1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
27.2.16 20:03

@Kikuška90
Myslíš že tam zítra někdo bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.2.16 20:09
@Jamike píše:
@Kikuška90
Myslíš že tam zítra někdo bude

Já myslím, že OPU bývají aj v sobotu, takže tam v neděli někdo bude v laborce. A v nejhorším v pondělí :think: Každopádně vás obdivuju, já bych tam volala hned po obědě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.2.16 20:11

Děvčata musím vám říct jak mě včera přítel prekvepil. Řekl mě co kdyby jsme zkusili ty poslední mrazacky a když to nedopadne tak bychom si mohly vyřídit adopci úplně mě překvapil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.2.16 20:32

Maru promiň a kde že je chyba že nemůžete otěhotnět?
Psala jsem do Heliosu kolik by stál prevoz embryi. Prý pět set a že slibuji objektivní hodnocení při rozmrazeni..
Testovala jsi ještě? Je to v pytli… Člověk se snaží udělat cokoli a ono to pořád nechce vyjít
Myslím pořád na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.2.16 20:33

@Kikuška90 já bych to taky nevydržela. ale ke to od nich Teda pěkně blbý. Že je nenápadně zavolat. Nevím co si myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.2.16 20:39

Já bych hned zítra dopoledne zavolala do laborky. I když si myslím, že tam nikdo nebude, ale třeba jo. A stejně je nejdůležitější kolik jich bude po těch pěti dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.2.16 20:59

Holky ja ja to chapu tak. V papirech je napsane nasleduhici pracovni den Taj budiu volat asi v pondeli.To je od soroste takhke Nas nechat ceky vikend! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.16 22:39

@adrusenkaaa
No to sice ano, ale já se ho 2krat ptala, jestli opravdu zítra zavolaji a dvakrát odpověděl že ano. Mám chuť jim tam napsat dopis od srdce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.2.16 23:08

Holky, asi se ptám jako pako, ale ten ET nebo KET je asi taky zpoplatněn? Jestli ano, tak víte jakou částkou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.2.16 23:18

@adrusenkaaa @Jamike Mně teda taky slíbili volat v určitou dobu po PK, ale nakonec jsem si tam volala sama, protože ta doba dávno minula a nikdo se neozýval… :roll: Tak to zkuste zítra a kdyby ne, tak ať se dočkáte v pondělí příznivého výsledku… :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.2.16 00:23

@T.martasek
První transfer po odběru vajíček je na pojišťovnu. Je jedno, jestli je to transfer čerstvý (ET) nebo transfer zmraženého embrya, které čekalo na PGS/PGD (KET). To případně až ty další KETy stojí 7.500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.2.16 02:56

@Jamike ka se ti nedivím že bys jim dala co proto
Já bych byla to samé. Je to neprofesionální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.2.16 08:53

@kratjana dneska jsem netestovala nechám to už až na to úterý. Jinak mi jsme úplně zdraví nic nám nezjistili. kamoska mě říkala ještě o reprofitu že tam znamená otěhotněla ale asi zůstanu u heliosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
28.2.16 09:48

@adrusenkaaa 6 to je krasny cisilko určitě budou všechna kvalitni :srdce:. Ale to je bordel jako ze Vám nezavolaly, ja bych je hnala. Proste je to byznys, je jim uplne jedno co prožíváme :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.2.16 10:10

@Jamike a Adri, teď jsem omylem vytočila číslo do Repromedy a hned mi to tam zvedly, tak si tam brkněte… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.