1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
12.3.16 17:23

@adrusenkaaa @Kikuška90 Pořád držím… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.3.16 17:49

@Kikuška90 a sílí? Doufám že už to klapne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.3.16 17:50
@kratjana píše:
@Kikuška90 a sílí? Doufám že už to klapne!!!

Né, ve čtvrtek jsem testovala MAXem a tam je duch rozhodně silnější. Včera plasťákem z Repromedy na něm je prakticky čárka a dneska Pepinem a tam je pididušík - to je to prokletí testovat různými testy :mrgreen: :mrgreen: Musím teď vydržet a koupit MAXe, ale mám strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.16 18:27

@Kikuška90 drzim palceee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.3.16 18:28

@Kikuška90 prakticky čárka zní dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.3.16 18:36

@pajinkapajinka @kratjana Díky holky :hug: :hug: No mám strach aby to neblyo biochemko. Vždycky mám 5 dní pocit, že se něco děje a pak to přestane :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.3.16 19:00

@Kikuška90 Verim,ze mas strach.Jsou to hrozne nervy! Drzim ti moc palce. A co kdyby jsi si zkusila zmerit rano bazalni teplotu? Vim, ze to utrogestan muze ovlivnit, ale jen tak pro zajimavost? Ja doma nemam zadny teplomer, jinak bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.3.16 19:05

@adrusenkaaa Já to nikdy nedělala, tak si myslím, že to bude k ničemu. :) No dneska jsem teprve 5.den .. tak si ještě říkám, že snad mám čas na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.16 07:54

@T.martasek marti teď jsem četla v jiné skupince že prý by měli od příštího roku posouvat věk u ivf na 44 a dokonce bude prý 5ivf pokusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.3.16 12:17

Ahojte holky včera jsem vysadila utrogestan přijde mi zbytečné trápit tělo a zvyšit si dávku tak jak to psal doktor z heliosu Mudr. Texl. A ráno jsem dostala měsíčky a test bohužel negativní. Život jde dál. Budu se chystat na svůj první ket. Mám dotaz zkoušela jste některá ket podle datumu Mudr. Jonáše? Nebo podle jiného astrologa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.3.16 12:46

@adrusenkaaa Adri, to mě strašně moc mrzí, připadalo mi, že to musí vyjít, když jsi byla tak pěkně připravená… :? Tak třeba KET bude u tebe úspěšnější, někdo to a tak má… Kdy do toho půjdeš, hned? :hug: :hug: A uvidíš, ono se to zlomí a vyjde to… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.3.16 12:49

@kratjana Ahoj Jani, jo? O tom vůbec nic nevím, ale i přesto si myslím, že jsem už stará, už tak se bojím, že to bude záhul, 40 na krku není žádné terno… A úplně na sílu to taky nechci, buď to vyjde nebo ne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.3.16 12:56

@T.martasek Taky jsem si myslela, ze jsem byla dobre pripravena.Ani zadny stres, transfer de mi libil, ze vseho dobry pocit, optimismus. O to to vic boli na dusi! Jestli budu mit vsechno v poradku urcite pujdu hned na ket. Myslis, ze to tak vychazi, ze po nevydarenem Et muzu jit na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.3.16 13:11

@adrusenkaaa No právě, ono je někdy lepší si od toho moc neslibovat, potom není člověk tolik zklamaný… :? Já úplně nevím, jak to probíhá, ale myslím si, že když máš MS, tak můžou hned zavádět KET. Nebo musí se pak dělat ještě nějaká kontrola? Nemám dost zkušeností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.16 13:17

U mě při ket jen od prvního dne náplasti estrapatch.. 10-12 den kontrola sliznice… mám pocit pět dní před ket zavádět utroš. Utroš se prý zavádí podle toho kolika denní embryjko se vkládá.. 5 - ti denní blastocysta.. pět dní pře ket utrogestan. Ale já nemám menses ani ovulku, takže tak jsem byla připravovaná já… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.