Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katjus O tom nepochybuji. Budou v pořádku.
A řeknete si pohlavi? ![]()
@adrusenkaaa Ja jsem nechtela, ale manzel to bude chtit vedet, asi. Rikal že kdyby nam zustali obe a byl by to parecek tak proc by to za nas mel rozhodnout nekdo jiny
Jeste uvidime ![]()
@Katjus a není to tak, že prvně transferují to z jejich pohledu nejlepší a postupně horší a horší kvalita embryjka??? Nějak tak jsem to slyšela. První na řadu by měli jít ty nej..
@pajinkapajinka píše:Áno, přesně takhle to dělají. Ale taky transferují na přání
@Katjus a není to tak, že prvně transferují to z jejich pohledu nejlepší a postupně horší a horší kvalita embryjka??? Nějak tak jsem to slyšela. První na řadu by měli jít ty nej..
Příspěvek upraven 03.03.16 v 11:58
@pajinkapajinka @kratjana @Kikuška90 Na přání jo? No já bych se asi nerouhala
a nechala to na osudu co mi tam ten člověk da.
@adrusenkaaa přesně tak. člověk spíš myslí na to, aby to vyšlo a né jestli to bude kluk nebo holka ![]()
@adrusenkaaa píše:
@pajinkapajinka @kratjana @Kikuška90 Na přání jo? No já bych se asi nerouhalaa nechala to na osudu co mi tam ten člověk da.
No na přání nevím, že zákona nesmí. Ale nám bylo řečeno že to dávají od nejlepsich
Ze zákona si nesmis vybrat.oni to nesmí nikam napsat. Pohlavi můžeš zkusit domluvit az po telefonu s embryologem. vetsinou rozmrazi co chceš.
Ahoj holky, tak v pondělí ráno valím do Brna a na krev… MS jsem dostala, takže od zítřka si píchám… Já se těším, tak nějak chci věřit v lepší výsledek… ![]()
S tím pohlavím, si myslím, že by byl problém, kdyby tam prostě někdo razantně trval jen na klukovi či holce, že nic jiného nechce… ![]()
@adrusenkaaa Dnes jsem v Jeseníku sehnala doktorku, která dělá i tu kostrč a pánevní dno, ale nebylo to jednoduché…
Tak jsem se objednala, prvně teda na pokec a pak se uvidí…
Děkuji za tip ![]()
@T.martasek Super pokrok teda! To budou krasne vysledky.
A kdy budes nit pokec?
@adrusenkaaa Až 23.3. No já nevím, trochu mě rozhodilo, že doktorka měla přes obličej roušku a zvláštní přízvuk, tak to bylo takové nicneříkající setkání…
No, já stejně budu čekat na další stimulaci a na PGD, které potom budou dělat naráz i s tím minulým jedním embryjkem, takže musím být trpělivá což nejsem… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.