1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
15.3.16 12:10

@irci2 3 tisice? trosku prehnane! A samozrejms plus 7500 za ket? Holky ja bechci nic rikat, ale ja uz na pgs neverim! Uspesnost po pgs na otehotneni 70%?to tezko! Holky na jinych forech to nemaji a otehotni tak co treti zena! Vim, ze jsi zklamana ja byla taky! Je to beh na dlouhou trat! Mate jeste mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 12:13

@T.martasek super vysledek! :palec: Jo me taky volali sice ne na druhy den, jelikoz byla sobota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 12:13

@adrusenkaaa Kočko, nevěř všemu co Texl napíše… on vážně není svatý :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 12:16

@Kikuška90 To se psalo na vice strankach, ze embrya po pgs maji sanci na otehitneni 70%.Blba otazka, myslis ze to nuze byt klinikou ze nemame pozitivni testy? Nebo to je nahoda? Ja si myslim, ze to delaji dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 12:16

@Kikuška90 Ale třeba to vyjde… A pokud ne, tak si nech udělat vsechna vyšetření co jsou možná, taky bych radši počkala, než bych se pouštěla do dalšího pokusu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 12:18

@adrusenkaaa Moc děkuji, doufám v lepší výsledek… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 12:21

@adrusenkaaa To já právě nevím čím to může být :nevim: Nevěřím, že dělají něco špatně, když se podíváš na ostatní CARy tak ty přípravy na KET jsou téměř totožné. Třeba to, že Repromeda nepoužívá UTZ při transferu mi přijde v pohodě, protože každý Dr. moc dobře ví kam to embryo přijde a v podstatě nemá ani jinou možnost. Že to třeba v Heliosu pouštějí lidem mi spíš přijde jen jako divadlo :nevim: Navíc ty transfery dělá více Dr. :nevim:
Opravdu nevím čím to může být, buď máme my, kterým se nedaří pořád dokola, nějaký vážnější problém, který se základními vyšetřeními neodhalí nebo prostě jen musíme čekat a zkoušet to dál a dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 12:22

@adrusenkaaa @Kikuška90 Já si myslím, že je náhoda, že se nedaří a víte co, já chci počkat až bude hezky, pokud budeme mít co zavádět, tak ať už je pěkné počasí a nelíají žádné viry a bakterie, možná je to blbost, ale já obě své děti počala, když bylo hezky… :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 12:24
@T.martasek píše:
@adrusenkaaa @Kikuška90 Já si myslím, že je náhoda, že se nedaří a víte co, já chci počkat až bude hezky, pokud budeme mít co zavádět, tak ať už je pěkné počasí a nelíají žádné viry a bakterie, možná je to blbost, ale já obě své děti počala, když bylo hezky… :hug: :srdce:

To je to jediné co jsme ještě nezkoušeli, měli jsme transfery září, prosince, leden a březen.. taky mě napadlo, že jestli do toho ještě půjdeme tak tentokrát v létě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
15.3.16 13:23

@Kikuška90 My měli transfery říjen, duben, květen a srpen. A úspěšný byl napůl ten říjnový po dovolené v Řecku a na 100% až ten v srpnu. Že by tím sluníčkem? Je pravda, že před posledním transferem jsem zobala vitamín D. Jestli to mělo nějaký vliv, neumím říct, ale povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 13:30

@missy-m Jooo možná to bude tím sluníčkem :) Ikdyž v tom září bylo ještě dost teplo :nevim:.. Ale teĎ mi právě píše slečna v jiné diskuzi, že brala před KETem vit. D právě :)
No plánovala jsem si, že když to teď nevyjde, tak bych šla v červnu - takže bysme šli měsíce 03,06,09 a 12 :mrgreen: Ale teď si nějak nejsem jistá, jestli už tak brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.16 14:15

Byla jsem na záchodě a mám na slip. vložce krev. Červenou a jasnou. Když mi prcka zaváděli měla jsem na vaječníku cystu asi 3 cm. V neděli mě dost pálivě bolelo břicho na tom místě kde se vaječník nachází. A včera večer taky. Tak nevím co se tam stalo. Takovou zvláštní bolest neznám. Takže negativní test a krvácení, no jestli jsem věřila, že se ještě stane zázrak, tak teď už nedoufám. :,(. Jestli se to do zítřka rozkrvácí budu volat co mám dělat. Brát dál léky nebo je vysadit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 17:10

@Kikuška90 A jak dlouho brala ten vitamin D? Mamka mi dneska psala, že zítra přijde ten čaj baby radlické, takže od zítra ho začínám pít, a ode dneška 1 dcl vína. A budu ho pít asi každý den. Já mám pocit, že už to začínám hůř snášet. Lidi kolem se berou, mají děti…já jsem pořád jako na ocet bez dětí. DNeska byl u mě kamaradka s 6 měsícční holčičkou, měla jsem si pořád u sebe, je to tak svkvělé tan malý človíček a ještě kdyby to bylo moje…To blaho v duši. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 17:11

@irci2 Já jsem jednou měla cystu a ta sama odešla týden před měsíčkama. Věřím, že to z tebe odešlo. :hug: Můžu se zeptat kolik pokusů máš za sebou a jaký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 17:13

Holky však tedka začíná jaro. Podle čínského horoskopou začalo už v unoru. Podle mě to je všechno o štěstí, je jedno, zda máš ebrya po pgs nebo ne.Je to štěstí a osud! Co takhle naplanovat ket podle Jonáše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.