1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
2.3.16 12:09
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 jj četla jsem tvé příspěvky ohledně dvou embryek. No mi zaváděli jedno embryjko, které se rozdělilo - čekám jednovajky. A když to Hromadová zjistila tak se nadšení nekonalo :nevim:

Hromadová je na tohle možná ještě horší než Tokareva - ta mi v pondělí vyhrožovala, že jestli trvám na dvou, tak mi bude každý den volat dokud si to nerozmyslím 8o.. Chtěla jsem jí mít u transferu, ale ted si tajně doufám, že tam bude Kafka nebo Krajčo :mrgreen:
Ju ju, vím, že čekáš jednovaječný.. to si taky neodpustila, jestli si uvědomuju, že z toho můžou být čtyřčata - to už bych si šla asi podat sportku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:16

@Kikuška90 to ti neřeknu jestli horší nebo lepší. Já jsem k tomu přišla jak slepý k houslím takže se ani zlobit nemohla páč já za to nemůžu :-D :-D.. jen mi řekla, že se rozdělilo na dvě a že je to NEŽÁDOUCÍ a budeme čekat na potvr. srdíček, že ještě jedno může odejít.. nooo a holky drží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:18

@Kikuška90 JOOO, ale když jsem asi před deseti rokama byla třikrát na et na obilňáku tak mi vždycky zaváděli dvě embryjka a nikdo se nad tím nepozastavoval, nic neřešil nic mi k tomu neřekl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 12:20
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 to ti neřeknu jestli horší nebo lepší. Já jsem k tomu přišla jak slepý k houslím takže se ani zlobit nemohla páč já za to nemůžu :-D :-D.. jen mi řekla, že se rozdělilo na dvě a že je to NEŽÁDOUCÍ a budeme čekat na potvr. srdíček, že ještě jedno může odejít.. nooo a holky drží :-D

NEŽÁDOUCÍ 8o 8o To je teda výraz :roll: Chápu, že jednovaječný jsou nejrizikovější, ale to jak kdyby sis je rozdělila sama :mrgreen: :mrgreen:… Jo jo, v ostatních CARech se zavádí po dvou úplně normálně, nevím co tu tak řeší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:21

@T.martasek co nejdříve budu moc pošlu :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.3.16 12:21

@pajinkapajinka
super zprávy že se s holčičkama máte dobře…
jen tak dále mamko…uteče to jako voda a za chvilku budou na světě.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:23

@Kikuška90 jj přesně tak nežádoucí, jak kdybych si holky vytvořila sama :-D :-D.. noo já spíš četla, že se právě ustupuje od transferu dvou.. a právě proto se to dělá jak ti holky psaly že když máš po jednom máš ještě jeden pokus navíc. Ono je to fakt riziko a taky se hájí, že čím víc pokusů tak tím větší pravděpodobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:23

@oskárek59 juj moc moc děkuju a teda marně tu hledám foto tvého pokládku?? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 12:25

@pajinkapajinka Jo jo, to prý platí, že víc pokusů = větší pravděpodobnost. No my už jdeme do 4. transferu, tak to ještě zvýšíme těma dvouma a to by bylo, aby nebylo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:27

No kurňa.. pro mě byla čtverka šťastné číslo.. a taky budeme čtyři :-D :-D.. a kdy přesně jdeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 12:28
@pajinkapajinka píše:
No kurňa.. pro mě byla čtverka šťastné číslo.. a taky budeme čtyři :-D :-D.. a kdy přesně jdeš??

V pondělí :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 12:32

@Kikuška90 jujky budu držet pěsti a všechno co jde aby smůla blbá už byla prolomená.. :cert: a pořádně si zkus odpočinout před transferem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.3.16 12:38

@kratjana Já tenkrát taky necítila nic a ještě jsem po týdnu špinila, proto jsem si dělala test dřív, to vůbec nic neznamená, vydrž. Jméno je pořád v jednání, měli jsme vybrané, ale stejné dal před měsícem manželův bracha, tak jsme v pytli. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 12:42

@Netaneta Vy jste chtěli Jáchyma, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.3.16 12:43

@Kikuška90 Mezi Bohunicema a Milosrdných bratří. Prvně jsem byla jasně pro Milouše, protože jsem zvažovala ambulantní porod a tam jsou takoví nejvíc pro prirozenej porod, ale ta cukrovka s tím trochu zamavala, hrozí císař, vyvolání, žloutenka a všechno možný, tak teď zase vedou Bohunice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.