1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
9.3.16 14:33

@Katjus ahoj ja mela vysledky ale za dva tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.3.16 16:55
@Kikuška90 píše:
@kratjana Teď si pročítám dizkusi u Texla a tam píše, že z vyšetřených embryí PGD/PGS se uchytí 70% :think:… Jak to vidíš teď ty? Zůstáváš v Repromedě??

Já se bojím že to nude neobjektivní ldyz přejdu do Heliosu. Bojím se že se tak nebudou snažit. Ale jedná zmama co dělá geneticku v sanusu říkala že prevoz není problém že se to dělá. Spíš s tím teď nepočítám. Ty bys odešla? A kam bus šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.3.16 17:07

@kratjana Já fakt nevím, přemýšlím o hyster-cosi o které jsi tu psala. Jestli nám to ted nevyjde, tak se rozhodnu podle manžela. Pokud bude chtít jít hned do dalšího tak půjdeme, pokud né, tak prostě dáme pauzu a uvidíme :nevim:… Strašně moc tomuhle KETu věřím, takže pak budu možná strašně moc zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.3.16 17:38

@Kikuška90 Já jsem ten den po Et večer cítila bolesti jako při silné ovulaci a pak mi už nic nebylo. Akorát od včerejška se cítím jako na ms, ale co holky psala je to normální. Jedna psala, že měla šilené křece na ms a zadařilo se. A některé zase psaly, že neměly žádné příznaky. TAkže to, že ti nic není nevadi. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.3.16 18:59

Ahoj holky, tak jsem před chvilku dojela z Brna… Jestli mě zmáhaly cesty autem, tak z autobusu jsem úplně k. o. pondělí, středa, pátek a a mezitím do práce a ještě dělám i víkend… :zed: Tokareva mě moc nepotěsila, ptala jsem se, jestli se dá odhadnout počet vajíček, tak mi řekla, že o moc víc jich než v minulé stimulace nebude- to jich bylo 6. Ale je možný, když jsem nabuzená z minule, tak to bude lepší, asi mě chtěla povzbudit, tvářila jsem se dost zklamaně… Taky jsem doufala, že bude tento týden odběr a asi ne… Ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.3.16 19:59
@Katjus píše:
Holky chtela jsem zeptat jestli si muzu zavolat jak dopadlo PGS, minulý týden byla biopsie v utery. Mam vyčkat nebo je muzu otravovat :) A mam volat asi primo na to cislo ze ktereho volaji jak to dopadlo že???

Ahoj, taky jsem ve stejné situaci jako Ty a přemýšlím, zda zavolat nebo ne.me řekli, ze se koordinatorka ozve za 14 dnů, ale ze to může být i dříve, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.3.16 21:01

@T.martasek bud rada, ze nebude.Aby vyly kvalitni vajicka melo by se stimulovat minimalne 9 dni!6 vajicek je taky skvely vysledek. Nejde o pocet, ake kvalitu. Takarevu mam rada. A ty vis neco o tom, zeby se Reepromeda mela stehovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.3.16 21:24

@adrusenkaaa No tak víš jak, já měla všech šest kvalitních, ale oplodnily se čtyři a jen jedno přežilo PK, tak z toho mám trochu strach… Já jsem se na to stěhování zapomněla zeptat, ale jedu v pátek, tak to vysonduju… :dance: Ale věřila bych tomu, Veselý mi to říkal už loni, že jednají o stěhování… Ale nějak se jim to komplikovalo, tak nevím, jak teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.3.16 22:50

@T.martasek já to o tom stěhování taky slyšela už před rokem
A fakt se stěhovat. Budou. Říkala mi to Hromadova! Někam fo bohnic jak jsou kampusty či co vysoký školy. Jak je fakultní nemocnice zkrátka.

Holky dnes jsem se setkala s Tercou. Taky sem psala. Začíná podstupovat ivf. Bude dělat tam kde já. Jen spadame každá pod jinou firmu. A bydlí pár om ode mne. Mám radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.3.16 08:04

@kratjana No, tak mně je celkem jedno, kde budou, hlavně ať máme embrya v pořádku, to asi není sranda, nějaké převážení… 8o

No tak to je super, budeš mít poblíž spřízněnou duši… :hug: A kam jde na IVF, taky do Repromedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 09:16

Holky!! Za jak dlouho vyprchá asi ovitrelle (6500IU) z těla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.3.16 09:20

@Kikuška90 Dělala sis test??? 8o Bohužel, já nevím, někde v diskusi jsem na to narazila, ale už si nepamatuju odpověď… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.16 09:22
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Dělala sis test??? 8o Bohužel, já nevím, někde v diskusi jsem na to narazila, ale už si nepamatuju odpověď… :think:

Já jsem četla, že je to cca 1000 jednotek za den… tak se ptám jestli to někdo zkoušel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.3.16 09:53

@Kikuška90 No tak já jsem ještě IVF nepolíbená, tak vím kulový… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 10:20

@T.martasek ahoj. Vcera jsem posilala ten utrogestan. Jsou tam dve krabicky a jedno plato, kde chybi dve globule. Ale nemusis se bat. Vsechny jsem kupovala v prosinci, takze doba expirace je v poho. Pisilala jsem to obyc, tak prosim jen pisni, ze to doslo ok :):):)… at jsou k uzitku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.