Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka No já vlastně váhu nevím… v Brně jsme se jaksi zapoměli zeptat, takže nemám žádný údaj o váze ani mírách mimča… chci se zeptat na další kontrole u své dr. Taky jsem zvědavá kolik jsem teď přibrala, protože břicho už je opravdu znatelné… ale tak na 7.měsíc se není asi čemu divit
.
Já mám stejně ohledně výbavy pocit, že toho je tolik, že prostě musím na něco zapomenout
. A ty seznamy, co jsou na netu mi kolikrát přijdou fakt zbytečně obsáhlé - např. hřebínek na vlásky… ani nevím jestli nebudu mít holohlaváčka
. A takto spoustu drobností. Myslím, že stejně pak zjistím co všechno nemám až po návratu s prďouskem.
A ty asi půjdeš na císař, že? víš už přibližně kdy? myslím týden, kdy císař u dvojčátek provádí…?
@Kikuška90 Kiki, já si teda nepamatuju přesně, ale mám pocit, že to bylo tak, že občas píchnutí, občas pobolívání, pak třeba 2 dny nic, pak zase… v době, kdyby ch měla normálně dostat MS mě bolel podbřišek dost a bolest byla úplně stejná jako mám vždy před MS, takže jsem lítala na záchod s tím, že určitě už začínám krvácet. V této době jsem asi 2× i zahlídla na papíře růžový výtok… Já za sebe teda můžu říct, že podle bolestí/nebolestí bych rozhodně těhotenství nepoznala, nepřipadala jsem si nějak jinak nebo tak. Ale snažila jsem se hodně zaměstnat ať se moc nepozoruji, ale asi známe všechny, že to zase tak moc nejde
. Držím Ti palce! ![]()
@Peťka26 ja myslela svuj seznam.. tak nejak z hlavy - rozumem. Ten mam pripraveny. Z netu mi to taky pripada, ze bych musela vykoupit celej obchod
. Jj co zapomenem dokoupime. Dulezity je kocar, spani, pliny a obleceni.. dalsi se doresi za pochodu
. Tak az budes vedet tak dej vedet kolik mimisek vazi
. Na me uz to jde taky poznat, jen na sesty mesic a dvojcata by asi kazdy cekal ze se budu valit
. Jo a ten cisar by mel byt 35 tyden. Takze nekdy kolem 9 cervna. Uvidime realitu ![]()
Holky chtela jsem zeptat jestli si muzu zavolat jak dopadlo PGS, minulý týden byla biopsie v utery. Mam vyčkat nebo je muzu otravovat
A mam volat asi primo na to cislo ze ktereho volaji jak to dopadlo že???
@Katjus Ahoj, mě výsledky po PGS (nebo PGD? pořád si to pletu) volali sami cca po 3týdnech po zamražení. Myslím, že je ještě brzo, ale zkusit to můžeš ![]()
@pajinkapajinka My máme termín 12.6., takže to možná budeme rodit společně ![]()
@Peťka26 diky, ja jen abych je moc neotravovala
ale asi zavolám. Musim na to porad myslet ![]()
@Katjus i já jsem na výsledky s PGS čekala asi tři týdny. A volali oni. Vím že je to dlouhý, ale oni zavolají ![]()
@Katjus ja na pgs otravovala emailem a vysledky cca tri tydny mesic. Dali vedet sami ![]()
@pajinkapajinka Diky, tak ted jsem na vazkách mam zavolat nebo ne ![]()
@Katjus no ja otravovala. Ale nebylo mi to nic platne. Trvalo to cca tri tydny mesic… ale alespon jsem vedela, ze o me vedi a nezapomenou na me ![]()
@Katjus Tak když Tě to uklidní, tak klidně zavolej… co se může přinejhorším stát? bude tam protivná genetička, která Ti rázně řekne, že výsledky ještě nejsou a dají vědět… nic horšího se stát nemůže
. Ale spíš počítej s tím, že ještě nebudou, tak ať potom nejsi zklamaná ![]()
@kratjana Teď si pročítám dizkusi u Texla a tam píše, že z vyšetřených embryí PGD/PGS se uchytí 70%
… Jak to vidíš teď ty? Zůstáváš v Repromedě??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.