1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
10.3.16 10:33

@pajinkapajinka Jé, moc děkuji, určitě ho budu potřebovat a dám vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.3.16 11:30

@Kikuška90 Co jsem si četla tak holky si udělali hned po ketu test aby zjistily, zda je tam ovitrelle.Test pozitivni z ovitrelle až do 5 dne. Od 6 dne čisto z ovitrelle.Ale víšjak to je, každé tělo je jine. A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.3.16 11:31

@T.martasek Já vím, že máš stach. Určitě bude více embryjek neboj. :hug: :hug: A mám dostaz, takže ty máš jedno embryo, které bylo už vyšetřeno na pgs, nebo se čeká na více embryí aby se pgs udělalo hromadně? A když je to hromadně, tak to jedno embryo je zmražené ve které dni kultivace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.3.16 11:33

@kratjana JAni u tebe mám taky dostaz. Ty vždycky víš co ti zavádí co pohlaví? Víšjak to je, některá žená, nemůže donosit určitě pohlaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 11:54
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Co jsem si četla tak holky si udělali hned po ketu test aby zjistily, zda je tam ovitrelle.Test pozitivni z ovitrelle až do 5 dne. Od 6 dne čisto z ovitrelle.Ale víšjak to je, každé tělo je jine. A jak se cítíš?

Cítím sem tam podbřišek, já jsem si právě zapomněla testnout v den transferu, tak jsem si testla dneska, 10. den po píchnutí :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 11:55

@adrusenkaaa A kdypak budeš testovat?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.3.16 11:59

@Kikuška90 už mám nutkání dneska. Ale nechám si to na ráno. Ale pomyšlení na to je mi špatně! :poblion: A dneska jsi tam měla ducha z ovitrelle nebo už nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 12:00
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 už mám nutkání dneska. Ale nechám si to na ráno. Ale pomyšlení na to je mi špatně! :poblion: A dneska jsi tam měla ducha z ovitrelle nebo už nic?

Právě že měla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
10.3.16 12:00

@Peťka26 Ahoj včera jsem volala a nikdo to nebral, dneska mi volali ze meli neprijaty hovo. Jeste nic nevedi, pak mi zavolaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
10.3.16 12:02

@Jamike Ahoj jeste nic nevedi, az budou vedet budou mi volat. To cekani je sileny. A kolik embryjek ti slo na PGS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.3.16 12:10

@Kikuška90 Tak určitě to byl ještě ovitrelle.Na hgc je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 12:10
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Tak určitě to byl ještě ovitrelle.Na hgc je ještě brzy.

No vypadáš to spíš, že ne… testnu zase v sobotu, ale ze všech možných diskuzí vyplývá, že by to injekce už být neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.3.16 12:13

@Kikuška90 DNeska jsi 3 den po ketu. Embrya se uhnizdnuji 1 až 2 dny. Takže včera se třeba uhnizdnily, ale na hcg je podle mě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.3.16 12:14

@adrusenkaaa No doufám v lepší výsledek, proto jsme mimo ICSI zvolili i PICSI a MACS, ale to jsem už myslím psala… ;-) :hug: Ano, mám jedno pětidenní embryo, ani nevím jestli blastocystu nebo tak… Vzali mi z něj vzorek a obojí zamrazili. Pak se udělá PGD vyšetření všem najednou. Ještě čekám na výsledky DNA, homocysteinu a na buněčnou imunitu mi brali krev včera… Tak už víc asi dělat nemůžu, jen čekat jak to všechno dopadne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 12:18
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 DNeska jsi 3 den po ketu. Embrya se uhnizdnuji 1 až 2 dny. Takže včera se třeba uhnizdnily, ale na hcg je podle mě brzy.

Uvidíme v sobotu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.