Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa jasný že můžeš jít hned další cyklus. Máš ovulaci? Jestli jo tak to máš bez hormonů. Kolem 12.dc kontrola. Tam yi řekne kolik má sliznice. Nejlíp 8cm a aby měla tripleline. 3linky.tj známka kvality. Jestli budeš mít těch 8mm tak ti řeknou že máš začít brát uttogestan, to bude 5dnů před transferem.
Hele Adri rozhodně neztracej optimismus. Já jsem taková že prostě ziju v yom že určitě nebudu nikdy těhotná. A to je špatný. Psychika je určitě důležitá. Samozdrejme to nic nezaručí ale aspoň tak tomu trochu pomůžeš.
Tobě zavadeli 6denni embryo vid? Někde jsem četla že když se embrya dokultivuji až do 6.dne že je lepší zavadet v ketu a to 5.den od ovu. Jakoby o den dřív. Nevím co na tom je pravdy.
Hromadova mi nabízela taky nějakou kapacku. Má to něco společného s imunitou a a je to jedna z možností jak tomu trocho pomocí.
@kratjana A kolik ta kapacka stoji? Ovulaci myvam, ale visjak jsem po stimulaci tak nevim, zda telo bude v pohode. Oplodnovali to v patek a ve st mrazili takze maji embrya 5 dni.
Optimismus? Zrovna pred chvili ne. Zfovna dneska jsem na sracky, pritel sel opravovat neco na aute pred barakem a potkal zname. Budou se brat.Rekl mi to a zniceho nic za par sekund se mi zacalo chtit brecet. Okamzite jsem chtela zavrit okno at me nevidi jsme se jeste pretahovali. Prisel domu a rika mi co to melo znamenat…hadka mezi nami. Jesre vcerala me chvalil jak to statecne nesu, vsechno pekne…Oroc se vzdycky musim dozvedet nsco kdyz jsem na sraky.Ty hormony mi davaji teda zabrat.Ode dneska uz nic neuzivam tak doufam, ze si telo odpocine.
@adrusenkaaa přesně si nepamatuji kolik to stojí. Myslím kolrlrm 1000 ale nevím kolikrát je třeba yo podstoupit.
Já tě chapu jak ti je. Já se divím že yo teď nesu v poho.. Chlapi tohle nepochopí. ale Adri říkám ti, máš spoustu mrazacku tak není na miste být tak moc nervozni. Pokud bys nemrla na transfery tak yo chápu. Ale pořád je naděje. A řekla bych že ji máš větší jak já!
@kratjana S tou kultivací do 5. dne - to jsi četla na diskuzi u Heliosu. Neber kočko všechno co napíše Texl za svaté… v některých věcech se tam i plete.
@kratjana píše:
@Kikuška90 tak co testik?
Netestovala jsem, nemám čím
Dneska přepadnu MAXe a budu testovat 8.,10.,12. a 14. den ![]()
Holky volala jsem doktorovi a řekla situace. Takže ve středu musím jít na krev a odpoledne na ulz.
A rovnou se domluvím i na ket. Vám také dělali utz po nevydařeném ivf?
@Kikuška90 TAk budu držet moccc pěstí aby zítra tam byl duch nebo dalnice rovnou.Ze srdce ti to přeji. ![]()
@adrusenkaaa Nééé UTZ Ti dělat nebudou (pokud jdeš teda do Repromedy), to oni tomu tak jen říkají, ale dělají ho jen v případě, že krev je pozitivní. Spíš je to konzultace aneb Co dál ![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 TAk budu držet moccc pěstí aby zítra tam byl duch nebo dalnice rovnou.Ze srdce ti to přeji.
Děkuji moooc
![]()
@Kikuška90 Nejdu do repromedy, jdu ke svému doktorovi, který s nimi spolupracuje. Si myslím, že se budu chtít podívat, zda mám všecno v pořádku. Uvidíme no.4DC bude určitě brzo aby viděl nějaký folikul že?
@adrusenkaaa Jo takhle, no 4 DC je brzy na cokoli, nehledě na to, že je to opravdu dost brzy po MS
![]()
@Kikuška90 No uvídíme, ale moc nechci ulz je to takové neosobní. Asi to odmítnu.
Tak zítra v osm na odběr, jsem zvědavá, kolik bude vajíček, ale po minulém odběru a páteční kontrole jsem skeptická… Držte mi palce, mám z toho strach…
Jinak ve středu jedu do těch lázní a mám asi angínu, v krku jako bych měla střepy, jsem hotová, co může, tak se sere, ach jo… ![]()
@T.martasek Budu držet palečky aby bylo co nejvíce vajíček. Dobře to dopadne. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.