Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
@Kikuška90 a sílí? Doufám že už to klapne!!!
Né, ve čtvrtek jsem testovala MAXem a tam je duch rozhodně silnější. Včera plasťákem z Repromedy na něm je prakticky čárka a dneska Pepinem a tam je pididušík - to je to prokletí testovat různými testy
Musím teď vydržet a koupit MAXe, ale mám strach ![]()
@pajinkapajinka @kratjana Díky holky
No mám strach aby to neblyo biochemko. Vždycky mám 5 dní pocit, že se něco děje a pak to přestane
![]()
@Kikuška90 Verim,ze mas strach.Jsou to hrozne nervy! Drzim ti moc palce. A co kdyby jsi si zkusila zmerit rano bazalni teplotu? Vim, ze to utrogestan muze ovlivnit, ale jen tak pro zajimavost? Ja doma nemam zadny teplomer, jinak bych to zkusila.
@adrusenkaaa Já to nikdy nedělala, tak si myslím, že to bude k ničemu.
No dneska jsem teprve 5.den .. tak si ještě říkám, že snad mám čas na //
@T.martasek marti teď jsem četla v jiné skupince že prý by měli od příštího roku posouvat věk u ivf na 44 a dokonce bude prý 5ivf pokusu ![]()
Ahojte holky včera jsem vysadila utrogestan přijde mi zbytečné trápit tělo a zvyšit si dávku tak jak to psal doktor z heliosu Mudr. Texl. A ráno jsem dostala měsíčky a test bohužel negativní. Život jde dál. Budu se chystat na svůj první ket. Mám dotaz zkoušela jste některá ket podle datumu Mudr. Jonáše? Nebo podle jiného astrologa??
@adrusenkaaa Adri, to mě strašně moc mrzí, připadalo mi, že to musí vyjít, když jsi byla tak pěkně připravená…
Tak třeba KET bude u tebe úspěšnější, někdo to a tak má… Kdy do toho půjdeš, hned?
A uvidíš, ono se to zlomí a vyjde to… ![]()
@kratjana Ahoj Jani, jo? O tom vůbec nic nevím, ale i přesto si myslím, že jsem už stará, už tak se bojím, že to bude záhul, 40 na krku není žádné terno… A úplně na sílu to taky nechci, buď to vyjde nebo ne… ![]()
@T.martasek Taky jsem si myslela, ze jsem byla dobre pripravena.Ani zadny stres, transfer de mi libil, ze vseho dobry pocit, optimismus. O to to vic boli na dusi! Jestli budu mit vsechno v poradku urcite pujdu hned na ket. Myslis, ze to tak vychazi, ze po nevydarenem Et muzu jit na ket?
@adrusenkaaa No právě, ono je někdy lepší si od toho moc neslibovat, potom není člověk tolik zklamaný…
Já úplně nevím, jak to probíhá, ale myslím si, že když máš MS, tak můžou hned zavádět KET. Nebo musí se pak dělat ještě nějaká kontrola? Nemám dost zkušeností…
U mě při ket jen od prvního dne náplasti estrapatch.. 10-12 den kontrola sliznice… mám pocit pět dní před ket zavádět utroš. Utroš se prý zavádí podle toho kolika denní embryjko se vkládá.. 5 - ti denní blastocysta.. pět dní pře ket utrogestan. Ale já nemám menses ani ovulku, takže tak jsem byla připravovaná já… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.