Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 poprvé jsme yo zkusili před 4roky. A pak o půl roku později jsme to zkoušeli častěji a nic. Nechávali jsme tomu volný průběh zezacatku. První spermiogram únor 2014 a září stimulace. Ty jo mají tu hrozný vzduch. Úplně mě pálí v nose.
@Kikuška90 píše:
Nééé právě vůbec, on se taky smál. Já s ním mám, oproti většině tady, jenom dobré zkušenostiJsem hrozně ráda, že jsem ho včera měla, protože od Tokarevy nebo Hromadové bych si zase určitě vyslechla nějaká kecy o dvojčatech. On se, jako jediný, zachoval jak profík
To je dobře. Ale mně nesedí.
@kratjana Jani, vyprdni se na kartářku, mysli na sebe, na své tělo a hýčkej se, to může pomoct, když budeš sama se sebou spokojená…
Tak ať spermio dopadne dobře ![]()
@kratjana Jani, vyprdni se na kartářku, mysli na sebe, na své tělo a hýčkej se, to může pomoct, když budeš sama se sebou spokojená…
Tak ať spermio dopadne dobře ![]()
@adrusenkaaa @Kikuška90 A holky, jak se cítíte? Možná to tu už padlo, ale chodíte po ketu do práce?
![]()
@T.martasek Já chodím, razím teorii, že těhotenství se vyležet prostě nedá. Nehledě na to, že se doporučuje prokrvovat dělohu a to jde jen pohybem
![]()
Takže dneska už v plném pracovním nasazení
Bolí mě podbřišek, někdy víc někdy míň, takže jestli to zase 4-5. den přestane, tak je to v p.deli jako vždy ![]()
Ježíši holky, já si poprvé pichala ten Cetrotide, trvalo mi to asi 15 minut a podařilo se mi přijít o dvě kapky, jednu jak jsem se snažila dostat vzduch ze stříkačky a druhou, když jsem jehlu vytahovala z břicha, tak vylezla za jehlou z kůže… Klepu se jak ratlík… ![]()
Příspěvek upraven 08.03.16 v 12:28
@T.martasek To vůbec nevadí
Kapka sem kapka tam
Hlavně, že většinu si tam píchla. Mě se to taky nepíchala nejlíp, hlavně toho bylo hrozně moc pro mě ![]()
@Kikuška90 No jo, ale když já mám docela fyzicky náročnou práci a tahám těžký věci, tak se trochu bojím. Jako ležet bych neležela, ale ta moje práce je asi moc… Navíc jsem nikdy nebyla na nemocenské a vždycky jsem v druhém měsíci potratila…
Tobě držím palečky, ať je z tebe mamina jak řemen… ![]()
@T.martasek Tak to je jasné, že pokud máš fyzicky náročnou práci, tak bych těch 14 dní do práce nechodila. Ale já pracuju v kanceláři ![]()
@Kikuška90 Tý jo, a mám si píchat zítra v devět a to budu jako v autobuse na cestě do Brna, no tak to asi nedám…
snad se nestane nic do desíti, když si to nechám píchnout v Repromedě?
Já tuhle stimulaci zvladám podstatně líp, než tu první, nic mě nebolí a celkově mi je líp, tak jsem strašně ráda, možná jak jsem nabuzená z toho minulého měsíce…
@Kikuška90 mě občas bolí břicho ještě teď. Řekla byvh že je to utrogestanem. Teď už čekáme až nás vezmou na výsledky hcg a spermia, objednali mě i na ultr ale nechápu proč.
@kratjana Ten Ti dělat nebudou. Dělají jen když je krev pozitivní. Mě právě po Utroušu nebolí, možná to máš z přicházející MS ![]()
@T.martasek Ahoj to vubec nevadi, tak mi nekdy kapka utekla jak jsem chtela vyfouknout vzduch. Takze si nedekej starosti. A centocude je hnus, po vpichu me to pak svedilo ![]()
Jak se citim? Stridave nekdy nic necitim a pk najednou bolesti jako na ms a nam trosku navaly a pak mi je zase zima
Tajze nejake priznaky tezko hledat. A mam moc nacteno, ze hodne zen melo priznaky jako na ms, takze kdyz je obcas mam vzpomenu si co mam nacteno a hned me to uklidni. I ma kamaradka mi vcera rikaka, ze mela normalne priznaky na ms a spineni.Ja jsem na nemocenske mam narocnou praci.
@T.martasek já jsem měla vždy neschopenku. Ale snažila jsem se tenyokrat chodit na vycházky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.