Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky co si myslíte p přestupu do jiného car se 2embryi? Šly byste do toho?
@kratjana píše:
@kelynka jak ty jsi na tom?
Za ctyri dny jdu na ty prsa
Tehu nejdriv az za dva roky a to jeste neni uplne jiste. Nejak uz se necitim. Bojim se dalsiho zklamani ![]()
@kelynka píše:
Za ctyri dny jdu na ty prsaTehu nejdriv az za dva roky a to jeste neni uplne jiste. Nejak uz se necitim. Bojim se dalsiho zklamani
Jsem myslela že už je budeš mít ![]()
Zklamání je strašný.
@kelynka píše:
Ano, tehotenstvi dvojcatek, celou dobu krvaceni. Ve 26tydnu praskla plodova voda u syna a uz se nedalo nic delat. Akutni cisar. Chlapecek za ctyri dny umrel, praskly mu plice. Dcera nastesti vydrzela a bojovala
To je mi líto
A taky Tě od toho tak zrazovali? A kolikátý to byl pokus??
@kratjana píše:Ách jooo
Teď už je jasný že tehu nejsem. Dělala jsem si další test. Další pokusy bych viděla květen červen až bude trochu pěkně
Do té doby zkusím běhat a zhubnout aspoň osm kg.
@Kikuška90 píše: Ách jooo… Zajímalo by mě co se v Tobě děje, protože mi příjde, že se embryjko chytne a pak pustí
Jinak s tím přechodem do jiného CARu Tě chápu, jen nevím, jestli to má vůbec smysl s embryjkama.
Na twstu je to co včera. Téměř nic.
Jako byla bych ráda kdyby mě víc prozkoumali. Co když mám v děloze něco co tomu brání. V jakých případech dělají laparo, hystero atd? Akupunktura úplně k h.ovnu ;(
Taky by mě zajímalo proč nenam ovu!!! Přijde mi že to tam sází a nic neřeší. Buď to vyjde a nebo ne.
Zkrátka chci nějaká vyšetření. Na další ivf nemáme. Už tak nás to stalo přes 80.
Když by byla nouze tak by se musely obětovat peníze od tchyně a tchana co mají pro nás na svatbu (50000)to se v životě už nevdam ;(
@kratjana Tak o ty vyšetření si můžeš požádat svojí Dr. Ale souhlasím s Tebou, že já bych třeba do dalšího IVF taky nešla. A né kvůli penězům, že bysme neměli, ale pokud nám nevyjde 6 embryí po PGS, tak na co další cyklus? Taky nás to stálo, i s tímhle KETem kolem 80k.
Jen jsem přemýšlela, jak se v tom jiném CARu (předpokládám, že bys šla do Heliosu) budou koukat na ty embryjka co si přivedeš
.. Oni sice tvrdí, že zavádět budou jako by to byli jejich vlastní, ale kdo ví
Navíc ta doprava, taky je to zásah ![]()
Abych byla upřímná, tak já mám teď třeba strach o ty naše dvě, když k tomu mají vyloženě takový odpor…
@Kikuška90 píše:
@kratjana Tak o ty vyšetření si můžeš požádat svojí Dr. Ale souhlasím s Tebou, že já bych třeba do dalšího IVF taky nešla. A né kvůli penězům, že bysme neměli, ale pokud nám nevyjde 6 embryí po PGS, tak na co další cyklus? Taky nás to stálo, i s tímhle KETem kolem 80k.
Jen jsem přemýšlela, jak se v tom jiném CARu (předpokládám, že bys šla do Heliosu) budou koukat na ty embryjka co si přivedeš.. Oni sice tvrdí, že zavádět budou jako by to byli jejich vlastní, ale kdo ví
Navíc ta doprava, taky je to zásah
Abych byla upřímná, tak já mám teď třeba strach o ty naše dvě, když k tomu mají vyloženě takový odpor…
Jsem stejně podezirava jako ty.
Já už ke své gyndarce jít nechci skrz ivf. Ona mě na ivf chystala a teď byl ket bez ní. Takže jak by to vypadalo, chápeš? Muslela jsem že by mi vyšetření doporučili v caru
@Kikuška90 ať se snaží. Dala jsem jim minimálně 80 tacu a já chci mít aspoň jedno dítě!
@kelynka ahoj.. a muzu se zeptat jestli neco predcasnemu porodu nasvedcovalo?? Jak casto jsi chodila na kontroly, kontrolovali cipek pokazde?? Moc me to mrzi
. My zatim bez problemu, ale nervy to jsou. Jsem probihajici 22 tyden a clovek je jak na trni aby holky byly v poradku. Joo a mela jsi jednovaj nebo dvojva dvojcatka. Omlouvam se za zvedavost a moooooc dekuji za info. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.