Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
@kratjana Teď si pročítám dizkusi u Texla a tam píše, že z vyšetřených embryí PGD/PGS se uchytí 70%… Jak to vidíš teď ty? Zůstáváš v Repromedě??
Já se bojím že to nude neobjektivní ldyz přejdu do Heliosu. Bojím se že se tak nebudou snažit. Ale jedná zmama co dělá geneticku v sanusu říkala že prevoz není problém že se to dělá. Spíš s tím teď nepočítám. Ty bys odešla? A kam bus šla
@kratjana Já fakt nevím, přemýšlím o hyster-cosi o které jsi tu psala. Jestli nám to ted nevyjde, tak se rozhodnu podle manžela. Pokud bude chtít jít hned do dalšího tak půjdeme, pokud né, tak prostě dáme pauzu a uvidíme
… Strašně moc tomuhle KETu věřím, takže pak budu možná strašně moc zklamaná…
@Kikuška90 Já jsem ten den po Et večer cítila bolesti jako při silné ovulaci a pak mi už nic nebylo. Akorát od včerejška se cítím jako na ms, ale co holky psala je to normální. Jedna psala, že měla šilené křece na ms a zadařilo se. A některé zase psaly, že neměly žádné příznaky. TAkže to, že ti nic není nevadi.
![]()
Ahoj holky, tak jsem před chvilku dojela z Brna… Jestli mě zmáhaly cesty autem, tak z autobusu jsem úplně k. o. pondělí, středa, pátek a a mezitím do práce a ještě dělám i víkend…
Tokareva mě moc nepotěsila, ptala jsem se, jestli se dá odhadnout počet vajíček, tak mi řekla, že o moc víc jich než v minulé stimulace nebude- to jich bylo 6. Ale je možný, když jsem nabuzená z minule, tak to bude lepší, asi mě chtěla povzbudit, tvářila jsem se dost zklamaně… Taky jsem doufala, že bude tento týden odběr a asi ne… Ach jo… ![]()
@Katjus píše:
Holky chtela jsem zeptat jestli si muzu zavolat jak dopadlo PGS, minulý týden byla biopsie v utery. Mam vyčkat nebo je muzu otravovatA mam volat asi primo na to cislo ze ktereho volaji jak to dopadlo že???
Ahoj, taky jsem ve stejné situaci jako Ty a přemýšlím, zda zavolat nebo ne.me řekli, ze se koordinatorka ozve za 14 dnů, ale ze to může být i dříve, tak nevím ![]()
@T.martasek bud rada, ze nebude.Aby vyly kvalitni vajicka melo by se stimulovat minimalne 9 dni!6 vajicek je taky skvely vysledek. Nejde o pocet, ake kvalitu. Takarevu mam rada. A ty vis neco o tom, zeby se Reepromeda mela stehovat?
@adrusenkaaa No tak víš jak, já měla všech šest kvalitních, ale oplodnily se čtyři a jen jedno přežilo PK, tak z toho mám trochu strach… Já jsem se na to stěhování zapomněla zeptat, ale jedu v pátek, tak to vysonduju…
Ale věřila bych tomu, Veselý mi to říkal už loni, že jednají o stěhování… Ale nějak se jim to komplikovalo, tak nevím, jak teď ![]()
@T.martasek já to o tom stěhování taky slyšela už před rokem
A fakt se stěhovat. Budou. Říkala mi to Hromadova! Někam fo bohnic jak jsou kampusty či co vysoký školy. Jak je fakultní nemocnice zkrátka.
Holky dnes jsem se setkala s Tercou. Taky sem psala. Začíná podstupovat ivf. Bude dělat tam kde já. Jen spadame každá pod jinou firmu. A bydlí pár om ode mne. Mám radost ![]()
@kratjana No, tak mně je celkem jedno, kde budou, hlavně ať máme embrya v pořádku, to asi není sranda, nějaké převážení… ![]()
No tak to je super, budeš mít poblíž spřízněnou duši…
A kam jde na IVF, taky do Repromedy?
Holky!! Za jak dlouho vyprchá asi ovitrelle (6500IU) z těla??
@Kikuška90 Dělala sis test???
Bohužel, já nevím, někde v diskusi jsem na to narazila, ale už si nepamatuju odpověď… ![]()
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Dělala sis test???Bohužel, já nevím, někde v diskusi jsem na to narazila, ale už si nepamatuju odpověď…
Já jsem četla, že je to cca 1000 jednotek za den… tak se ptám jestli to někdo zkoušel ![]()
@Kikuška90 No tak já jsem ještě IVF nepolíbená, tak vím kulový… ![]()
@T.martasek ahoj. Vcera jsem posilala ten utrogestan. Jsou tam dve krabicky a jedno plato, kde chybi dve globule. Ale nemusis se bat. Vsechny jsem kupovala v prosinci, takze doba expirace je v poho. Pisilala jsem to obyc, tak prosim jen pisni, ze to doslo ok ![]()
![]()
… at jsou k uzitku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.