Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Jani, moc mě to mrzí, fakt jsem věřila, že ti to vyjde…
Ale děj tomu čas, já vím, Ake něco na tom bude, asi bych si taky dala nějaký čas pauzu a zkusila po zjišťovat co a jak…
Nebuď smutná, bude líp… ![]()
@T.martasek To je teda od nich pekne trapne, ze se neozvali! Asi o vikendu delaji jen odbery a oplodneni.Dali mi vypsat dotaznik tak jsem to tam dodatecne napsala, ze je blbe cely vikend nic nevedet o oplodneni a stavu embryi.Na kolikatou jdes?
@T.martasek píše:
@kratjana Jani, moc mě to mrzí, fakt jsem věřila, že ti to vyjde…Ale děj tomu čas, já vím, Ake něco na tom bude, asi bych si taky dala nějaký čas pauzu a zkusila po zjišťovat co a jak…
Nebuď smutná, bude líp…
Pauzu jsem měla téměř rok.
Diifam že mi g úterý něco nabídnou. Ale zadnej test za 8set éček. Yo je pošlu do..
kak psal oskarrk yreba i bajecnik vylučuje nějakou látku špatnou… Třeba to je tím že bych měla zhubnout. Aspoň 20kg…cítila buch se i lépe. Po kontrole začínám. opet běhat…
@kratjana Jani jiny doktor, jiny nazor.Ja byt tebou dala bych si schuzku s Textlem z heliosu.
Holky byla jste někdy některá u kartářky?
Já jedu dnes do Mikulova. Tak jsem zvědavá. Moc.na to nevěřím ale kdyby mi řekla že do roka budu tehu tak budu asi víc optimistická ![]()
@kratjana Ano Jani ja! A docela me to slozilo! Minuly rok hned po svatcich jsem sla k nove k vychvalene kartarce.Byla dobra vedela hodne veci.Ale nejhorsi bylo, kdyz mi rekla, ze tento rok (coz byl rok 2015) ze neotehotnim! At nechodim na ivf, ze se to nepodari! Videla me, ze jsem z toho spatna a povida mi „Prosim Vas nebylo by horsi kdybych Vam rekla, ze bijdy nebudete mit deti! Vy je mi budete miz, ale ne v roce 2015“ Odchazela jsem smutna.Ale ja se neridim tim co mi kdo rekne. A tak jsme sli na ivf a buch nevyslo!
V rijnu 2015 jsem tam sla znova. A ejhle 4 krat jsem si vytahla kartu tehotenstvi a rika mi to je tutovka do roka jste TEHOTNA! Ivf Vam vyjde. A ejhle z 6 vajicek 4 embrya! To je beru jako ZNAMENI! Vysledek se dozvim za par dni. Verim v pozitivni test!
Takze pozor at te to neroseka.
@adrusenkaaa píše:
@kratjana Ano Jani ja! A docela me to slozilo! Minuly rok hned po svatcich jsem sla k nove k vychvalene kartarce.Byla dobra vedela hodne veci.Ale nejhorsi bylo, kdyz mi rekla, ze tento rok (coz byl rok 2015) ze neotehotnim! At nechodim na ivf, ze se to nepodari! Videla me, ze jsem z toho spatna a povida mi „Prosim Vas nebylo by horsi kdybych Vam rekla, ze bijdy nebudete mit deti! Vy je mi budete miz, ale ne v roce 2015“ Odchazela jsem smutna.Ale ja se neridim tim co mi kdo rekne. A tak jsme sli na ivf a buch nevyslo!V rijnu 2015 jsem tam sla znova. A ejhle 4 krat jsem si vytahla kartu tehotenstvi a rika mi to je tutovka do roka jste TEHOTNA! Ivf Vam vyjde. A ejhle z 6 vajicek 4 embrya! To je beru jako ZNAMENI! Vysledek se dozvim za par dni. Verim v pozitivni test!
Takze pozor at te to neroseka.
Jak se mám zeptat? Na co jsi se ptala? Já ji nechci vyzradit nic, jen ať pěkně řekne či ji karty říkají.
Adry já mám takového tucha že ty už nebudeš čekat na těhotenství pritoze ty už jsi tehule. Já to cítím. Fakt věřím tomu že ty už těhotná jsi.
Já to teď plánuji tak že bych chtěla jít v březnu a v dubnu na kontrolu. A kdyby mahodou byla ovu tak nevaham a jdu do ketu. Když obu nebude tal pukdu asi dvakrát zasebou. kveten červen. A jsem zvědavá jestli teď po těch hormonech se spraví ten můj cyklus.
Adry zvědavost je silnější jak já takže na založení rodiny se jí zeptám. Ano bojím se ale tak snad jako už otehotnim. ![]()
@kratjana Janicko dekuji, tajy citim, ze tam mimi je
Ano nic ji nerikej.Jak jdu ke kartarce necham ji tak, at mi vylozi. A az na konci se ptam co me zajima. Jestli je dobra pozna co te trapi, a ty budes vedet, ze neco o tobe vi.
Ja vim zvedavost je silnejsi znam to u sebe! Takze te chapu.Ona u me vudela, ze tlacim na pilu s miminkem, ze mam zdravotnim problem, ktery se dobre vyresi…Vedela ze chci i zmenit zamestnani, chtela jsem zkusit na zivnost maklerku.Ze to nemam delat nedarilo ny se mi a ani materskou bych nemela.
A nejvetsi goool byl to, ze o priteli vedela ze ma horsi spermiogram a ze hodne kasle(prudusky)!
Neuvazujes o laparodkopii nebo hydrolaparoskopii?
@adrusenkaaa Sedím ve Vaňkovce a čekám na bus, to jsou nervy… V Repromedě zase nikdo nevěděl, že mám jít na krev a ještě jsem pomalu dostala vynadáno, že jsem tam tudíž brzy… Byla jsem objednaná na 10, ale kvůli odběru jsem tam byla po osmé… Ve středu tam mám jet znovu kvůli buněčné imunitě, budu muset jet zase busem, bo manžel odjel… Tak se mnou dnes projížděl Brno a ukazoval mi zastávky a cesty, jak se k Repromedě dostanu… Já mám nervy, že se někde ztratím nebo vlezu do jiného autobusu MHD…
![]()
Holky, já bych ke kartářce nešla, jednou po mně jedna zákaznice dyndala datum narození tak dlouho, až jsem jí ho dala… Zabývá se numerologií… Pak se strašně dlouho neukázala, a když pak jednou přišla, strašně se mi omlouvala se slzami v očích a řekla mi, že vyčetla tak hrozné věci, že mi to prostě nemůže říct… Už je to pár let, ale občas mi to bleskne hlavou a já jsem naštvaná… ![]()
Ahoj holky
Tak hlásím, že jsme všechny 3 doma
Teda už jsem doma docela dlouho, ale po nákupu v Lídlu jsem to nějak zalomila u televize
.. Zaváděl Kafka - díky bohu, neměl k tomu sebemenší poznámku, jen se několikrát přeřekl a místo embrya řekl embryo - tak se jen omluvil, že není zvyklý zavádět dvě, ale pokud jsme tak domluvený, tak nemá problém
Zavedli mi hatchující blastocystu a blastocystu - tak ted už jen děj se vůle boží
Tentokrát mě ani nebolí podbřišek jako po každým předešlým KETu, tak uvidíme ![]()
@Kikuška90 Tak tfuj tfuj tfuj, ať to klapne a alespoň jedna nebo nejlíp obě holčičky se pěkně zakousnou
![]()
@Kikuška90
pro Nové životy. Přejíí mooooc štěstí at se ti tam zavrtají.
![]()
@Kikuška90 držím moc moc pěsti a za chvíli miminko/miminka v náručí
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.