1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
15.3.16 17:37

ISMT slyšely jste o tom? šanci na úspěšné uhnízdění embrya lze zvýšit přenesením malého množství speciálního implantaci podporujícího media (ISMT) do dělohy ještě před vlastním embryotransferem. V naší roční studii bylo otěhotnění ve skupině žen po užití ISMT o 23% vyšší než ve srovnatelné skupině pacientek bez ISMT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 19:05

@adrusenkaaa To je zrovna takové, jako ta procenta s PGD a PGS, když nevěříš tomu, oč by toto mělo být lepší? :think: Adri, to je těžký, někomu může pomoct to, někomu něco jiného a někomu nepomůže nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 19:07

Hrozně mě bolí břicho… Oproti minule, to jsem si nemusela brát ani prášek… Teď to bez něho nedám, sotva se ploužím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.3.16 19:08

Holky je mi líto že to žádné nevyšlo ;( já to nechápu. Adi byvhom se jich měla zeptat na přesně ptocenta úspěšných transferu u nich. Když bych se zeptala osobně tak snad se nebudou cukat.

@Kikuška90 Kiki já jsem si o to vyšetření řekla sama. Kdy plánujete další ket? Já si říkám. ze vbkvetnu už bude pěkně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.16 19:15

@adrusenkaaa byl to náš první pokus. Problém je u mne. Mám nízké amh 0,49. Nízkou zásobu vajíček. Tím i nízká kvalita. Proto jsem asi čtyřikrát potratila. Stimulovala jsem gonalem 400j a ten jsme museli zvýšit na 500j aby vůbec něco bylo. To nás stálo hromadu peněz. A jen jeden pokus. Určitě se miminka dočkáme. Jen si na to musíme počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 19:54

@kratjana No teď mi jedna slečna od nás ze skupinky poradila, že jí dělali hysteroskopii + průchodnost vejcovodů (to se dělá při laparce) dohromady ambulantně, tak se zeptám Kafky jestli mi u toho taky zjistí průchodnost, pokud ne, tak se objednám tam kde byla ona. Nechci kvůli laparce ležet 3 dny v nemocnici. Já spoléhám na to.. neprůchodnost snižuje šanci na uchycení embrya. Takže až po tomhle se budeme rozmýšlet kdy další KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 19:56
@adrusenkaaa píše:
Holky však tedka začíná jaro. Podle čínského horoskopou začalo už v unoru. Podle mě to je všechno o štěstí, je jedno, zda máš ebrya po pgs nebo ne.Je to štěstí a osud! Co takhle naplanovat ket podle Jonáše?

Já si myslím, že to jedno není. Vem si, že skoro každému nějaké embrya odpadnou při tom PGS/PGD - to není „test“ uchycení, tyhle testy zjišťují, jestli je embryo geneticky v pořádku - to znamená, že po PGS/PGD je minimum SP nebo ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.3.16 20:10
@Kikuška90 píše:
@kratjana No teď mi jedna slečna od nás ze skupinky poradila, že jí dělali hysteroskopii + průchodnost vejcovodů (to se dělá při laparce) dohromady ambulantně, tak se zeptám Kafky jestli mi u toho taky zjistí průchodnost, pokud ne, tak se objednám tam kde byla ona. Nechci kvůli laparce ležet 3 dny v nemocnici. Já spoléhám na to.. neprůchodnost snižuje šanci na uchycení embrya. Takže až po tomhle se budeme rozmýšlet kdy další KET.

Ona mi hromafova říkala o yim že laparka a hysteroskopie se dá udělat dohromady ale já se bojím tě laparky. To se jde prý přes pupik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 20:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.3.16 20:14

Nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 21:35

@kratjana Já jdu určitě do toho. Pokud se tam najde nějaký problém tak se to potom řeší podle toho problému právě buď laparo nebo hystero. Ale na průchodnost a zkontrolování dělohy to stačí. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 21:38
@irci2 píše:
Byla jsem na záchodě a mám na slip. vložce krev. Červenou a jasnou. Když mi prcka zaváděli měla jsem na vaječníku cystu asi 3 cm. V neděli mě dost pálivě bolelo břicho na tom místě kde se vaječník nachází. A včera večer taky. Tak nevím co se tam stalo. Takovou zvláštní bolest neznám. Takže negativní test a krvácení, no jestli jsem věřila, že se ještě stane zázrak, tak teď už nedoufám. :,(. Jestli se to do zítřka rozkrvácí budu volat co mám dělat. Brát dál léky nebo je vysadit. :nevim:

To mě moc mrzí, uvidíš ještě zítra :hug: :hug:

Mě Utrouš asi dost brzdí MS, to, že to přes něj nedostanu vím, ale tentokrát je to docela brutus. Bolí mě už druhej den dost břicho :zed: :zed: Počkám ještě do soboty, ať mám fakt jistotu jistou a vysadím nebo prasknu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 21:39

@Kikuška90 @kratjana Ta laparo nic není, mně pustili ten den domů, udělali mi tedy dvě dírky do břicha, jednu nad pupíkem a druhou nad levou kyčlí, přes pupek mi to nedělali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 21:41
@T.martasek píše:
@Kikuška90 @kratjana Ta laparo nic není, mně pustili ten den domů, udělali mi tedy dvě dírky do břicha, jednu nad pupíkem a druhou nad levou kyčlí, přes pupek mi to nedělali…

Woow a kde jsi byla?? Všude čtu, že byly holky den před zákrokem, druhý den byla laparo a třetí den šli domů. No já půjdu na to, co jsem posílala @kratjana… to je takové 2v1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 21:42
@T.martasek píše:
Hrozně mě bolí břicho… Oproti minule, to jsem si nemusela brát ani prášek… Teď to bez něho nedám, sotva se ploužím… :roll:

Jen si ho klidně dej, já to na podruhé nevydržela a řekla si o kapačku na bolest :oops: Jak jsem probrala z narkózy tak jsem myslela, že mi pravý vaječník vyskočí z břicha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.