Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 jj četla jsem tvé příspěvky ohledně dvou embryek. No mi zaváděli jedno embryjko, které se rozdělilo - čekám jednovajky. A když to Hromadová zjistila tak se nadšení nekonalo
Hromadová je na tohle možná ještě horší než Tokareva - ta mi v pondělí vyhrožovala, že jestli trvám na dvou, tak mi bude každý den volat dokud si to nerozmyslím
.. Chtěla jsem jí mít u transferu, ale ted si tajně doufám, že tam bude Kafka nebo Krajčo ![]()
Ju ju, vím, že čekáš jednovaječný.. to si taky neodpustila, jestli si uvědomuju, že z toho můžou být čtyřčata - to už bych si šla asi podat sportku ![]()
@Kikuška90 to ti neřeknu jestli horší nebo lepší. Já jsem k tomu přišla jak slepý k houslím takže se ani zlobit nemohla páč já za to nemůžu
.. jen mi řekla, že se rozdělilo na dvě a že je to NEŽÁDOUCÍ a budeme čekat na potvr. srdíček, že ještě jedno může odejít.. nooo a holky drží ![]()
@Kikuška90 JOOO, ale když jsem asi před deseti rokama byla třikrát na et na obilňáku tak mi vždycky zaváděli dvě embryjka a nikdo se nad tím nepozastavoval, nic neřešil nic mi k tomu neřekl… ![]()
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 to ti neřeknu jestli horší nebo lepší. Já jsem k tomu přišla jak slepý k houslím takže se ani zlobit nemohla páč já za to nemůžu![]()
.. jen mi řekla, že se rozdělilo na dvě a že je to NEŽÁDOUCÍ a budeme čekat na potvr. srdíček, že ještě jedno může odejít.. nooo a holky drží
NEŽÁDOUCÍ
To je teda výraz
Chápu, že jednovaječný jsou nejrizikovější, ale to jak kdyby sis je rozdělila sama
… Jo jo, v ostatních CARech se zavádí po dvou úplně normálně, nevím co tu tak řeší ![]()
@pajinkapajinka
super zprávy že se s holčičkama máte dobře…
jen tak dále mamko…uteče to jako voda a za chvilku budou na světě.. ![]()
@Kikuška90 jj přesně tak nežádoucí, jak kdybych si holky vytvořila sama
.. noo já spíš četla, že se právě ustupuje od transferu dvou.. a právě proto se to dělá jak ti holky psaly že když máš po jednom máš ještě jeden pokus navíc. Ono je to fakt riziko a taky se hájí, že čím víc pokusů tak tím větší pravděpodobnost.
@oskárek59 juj moc moc děkuju a teda marně tu hledám foto tvého pokládku??
![]()
@pajinkapajinka Jo jo, to prý platí, že víc pokusů = větší pravděpodobnost. No my už jdeme do 4. transferu, tak to ještě zvýšíme těma dvouma a to by bylo, aby nebylo
![]()
No kurňa.. pro mě byla čtverka šťastné číslo.. a taky budeme čtyři
.. a kdy přesně jdeš??
@pajinkapajinka píše:
No kurňa.. pro mě byla čtverka šťastné číslo.. a taky budeme čtyři![]()
.. a kdy přesně jdeš??
V pondělí
![]()
@Kikuška90 jujky budu držet pěsti a všechno co jde aby smůla blbá už byla prolomená..
a pořádně si zkus odpočinout před transferem…
@kratjana Já tenkrát taky necítila nic a ještě jsem po týdnu špinila, proto jsem si dělala test dřív, to vůbec nic neznamená, vydrž. Jméno je pořád v jednání, měli jsme vybrané, ale stejné dal před měsícem manželův bracha, tak jsme v pytli. ![]()
@Kikuška90 Mezi Bohunicema a Milosrdných bratří. Prvně jsem byla jasně pro Milouše, protože jsem zvažovala ambulantní porod a tam jsou takoví nejvíc pro prirozenej porod, ale ta cukrovka s tím trochu zamavala, hrozí císař, vyvolání, žloutenka a všechno možný, tak teď zase vedou Bohunice.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.