Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Tak přeju hrozně moc štěstíčka a držím palečky, ať se tě miminka drží a nepustí…
![]()
Kikusko taky se přidávám a držím pěsti ![]()
Adri zítra se zeptám na nějaký vyšetření.
Holky tak mi řekla prvně :„vy nechcete děti ze?“ tak ji tikam že práce jo. Pak najednou řekla že tam vidí dvě ale ne hned. Ideální čas je květen a září. ty dva měsíce yo zkusit. A že budou dvě a posobe ![]()
@kratjana Nepřišla ti divná? Podle mě jenom zkoušela
Zitra jdeš do repromedy?
@kratjana píše:
Kikusko taky se přidávám a držím pěsti![]()
Adri zítra se zeptám na nějaký vyšetření.
Holky tak mi řekla prvně :„vy nechcete děti ze?“ tak ji tikam že práce jo. Pak najednou řekla že tam vidí dvě ale ne hned. Ideální čas je květen a září. ty dva měsíce yo zkusit. A že budou dvě a posobe
Díky moc
.. No nevím nevím, tomuhle bych teda nevěřila ![]()
@Kikuška90 píše:
Díky moc.. No nevím nevím, tomuhle bych teda nevěřila
Kiki já to beru spíš jako pobavení. Vždycky jsem to chtěla zkusit. Čekám v repromede na chlapa. Děláme nový spermiogram. Tak jsem zvědavá ![]()
@kratjana A vy máte špatně jen SPG?? Teda kromě té tvé ovulace ted ![]()
Holky sedím tu a hák chodí lidi a poslouchám s čím jsem jdou tak se mi chce brečet. V té době jsem byla plná naději že to vyjít musí. Ale teď po 4ketech…
@Kikuška90 píše:
@kratjana A vy máte špatně jen SPG?? Teda kromě té tvé ovulace ted
Ano šli jsme do ivf s tím že je špatný spermio. Moje dr mi říkala že ovulaci prostě mám jen ne když potrebuju. Jenže pokazdy když jsem byla na kontrole tak ovu nebyla. 1.dva transfery byly ještě s ovu.
@kratjana píše:
Holky sedím tu a hák chodí lidi a poslouchám s čím jsem jdou tak se mi chce brečet. V té době jsem byla plná naději že to vyjít musí. Ale teď po 4ketech…
No nám jak Kafka včera říkal v rychlosti co se doporučuje po KETu, tak se nás pak ptal, jestli máme nějaké dotazy. A my se s manželem na sebe podívali, zasmáli se a já mu říkám, že už je to náš 4. transfer, takže všechno už známe. A on mi na to říká - no jasně jasně, vy byste tady mohla sedět místo mě a říkat to těm ostatním, že?
.. No co si budeme povídat, mohla ![]()
@Kikuška90 na další transfer budu chtít jít v květnu. S yim že v březnu a v dubnu budu chtít vědět zda je ovu. Tak snad se s nima domluvím. To by jim vadit nemuselo…
@kratjana píše:
Ano šli jsme do ivf s tím že je špatný spermio. Moje dr mi říkala že ovulaci prostě mám jen ne když potrebuju. Jenže pokazdy když jsem byla na kontrole tak ovu nebyla. 1.dva transfery byly ještě s ovu.
Já mám ovu taky posunutou, ale to není problém. K tomu stačí se snažit celý měsíc
… A jak dlouho už se snažíte? Na spermio koupím chlapovi, pokud nevyjde žádný KET, Fertilan. Co jsem tak četla, tak to pomůže opravdu každému, neříkám, že rovnou k otěhotnění, ale zlepší to spermio.
Příspěvek upraven 08.03.16 v 08:13
@Kikuška90 tak si zrovna dokážu představit jak to řekl arogantně.
A víš ty co? Já když potřebuji něco vědět tak vím že ty vždy odpovis ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 tak si zrovna dokážu představit jak to řekl arogantně.A víš ty co? Já když potřebuji něco vědět tak vím že ty vždy odpovis
Nééé právě vůbec, on se taky smál. Já s ním mám, oproti většině tady, jenom dobré zkušenosti
Jsem hrozně ráda, že jsem ho včera měla, protože od Tokarevy nebo Hromadové bych si zase určitě vyslechla nějaká kecy o dvojčatech. On se, jako jediný, zachoval jak profík ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.