1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
5.3.16 08:11
@kratjana píše:
@kelynka ahooooj zdravím tě
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 08:11

Holky co si myslíte p přestupu do jiného car se 2embryi? Šly byste do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 08:12

@kelynka jak ty jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.16 08:12

@kratjana nejsi spokojena v repromede??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.16 08:14
@kratjana píše:
@kelynka jak ty jsi na tom?

Za ctyri dny jdu na ty prsa :lol: Tehu nejdriv az za dva roky a to jeste neni uplne jiste. Nejak uz se necitim. Bojim se dalsiho zklamani :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 08:24
@kelynka píše:
@kratjana nejsi spokojena v repromede??

Měli jsme 4kety a nic. Jsem z toho nestastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 08:25
@kelynka píše:
Za ctyri dny jdu na ty prsa :lol: Tehu nejdriv az za dva roky a to jeste neni uplne jiste. Nejak uz se necitim. Bojim se dalsiho zklamani :-(

Jsem myslela že už je budeš mít :)

Zklamání je strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.3.16 08:45
@kelynka píše:
Ano, tehotenstvi dvojcatek, celou dobu krvaceni. Ve 26tydnu praskla plodova voda u syna a uz se nedalo nic delat. Akutni cisar. Chlapecek za ctyri dny umrel, praskly mu plice :,(. Dcera nastesti vydrzela a bojovala :srdce:

To je mi líto :hug: :hug: A taky Tě od toho tak zrazovali? A kolikátý to byl pokus??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.3.16 08:47
@kratjana píše:
Teď už je jasný že tehu nejsem. Dělala jsem si další test. Další pokusy bych viděla květen červen až bude trochu pěkně
Do té doby zkusím běhat a zhubnout aspoň osm kg.
Ách jooo :(… Zajímalo by mě co se v Tobě děje, protože mi příjde, že se embryjko chytne a pak pustí :think:
Jinak s tím přechodem do jiného CARu Tě chápu, jen nevím, jestli to má vůbec smysl s embryjkama. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 08:58
@Kikuška90 píše: Ách jooo :(… Zajímalo by mě co se v Tobě děje, protože mi příjde, že se embryjko chytne a pak pustí :think:
Jinak s tím přechodem do jiného CARu Tě chápu, jen nevím, jestli to má vůbec smysl s embryjkama. :nevim:

Na twstu je to co včera. Téměř nic.

Jako byla bych ráda kdyby mě víc prozkoumali. Co když mám v děloze něco co tomu brání. V jakých případech dělají laparo, hystero atd? Akupunktura úplně k h.ovnu ;(
Taky by mě zajímalo proč nenam ovu!!! Přijde mi že to tam sází a nic neřeší. Buď to vyjde a nebo ne.
Zkrátka chci nějaká vyšetření. Na další ivf nemáme. Už tak nás to stalo přes 80.
Když by byla nouze tak by se musely obětovat peníze od tchyně a tchana co mají pro nás na svatbu (50000)to se v životě už nevdam ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.3.16 09:03

@kratjana Tak o ty vyšetření si můžeš požádat svojí Dr. Ale souhlasím s Tebou, že já bych třeba do dalšího IVF taky nešla. A né kvůli penězům, že bysme neměli, ale pokud nám nevyjde 6 embryí po PGS, tak na co další cyklus? Taky nás to stálo, i s tímhle KETem kolem 80k.
Jen jsem přemýšlela, jak se v tom jiném CARu (předpokládám, že bys šla do Heliosu) budou koukat na ty embryjka co si přivedeš :nevim:.. Oni sice tvrdí, že zavádět budou jako by to byli jejich vlastní, ale kdo ví :nevim: Navíc ta doprava, taky je to zásah :nevim:
Abych byla upřímná, tak já mám teď třeba strach o ty naše dvě, když k tomu mají vyloženě takový odpor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 09:07
@Kikuška90 píše:
@kratjana Tak o ty vyšetření si můžeš požádat svojí Dr. Ale souhlasím s Tebou, že já bych třeba do dalšího IVF taky nešla. A né kvůli penězům, že bysme neměli, ale pokud nám nevyjde 6 embryí po PGS, tak na co další cyklus? Taky nás to stálo, i s tímhle KETem kolem 80k.
Jen jsem přemýšlela, jak se v tom jiném CARu (předpokládám, že bys šla do Heliosu) budou koukat na ty embryjka co si přivedeš :nevim:.. Oni sice tvrdí, že zavádět budou jako by to byli jejich vlastní, ale kdo ví :nevim: Navíc ta doprava, taky je to zásah :nevim:
Abych byla upřímná, tak já mám teď třeba strach o ty naše dvě, když k tomu mají vyloženě takový odpor…

Jsem stejně podezirava jako ty.
Já už ke své gyndarce jít nechci skrz ivf. Ona mě na ivf chystala a teď byl ket bez ní. Takže jak by to vypadalo, chápeš? Muslela jsem že by mi vyšetření doporučili v caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 09:09

@Kikuška90 ať se snaží. Dala jsem jim minimálně 80 tacu a já chci mít aspoň jedno dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.16 10:09

@kelynka ahoj.. a muzu se zeptat jestli neco predcasnemu porodu nasvedcovalo?? Jak casto jsi chodila na kontroly, kontrolovali cipek pokazde?? Moc me to mrzi :(. My zatim bez problemu, ale nervy to jsou. Jsem probihajici 22 tyden a clovek je jak na trni aby holky byly v poradku. Joo a mela jsi jednovaj nebo dvojva dvojcatka. Omlouvam se za zvedavost a moooooc dekuji za info. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.16 10:11

@kelynka … chlapecek a holcicka, takze dvojvajky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.