1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
3.3.16 10:22

@Katjus O tom nepochybuji. Budou v pořádku. :hug: A řeknete si pohlavi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.3.16 10:33

@adrusenkaaa Ja jsem nechtela, ale manzel to bude chtit vedet, asi. Rikal že kdyby nam zustali obe a byl by to parecek tak proc by to za nas mel rozhodnout nekdo jiny :lol: Jeste uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 11:49

@Katjus a není to tak, že prvně transferují to z jejich pohledu nejlepší a postupně horší a horší kvalita embryjka??? Nějak tak jsem to slyšela. První na řadu by měli jít ty nej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.3.16 11:58
@pajinkapajinka píše:
@Katjus a není to tak, že prvně transferují to z jejich pohledu nejlepší a postupně horší a horší kvalita embryjka??? Nějak tak jsem to slyšela. První na řadu by měli jít ty nej..
Áno, přesně takhle to dělají. Ale taky transferují na přání :) Takže když budou chtít určité pohlaví, tak stačí říct.

Příspěvek upraven 03.03.16 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.3.16 11:58

@pajinkapajinka tal to říkali i nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.3.16 15:22

@pajinkapajinka @kratjana @Kikuška90 Na přání jo? No já bych se asi nerouhala :roll: a nechala to na osudu co mi tam ten člověk da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 15:32

@adrusenkaaa přesně tak. člověk spíš myslí na to, aby to vyšlo a né jestli to bude kluk nebo holka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.3.16 15:47
@adrusenkaaa píše:
@pajinkapajinka @kratjana @Kikuška90 Na přání jo? No já bych se asi nerouhala :roll: a nechala to na osudu co mi tam ten člověk da.

No na přání nevím, že zákona nesmí. Ale nám bylo řečeno že to dávají od nejlepsich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.3.16 16:39

Ze zákona si nesmis vybrat.oni to nesmí nikam napsat. Pohlavi můžeš zkusit domluvit az po telefonu s embryologem. vetsinou rozmrazi co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.3.16 17:02

Já si řekla holčičku tak mi ji daly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 17:54

Ahoj holky, tak v pondělí ráno valím do Brna a na krev… MS jsem dostala, takže od zítřka si píchám… Já se těším, tak nějak chci věřit v lepší výsledek… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 17:56

S tím pohlavím, si myslím, že by byl problém, kdyby tam prostě někdo razantně trval jen na klukovi či holce, že nic jiného nechce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 18:01

@adrusenkaaa Dnes jsem v Jeseníku sehnala doktorku, která dělá i tu kostrč a pánevní dno, ale nebylo to jednoduché… :roll: Tak jsem se objednala, prvně teda na pokec a pak se uvidí… ;) Děkuji za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.3.16 21:05

@T.martasek Super pokrok teda! To budou krasne vysledky. :hug: A kdy budes nit pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
3.3.16 21:14

@adrusenkaaa Až 23.3. No já nevím, trochu mě rozhodilo, že doktorka měla přes obličej roušku a zvláštní přízvuk, tak to bylo takové nicneříkající setkání… 8o No, já stejně budu čekat na další stimulaci a na PGD, které potom budou dělat naráz i s tím minulým jedním embryjkem, takže musím být trpělivá což nejsem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.