Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irci2 3 tisice? trosku prehnane! A samozrejms plus 7500 za ket? Holky ja bechci nic rikat, ale ja uz na pgs neverim! Uspesnost po pgs na otehotneni 70%?to tezko! Holky na jinych forech to nemaji a otehotni tak co treti zena! Vim, ze jsi zklamana ja byla taky! Je to beh na dlouhou trat! Mate jeste mrazacky?
@T.martasek super vysledek!
Jo me taky volali sice ne na druhy den, jelikoz byla sobota!
@adrusenkaaa Kočko, nevěř všemu co Texl napíše… on vážně není svatý
![]()
@Kikuška90 To se psalo na vice strankach, ze embrya po pgs maji sanci na otehitneni 70%.Blba otazka, myslis ze to nuze byt klinikou ze nemame pozitivni testy? Nebo to je nahoda? Ja si myslim, ze to delaji dobre…
@Kikuška90 Ale třeba to vyjde… A pokud ne, tak si nech udělat vsechna vyšetření co jsou možná, taky bych radši počkala, než bych se pouštěla do dalšího pokusu… ![]()
@adrusenkaaa To já právě nevím čím to může být
Nevěřím, že dělají něco špatně, když se podíváš na ostatní CARy tak ty přípravy na KET jsou téměř totožné. Třeba to, že Repromeda nepoužívá UTZ při transferu mi přijde v pohodě, protože každý Dr. moc dobře ví kam to embryo přijde a v podstatě nemá ani jinou možnost. Že to třeba v Heliosu pouštějí lidem mi spíš přijde jen jako divadlo
Navíc ty transfery dělá více Dr. ![]()
Opravdu nevím čím to může být, buď máme my, kterým se nedaří pořád dokola, nějaký vážnější problém, který se základními vyšetřeními neodhalí nebo prostě jen musíme čekat a zkoušet to dál a dál..
@adrusenkaaa @Kikuška90 Já si myslím, že je náhoda, že se nedaří a víte co, já chci počkat až bude hezky, pokud budeme mít co zavádět, tak ať už je pěkné počasí a nelíají žádné viry a bakterie, možná je to blbost, ale já obě své děti počala, když bylo hezky…
![]()
@T.martasek píše:
@adrusenkaaa @Kikuška90 Já si myslím, že je náhoda, že se nedaří a víte co, já chci počkat až bude hezky, pokud budeme mít co zavádět, tak ať už je pěkné počasí a nelíají žádné viry a bakterie, možná je to blbost, ale já obě své děti počala, když bylo hezky…![]()
To je to jediné co jsme ještě nezkoušeli, měli jsme transfery září, prosince, leden a březen.. taky mě napadlo, že jestli do toho ještě půjdeme tak tentokrát v létě. ![]()
@Kikuška90 My měli transfery říjen, duben, květen a srpen. A úspěšný byl napůl ten říjnový po dovolené v Řecku a na 100% až ten v srpnu. Že by tím sluníčkem? Je pravda, že před posledním transferem jsem zobala vitamín D. Jestli to mělo nějaký vliv, neumím říct, ale povedlo se.
@missy-m Jooo možná to bude tím sluníčkem
Ikdyž v tom září bylo ještě dost teplo
.. Ale teĎ mi právě píše slečna v jiné diskuzi, že brala před KETem vit. D právě ![]()
No plánovala jsem si, že když to teď nevyjde, tak bych šla v červnu - takže bysme šli měsíce 03,06,09 a 12
Ale teď si nějak nejsem jistá, jestli už tak brzy ![]()
Byla jsem na záchodě a mám na slip. vložce krev. Červenou a jasnou. Když mi prcka zaváděli měla jsem na vaječníku cystu asi 3 cm. V neděli mě dost pálivě bolelo břicho na tom místě kde se vaječník nachází. A včera večer taky. Tak nevím co se tam stalo. Takovou zvláštní bolest neznám. Takže negativní test a krvácení, no jestli jsem věřila, že se ještě stane zázrak, tak teď už nedoufám.
. Jestli se to do zítřka rozkrvácí budu volat co mám dělat. Brát dál léky nebo je vysadit. ![]()
@Kikuška90 A jak dlouho brala ten vitamin D? Mamka mi dneska psala, že zítra přijde ten čaj baby radlické, takže od zítra ho začínám pít, a ode dneška 1 dcl vína. A budu ho pít asi každý den. Já mám pocit, že už to začínám hůř snášet. Lidi kolem se berou, mají děti…já jsem pořád jako na ocet bez dětí. DNeska byl u mě kamaradka s 6 měsícční holčičkou, měla jsem si pořád u sebe, je to tak svkvělé tan malý človíček a ještě kdyby to bylo moje…To blaho v duši. ![]()
@irci2 Já jsem jednou měla cystu a ta sama odešla týden před měsíčkama. Věřím, že to z tebe odešlo.
Můžu se zeptat kolik pokusů máš za sebou a jaký máte problém?
Holky však tedka začíná jaro. Podle čínského horoskopou začalo už v unoru. Podle mě to je všechno o štěstí, je jedno, zda máš ebrya po pgs nebo ne.Je to štěstí a osud! Co takhle naplanovat ket podle Jonáše?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.