1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
10.3.16 12:22

@Kikuška90 Budu držet palečky aby tam byly krásné dvě čárečky. :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 12:24
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Budu držet palečky aby tam byly krásné dvě čárečky. :hug: :srdce: :srdce:

Tobě taky kočko :kytka: Tak zítra?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.3.16 12:31

@adrusenkaaa @Kikuška90 Holky, vy jste hrozný s tím testováním, až budu po transferu, tak se nebudu stresovat tak brzy, ale já vůbec hodně vydržím, tak to je asi ta moje povaha… ;) Ale samo, že držím palce jak divá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 12:33
@T.martasek píše:
@adrusenkaaa @Kikuška90 Holky, vy jste hrozný s tím testováním, až budu po transferu, tak se nebudu stresovat tak brzy, ale já vůbec hodně vydržím, tak to je asi ta moje povaha… ;) Ale samo, že držím palce jak divá :pankac:

Já už se nestresuju :pankac: Mě to dneska ohromně pomohlo :) Ale Tobě patří velký obdiv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.3.16 12:36

@Kikuška90 Aha, tak já bych se netestovala jen proto, že by mi to nedělalo dobře… Kazdá to máme jinak, že jo…? A když ti to pomohlo, tak je to super, moc moc ti to přeju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.3.16 12:36

@Kikuška90 Aha, tak já bych se netestovala jen proto, že by mi to nedělalo dobře… Kazdá to máme jinak, že jo…? A když ti to pomohlo, tak je to super, moc moc ti to přeju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.3.16 16:04

@T.martasek ahoj… Ta holčina právě chodí do repromedy.
@adrusenkaaa Adri zavadeli nám to i to. Ale teď jsem si yo nenechala říct a už nenechám. Kdyby náhodou to vyšlo tak ať mám aspoň nějaké překvápko ;)

@Kikuška90 ukaž test ;) jinak já si myslím to co adrianka. Taky jsem chtěla napsat že bych testla až po 5.dni. :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.3.16 18:39

@Katjus
Celkem 6. A kolik tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
10.3.16 19:24

@Jamike me jenom dve, tak doufam ze jsou prdolky v poradku <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 06:48

Ahojte holky dneska jsem 9 den po Et. Udelala jsem si test a mam bohuzel jednu carku.Jsem tak zklamana ze zivota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 06:50

@adrusenkaaa Jéééjda a já tady na Tebe myslím :hug: :hug: :hug: Ještě to nevzdávej, pořád je čas :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 06:53

@Kikuška90 nebudu si davat nadeji, nejsem naivni! Zacinam mit depku…nejhorsi je ted to vsem rikat. Chvili potrva nez mi bude dobre! Repro ma setrne zamrazovani. Takze nemusim se bat, zeby se embryo rozpadlo pri rozmrazovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 07:00

@adrusenkaaa Toho bych se nebála, blastocysty se prakticky nerozpadají při rozmrazení. :hug:… Co se to děje holky?? Napřed @marenkaF pak @kratjana a ted Ty :( Mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 07:01

@Kikuška90 Chapes a to jsem byla optimisticka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 07:05
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Chapes a to jsem byla optimisticka!!

Nechápu to :(.. Není to fééér už :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.