1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
11.3.16 08:58
@kratjana píše:
No hlavně abys pak nepladila zbytečně s 25tkama :P

To beztak budu :mrgreen: Zítra budu 5. den, tak si říkám, že si pořád můžu říkat, že je ještě čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 09:00

Taky jsme se bavily s hromadovou jestli nemam ovu později. V té době jak jednorázově zakrvacim. Ale to by prý taky nebylo dobře. Uvu by měla být v prostred cyklu. Ne týden před menses. Tak zkusím dělat testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 09:01
@Kikuška90 píše:
To beztak budu :mrgreen: Zítra budu 5. den, tak si říkám, že si pořád můžu říkat, že je ještě čas :lol:

No povkej zítra už je sobota…tak to je zbytečný 25.ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 09:01

@kratjana No já jsem někde četla, že když člověk cca týden před MS zakrvácí, tak to může být spojené s anovulací právě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 09:02
@kratjana píše:
No povkej zítra už je sobota…tak to je zbytečný 25.ne?

Zkusit to můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 09:15

@kratjana Ne ja si uz plane nadeje nedelam. Testnu jeste 14 den ale jen abych si byla jista.Boli me duse, strasny pocit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 09:16

@T.martasek Strasny to pocit! Nanucky moje jeste ze je mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 09:17

@pajinkapajinka Ale to jsi nejspis mela ket ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 11:10

Holky tak hysteroskopie bude 24.3.. Budu v krátké narkoze. Takže Kikusko tam budu muset ležet. Nejlepší je že těm den mám dvanactku a je před velikonocema. Zase to holkám komplikuji. A vedoucí co měla být má směně má ten den školení. Takže někdo musí jít za mě. To budou nadšené ;( je mi jich fakt líto i když je moc v oblibě nemám :D nemají to se mnou lehký :( od nového roku ksem byla v praví asi 5týdnu :D
No a mám si vzít dlouhý triko či noční košili ale ani jedno nemám. Je blbá sukně když tam budu ležet?
A ta co mě objednavala byla nepříjemná :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 11:12

@kratjana No ležet jasně, ale budeš tam muset být přes noc nebo ne?? O to mi jde :)… Jinak to triko nebo košili bych si být Tebou koupila - je to praktický :palec: A kolikátý DC tam tedy jdeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.3.16 11:22

@adrusenkaaa To mě mrzí :,( ale jeste nezoufej je brzo, muze se tam jeste neco objevit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.16 11:22

@adrusenkaaa jj ket, ale taky se z toho vyklubaly dvojčata. Opravdu nezoufej. Ještě můžou vyjuknout //. Vím, že se mi to lehko říká a vím, že jsem ten osmej i devátej den taky byla na konci s psychikou, ale taky ne nadarmo doporučují testovat nejdřív – N E J D Ř Í V.. 10 tý den. Počkej ještě a vím, že Ti tu všichni drží palečky, tak to by v tom byl :cert: aby to nevyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 11:26
@Kikuška90 píše:
@kratjana No ležet jasně, ale budeš tam muset být přes noc nebo ne?? O to mi jde :)… Jinak to triko nebo košili bych si být Tebou koupila - je to praktický :palec: A kolikátý DC tam tedy jdeš??

Nebudu tam spát. Dva hodky a nazdar. Píše to i v poučení. To bude jak OPU. S tou noční košili to bude problém. Jsem líná zajet do města. Nevím kde buch to shamela. a obyc teicka mi nejsou zas velký protože jsem velká já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 11:27

@Katjus @pajinkapajinka Děkuji děvčátka, kéž by stál zázrak. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 11:28

@kratjana JAničko určitě si kup dlouhou košilku. Já si taky minulý rok kupovala. Určitě ji pak využiješ jak budeš v porodnici :mrgreen: A u toho vyšetření kam půjdeš co ti tam všechno zjisti? Průchodnost vejcovodu, dělohu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.