Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF já testovala osmý a devátý a nic… teda skoro neviditelná jakási cosi. Spíš jsem myslela, že jsem si ji jen vsugerovala. No a už jsem házela flintu do žita a kašlala jsem na to. Pak až den předtím - 13 tý - než jsem měla jít do repromedy jsem si řekla, že bych alespoň trošku měla být připravená na výsledek, tak jsme to zkusili a byly tam //. Zkus to po víkendu určo a budu držet pěstičky.. moc, moc, moc, moc.. ![]()
@pajinkapajinka děkuji za útěchu. ja už mám pocit že mi není fakt přáno
Uz jsem se tam dovolala.Pan doktor to spatne rekl. Budou volat zitra. Slecna mi to zvedla a je doma. Takze zitra.
Příspěvek upraven 28.02.16 v 11:03
Holky nam dotaz. Dneska me vzbudilo plny mocak.Ale vycurala jsem se jdnom trosku. Myslite si, ze se mi muze neco udekat teeba zanet mocovych cest po odberu?
@adrusenkaaa No jestli jsi na močák citlivá, tak to může být… Bolí tě něco? Já mám pro sebe vždy zásobě urologický čaj a Urinal akut, když začnu včas, tak to ještě podchytím. Tak to zkus taky a hodně hodně pít… Určitě to neuškodí…
@T.martasek dekuji za radu zkusim to.jo jsem na mocak citliva.
@marenkaF neházej flintu do žita. Já bych to tak všem ze srdce moc přála. Je to fakt na světě nespravedlnost, že někdo otěhotní jen se dotkne trenek a neváží si toho a jsme my ženský, co si ty mimča musíme takto vybojovat. JJ jak se říká.. smrt je jediná spravedlnost na světě. Jinak to stojí za houby…
@Jamike @adrusenkaaa Tak holky, zítra ať vám to dobře dopadne a dejte nám vědět, jak to dopadlo, ju?
![]()
Holky moje, uz mi volali.Mame 5 embryi. Zitra budou volat ohledne vlozeni.Jsem zatim stastna.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.