![]()
Teď jak to schne tak to nejde skoro vunec vidět. Odpo pojedu asi pro další. Zkusím jiný druh. Hm? Už zase silim ;( @Kikuška90
@kratjana Klííííd, jestli jsi tam ducha měla, tak je důležitý, že tam byl ještě za mokra. Nechala bych to testování na zítra ráno zase, ono to tak rychle neroste.
![]()
@kratjana píše:
Clear blue digi tak ten funguje jak?
Za ten bych nevyhazovala peníze ![]()
Já tě tedy zavalim fotkama. Řekla bych že to jde zase vidět víc. Asi záleží jak moc cucim do mobilu a pak na test ![]()
@kratjana ja testovala na 2 různých testech.Na jednom pididuch a na jiném silnější čárka. Jasné viditelnou jsem měla 12.den. I tak byla o dost slabší než kontrolní. Ja bych to viděla, ze se to povedlo. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.